QUOTE(verkne @ 2012 02 10, 21:40)
Kaip suprantu pas Jus dar statybų stadija, tai gal dar įmanoma tas sandėliuko duris patraukt 10cm. Sąrama virš durų paprastai būna šiek tiek ilgesnė. Esu girdėjusi, kad žmonės net ir langą yra kėlę dėl virtuvės spintelių. Bet čia jau aišku sudėtingiau, ypač jeigu išorės apdaila jau padaryta. Kriauklės žemiau tikrai nepatarčiau dėti - bus nepatogu/per žemai ir skaudės nugarą ilgiau paplovus indus, o šiaip kokia spintelė žemesnė po langu manau visai neblogai žiūrėtųsi, tikrai užbaigčiau atrodytų nei tuščias kampas.
tuščias kampas ir man nepatinka, bet vyras sakė, pastumdyt nelabai išeina

taip, namas dar statybų stadijoj, tiksliau langai jau sudėti ir apšiltintas iš vidaus, elektra įvesta bet neišvedžiota, ir laikas klot vamzdynus
QUOTE(TuDa @ 2012 02 10, 21:55)
Sveika, Nijoliux. Na jeigu jau taip su tais matmenimis ir jei jau jų nebeišeina pastumdyti, tuomet darykit tik iki lango, o po langu siūlau padaryti suolelį prisėdimui su pintais krepšiais apačioje, ir kokoimis minkštomis pagalvėlėmis- būtų labai jauku.Suolliuką reiktų paprojektuoti kartu su virtuve, kad būtų tų pačių medžiagų, o pagalvėlės ant suolo pagal užuolaidas.Dar man kliūva tos durys, kurios ves į sandėliuką. Gal ten eitų pagaminti stumdomas ,ten vidinėj sandėliuko pusėj turėtų užtekti joms vietos, o ir virtuvė butų vientisesnė ir tos durys nesimaišytų. O dėl visų feng šui- pasistenk, kad niekas nekliudytų praėjimų, nedrumstų nuotaikos ir jau bus gerai.
Suoliukas su pagalvėlėm super idėja, mums labai patiko, o ir tie pinti krepšiai liuks, ačiū labai
Sandėliuko durų stumdomų nedarysim, norim jas daryti medines, sendinto medžio, su metaliniais kalvio iškaltais vyriais

na kažkas panašaus (ne visai tokios, bet neradau tinkamesnio pavyzdžio

)

Tiesa, dabar galvoju, kad net nežinau į kurią pusę varstomos būtų patogiau
Kol kas apsistojom ties šiuo variantu, dar vyras sakė nusiųs kažkam labiau nusimanančiam, kad pakritikuotų

ir dar nenupaišiau suoliuko po langu, bet jis ten tikrai būtų, jei liksim prie šio varianto