Įkraunama...
Įkraunama...

Balsių mokykla

sudetingas reikalas informuoti mokykla, jei pas savo vaika randi doh.gif
bet pasakysiu, kaip mano broliui buvo. pamate, kad vaikas turi uteliu. paskambino i mokykla, sekretorei (o gal mokyklos sesutei? dabar nebepamenu) pasake, kad toj ir toj klasej jo vaikas (ne dukra ir ne sunus, o neutraliai) parsinese uteliu. nupirko iskart priemoniu, iki 1 nakties sutvarke plaukus, kt diena paleido i mokykla.
sesute atejo kita diena patikrinti vaiku. pasikviete atskirai visus. tuos tevus, kuriu vaikai turejo, informavo asmeniskai. jokiu problemu - net aukletoja nesuzinojo, kas pas ka rado.
Atsakyti
QUOTE(Pegoti @ 2014 10 10, 16:29)
sudetingas reikalas informuoti mokykla, jei pas savo vaika randi  doh.gif 
bet pasakysiu, kaip mano broliui buvo. pamate, kad vaikas turi uteliu. paskambino i mokykla, sekretorei (o gal mokyklos sesutei? dabar nebepamenu) pasake, kad toj ir toj klasej jo vaikas (ne dukra ir ne sunus, o neutraliai) parsinese uteliu. nupirko iskart priemoniu, iki 1 nakties sutvarke plaukus, kt diena paleido i mokykla.
sesute atejo kita diena patikrinti vaiku. pasikviete atskirai visus. tuos tevus, kuriu vaikai turejo, informavo asmeniskai. jokiu problemu - net aukletoja nesuzinojo, kas pas ka rado.

va čia tai suprantu 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
leisiu vaiką nuo rudens į 1 klasę. Gal kas galite pasakyti, kokia yra gera dabartinių ketvirtokų mokytoja.
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laivele47: 12 gruodžio 2014 - 09:24
Paskaitinejau komentarus ir negaliu susilaikyti dėl tokiu pasisakymu "sloga - ne liga"... mano ziniomis sloga yra liga ir nedarbinguma del to gauni, kitaip kiltu klausimas del gydytojos kompetencijos, kai toki nedarbinguma raso ar net pacios sistemos, kuri tokiai ligai net koda yra suteikusi, kuris irasomas nedarbingumo pazymejime...

dziaugiuosi del jusu, kuriu vaikams sloga ir pasibaigia sloga... ir nelinkiu suzinoti, ka reiskia, kai sloga pereina i kosuli, nuo kosulio prie ausu uzdegimo, nuo ausu uzdegimo prie klausos susilpnejimo, o nuo to prie operaciju... todel supraskit jus, kurioms sloga ne liga, kad del jusu musu vaikai, kuriems sloga yra liga ir uzsikrecia nuo jusu vaiku.... ir as suprantu, kad jums rupi tik tiek, kad jusu vaikas nesuserga rimtesnemis ligomis, taciau noriu pasidalinti su tomis mamomis, kurioms dar aktualu vedant vaikus i darzeli (kol kas manoji eina i darzeli) kovoja su tokiais tevais, kad tam yra teises aktai (LIETUVOS HIGIENOS NORMA HN 75:2010), kurie draudzia priimti sergancius vaikus, cituoju:
95. Draudžiama priimti sergančius ar (ir) turinčius užkrečiamųjų ligų požymių (karščiuoja, skundžiasi skausmu, viduriuoja, vemia, kosti, yra išskyrų iš nosies ir kt.) vaikus, taip pat turinčius utėlių ar glindų.

Tad tos, kurios netyli ir nori bent kazko pasiekti, siulau tuo pasinaudoti. Asmeniskai tevu susirinkime esu graziai tokiu tevu, kuriems sloga ne liga, paprasiusi nevesti sergancio vaiko (su pradine sloga, ne alergine (nes nuo tokios neuzsikresi) ir ne po ligos vandeninga, kai nosis tik valosi (nes nuo tokios taip pat neuzsikresi) ir pan.) i grupe, ir tuo atveju jei bus sergantis vaikas vedamas - as imsiuosi teisiniu priemoniu. kol kas neteko ju imtis...
Kai eis manoji i mokykla, ieskosiu analogisku priemoniu, nes kalbeti su tokiais tevais yra tiesiog beprasmiska ir galit nevargt komentuoti, esu prisiklausiusi daug.... bet ne jums kalbantiems, kad sloga ne liga, veliau reikia su skaudancia sirdim prie isoperuoto vaiko sedeti...

Siulau pakovot uz savo vaikus, nes jiems, kuriems sloga ne liga, jusu vaikai nerupi, nors jus nevesdami savo vaiku su sloga - rupinates ir tokiu tevu vaikais.... pagalvokit apie tai....

Atsakyti
Mane taip pat domina busimu pirmoku, kuri mokytoja gera. Gal kas turit kokios nors informacijos?
Atsakyti
Gal g alite pasidalinti informacija apie siu metu pradinuku mokytojas? Žinau tik kad R.Jonušauskienė gera apie ktias nieko nežinau...
Atsakyti
Sveiki,

Esu mačiusi skelbimą, kad privatus asmuo surenka vaikus ir nuveža į mokyklą. Gal kas turite kontaktus kas galėtų nuvežti ir parvežti iš Balsių mokyklos?
Atsakyti
QUOTE(Meka @ 2015 08 10, 11:13)
Gal g alite pasidalinti informacija apie siu metu pradinuku mokytojas? Žinau tik kad R.Jonušauskienė gera apie ktias nieko nežinau...

Parasiau Jums a.z.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulutes: 25 rugpjūčio 2015 - 20:32
Sveiki. Norim pirkti namą Balsiose. gal kas žino, ar sunkiai patekti į mokyklą , jei ateisi ne mokslo metu pradžioje? Ir dar...Kur vaikai eina mokytis toliau? Kokia gimnazija priklauso?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oaze 2: 03 rugsėjo 2015 - 21:17
sveiki,
gal dabartiniu ketvirtoku teveliai galetu parekomenduoti gera pradiniu klasiu mokytoja? 2016 rugseji planuojame leisti pirmoka. Visokiu atsiliepimu girdejau tiek apie mokykla tiek mokytoju kokybe, tai labai noretusi teisingos informacijos is pirmu lupu. is anskto labai aciu, galite rasyti AZ, arba tel palikti, as paskambinti galiu.
Atsakyti
Sveikos mamytes,

labai ir mums svarbu geri atsiliepimai, norisi vaikuti i geras rankas atiduoti. 4u.gif

QUOTE(jurgisim @ 2015 12 02, 13:07)
sveiki,
gal dabartiniu ketvirtoku teveliai galetu parekomenduoti gera pradiniu klasiu mokytoja? 2016 rugseji planuojame leisti pirmoka. Visokiu atsiliepimu girdejau tiek apie mokykla tiek mokytoju kokybe, tai labai noretusi teisingos informacijos is pirmu lupu. is anskto labai aciu, galite rasyti AZ, arba tel palikti, as paskambinti galiu.

Atsakyti
Sveik,

Neleidzia pasirinkti mokytojos Balsiu mokykloje. Mes leidom pirmoka ir mums neleido.
Atsakyti