Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

klausyk, įtariu, kad tau negalima į perduotuves vaikščiot..
Daryk kaip aš. Ilgai ir nuobodžiai studijuoju veislių aprašymus internete. Tada primetu, kiek daigų tilps mano šiltnamiuose. Ir suprantu, kad man reik tik pačių pačiausių.. ir paprastai jais neprekiauja eiliniai prekybos centrai biggrin.gif Pirkti važiuoju (arba e-krepšelį kraunu) tiksliai žinodama kokių sėklų reikia. Ir tai kovo mėnesį sėdžiu su sąrašiuku ir buriu, kiek vienetų kurios veislės sėt biggrin.gif
Seniai nebeperku visiškai negirdėtų veislių. Jei labai sudomina, grįžtu namo ir ieškau info.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 16, 18:54)
Seniai nebeperku visiškai negirdėtų veislių. Jei labai sudomina, grįžtu namo ir ieškau info.

Gerai tau šnekėt, matyt pripratus maratonus lakstyt, o ką daryt žmogui, jei jį suparaližuoja prie sėklų stendo... sėklų pakelis tai kaip vaistai nuo paralyžiaus smile.gif
Atsakyti
Kaip tik siandien nusipirkau Malinowy Henryka H, Sekluvos, kainavo man 1,7 biggrin.gif

Na ir dar doh.gif Lemon Boy H, lituka nuleido, nes paskutine pakuote biggrin.gif Corazon H, Tumbling Tom Yellow, Polset H ( Kokie atsiliepimai? Ar kas augino?) nes kazkaip negirdejau g.gif ir dar kazkokie Costoluto Fiorentino, pavadinimas pasirode girdetas tai ir paemiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 16, 18:18)
ir dar kazkokie Costoluto Fiorentino, pavadinimas pasirode girdetas tai ir paemiau bigsmile.gif

tai dabar teks ir receptais dalintis, nes būtent šitų reikėjo norint išgaut autentišką patiekalų skonį biggrin.gif ( nereikėjo pirkti, čia daugumai jie nepatiko 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Ex @ 2012 01 16, 18:17)
Gerai tau šnekėt, matyt pripratus maratonus lakstyt, o ką daryt žmogui, jei jį suparaližuoja prie sėklų stendo... sėklų pakelis tai kaip vaistai nuo paralyžiaus smile.gif

čia matyt, su metais paralyžius praeina biggrin.gif Prisimenu, kiek sėklų pakelių guli puspilnių namie ir atgaunu sugebėjimą judėt. Nors šiaip jau eilinių prekybos centrų sėklų stendai nebetraukia, ramiai praeinu dėl bendros tvarkos peržvelgus. Kur kas įdomiau didesnėse specializuotose arba kai kuriuose e-puslapiuose wub.gif Va čia tai sunku atsilaikyt iš tiesų..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 01 16, 18:31)
tai dabar teks ir receptais dalintis, nes būtent šitų reikėjo norint išgaut autentišką patiekalų skonį  biggrin.gif ( nereikėjo pirkti, čia daugumai jie nepatiko  4u.gif )

Na jei uzaugs tokie storuliukai,kaip ant piesinuko, tai manau sueis kokiai nors marmalynei biggrin.gif
saintlina labai protingai elgiasi,pamato pavadinima,pastudijuoja ir perka, o ne kitaip: aha, matytas, girdetas pavadinimas, gal ir bus geri cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bozena83: 16 sausio 2012 - 18:47
QUOTE(saintlina @ 2012 01 16, 19:39)
čia matyt, su metais paralyžius praeina  biggrin.gif  Prisimenu, kiek sėklų pakelių guli puspilnių namie ir atgaunu sugebėjimą judėt. Nors šiaip jau eilinių prekybos centrų sėklų stendai nebetraukia, ramiai praeinu dėl bendros tvarkos peržvelgus. Kur kas įdomiau didesnėse specializuotose arba kai kuriuose e-puslapiuose  wub.gif  Va čia tai sunku atsilaikyt iš tiesų..

biggrin.gif tai va...jau tas vienas ten bebuvo nematytas man...dabar galiu ramiai vaikščiot po tą parduotuvę... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 16, 19:46)
Na jei uzaugs tokie storuliukai,kaip ant piesinuko, tai manau sueis kokiai nors marmalynei biggrin.gif
saintlina  labai protingai elgiasi,pamato pavadinima,pastudijuoja ir perka, o ne kitaip: aha, matytas, girdetas pavadinimas, gal ir bus geri cool.gif

4u.gif protingai tikrai...bet , teorinės studijos be praktikos irgi niekai... biggrin.gif skoniai skirtingi , norai ir poreikiai irgi...kol pats nepabandysi , per ekraną neparagausi...na ir metų nemažai praktikos reikia...suprantu , kad Saintlina , Ex , Lolita ir kitos senbūvės daug metų augina ir daug išbandžiusios yra , daug pažįsta...man dar oj ...viskas priešakyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 16 sausio 2012 - 19:05
QUOTE(diuni @ 2012 01 16, 18:56)
man dar oj ...viskas priešakyje biggrin.gif

nieko nieko, 'priaugsi' ir tu iki šito etapo biggrin.gif Meteliai kiti ir nebešokinės sėklos pačios kišenėn.
Atsakyti
QUOTE(Bozena83 @ 2012 01 16, 19:18)
Polset H ( Kokie atsiliepimai? Ar kas augino?) nes kazkaip negirdejau g.gif

o kaip gi, as auginau, galiu papasakot:
neauksti, gausiai veda, vidutinio skanumo pomidorai, nors jie tinkami ir lauke, bet auginu visus tik siltnamyje, nepuole jokios ligos, bet pernai visi sekmingai isgyveno nesusirge. Nors priskiriami prie ankstyvesniu, bet pas mane pirmasis ju sunoko liepos 16 d. lotuliukas.gif Man jie labai gerai suejo i stiklainius, siemet nesodinsiu.
Atsakyti
QUOTE(AgathaGray @ 2012 01 16, 19:17)
o kaip gi, as auginau, galiu papasakot:
...

Gausiai veda, neserga, labai geri konservavimui, bet daugiau nesodinsiu biggrin.gif
Ne tik aš išranki lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 01 16, 20:23)
Gausiai veda, neserga, labai geri konservavimui, bet daugiau nesodinsiu  biggrin.gif
Ne tik aš išranki  lotuliukas.gif

na , kad norisi atrast kazka toookio stebuklingo, tai nuolatinese paieskose. Teisybe, viena stebukla pernai atradau : Black cherry, ieskau toliau kitu.
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 01 16, 17:40)
g.gif gražiai vadinasi , kainuoja kiek daugiau nei litas...nusipirkau rolleyes.gif

Ligaaaaa smile.gif smile.gif smile.gif

QUOTE(Ex @ 2012 01 16, 18:17)

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Užlėkiau ant smūgio šiandien į IKI, kojos pačios nunešė prie sėklų stendo blush2.gif rakelės išsitiesė,pokučius pačiupino,protas,padiktavo piniginės turinį cray.gif ir irnesakyk.gif angel_sadangel.gif frusty.gif
Atsakyti