Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 13, 11:48)
drinks_cheers.gif mes virtuvėj dėsim medines grindis, net nesvarsčiau plytelių, nes nepatinka man jos rolleyes.gif būtų mano valia, ir voniose medines grindis sudėčiau, bet čia jau vyras prieštarauja tongue.gif

Priestarauja ir gerai daro. Ne duok D uzsiveis pedu grybelis turesite visas vonios grindys lupt.
Atsakyti
mes nutarėm 1 aukšte dėti plyteles , bus tik svetainės zona medinė
Atsakyti
pas mane visas pirmas aukstas - virtuve, svetaine, koridorius - plyteles. ir labai labai dziaugiuosi tokiu pasirinkimu. medines grindis jau gal butu reikeje keisti biggrin.gif nes:
1. labai nesasi is kiemo zemes, kol nera trinkeliu, o ju treti metai nera.
2. yra didelis suo, kuris zemiu prinesa dvigubai daugiau, be to ten kur jo bliudeliai stovi - pastoviai dregna, palaka ir ziurek jau varva nuo snukio - su sluostuku paskui suni as tikrai nelakstysiu.
3. tiesa, kad jeigu kas nukrito - suduzo, bet anokia cia problema, na sudauziau keleta puodeliu per tuos metus, keleta tauriu...
4. pas mane grindys sildomos, tai ziema malonu, plyteles nera siltos, bet ir ne ledines.
5. paprasta plauti ir priziureti, nera jokiu "susibraizymo" problemu. labai pataikiau plyteliu spalva deti, tokios sviesios - visiskai neteplios.

antra kart daryciau tiap pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2012 02 13, 15:10)
pas mane visas pirmas aukstas - virtuve, svetaine, koridorius - plyteles. ir labai labai dziaugiuosi tokiu pasirinkimu. medines grindis jau gal butu reikeje keisti biggrin.gif nes:
1. labai nesasi is kiemo zemes, kol nera trinkeliu, o ju treti metai nera.
2. yra didelis suo,  kuris zemiu prinesa dvigubai daugiau, be to ten kur jo bliudeliai stovi - pastoviai dregna, palaka ir ziurek jau varva nuo snukio - su sluostuku paskui suni as tikrai nelakstysiu.
3. tiesa, kad jeigu kas nukrito - suduzo, bet anokia cia problema, na sudauziau keleta puodeliu per tuos metus, keleta tauriu...
4. pas mane grindys sildomos, tai ziema malonu, plyteles nera siltos, bet ir ne ledines.
5. paprasta plauti ir priziureti, nera jokiu "susibraizymo" problemu. labai pataikiau plyteliu spalva deti, tokios sviesios - visiskai neteplios.

antra kart daryciau tiap pat smile.gif

Mes ir buvom pas draugus, naujakurius, tai visas pirmas uakstas plyteles, o antram aukste miegamuosiuose medis.
Kalbejau su meistru, tai sake, kad jei jau baisiai norim medzio, tai det lakuota, o ne alyvuota.
Atsakyti
Suprantu plyteles tualete, vonioj, skalbykloj, net ir virtuvej suprantu biggrin.gif bet svetaineje... unsure.gif labai gaila butu joje atsisakyti naturalaus medzio grozio ir jaukumo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 13, 14:29)
Suprantu plyteles tualete, vonioj, skalbykloj, net ir virtuvej suprantu biggrin.gif bet svetaineje...  unsure.gif labai gaila butu joje atsisakyti naturalaus medzio grozio ir jaukumo  wub.gif

drinks_cheers.gif

bet čia su visais pasamprotavimais apie grindis tikriausiai reikėtų į kitą temą keltis wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 13, 14:29)
Suprantu plyteles tualete, vonioj, skalbykloj, net ir virtuvej suprantu biggrin.gif bet svetaineje...  unsure.gif labai gaila butu joje atsisakyti naturalaus medzio grozio ir jaukumo  wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Niekada, niekada schmoll.gif
Geriau suns atsisakyciau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 13 vasario 2012 - 14:49
QUOTE(Mivida @ 2012 02 13, 16:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Niekada, niekada  schmoll.gif
Geriau suns atsisakyciau  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip, žiemą tai šildomos grindys šilta, o kai nešildo, tai šalta.
niekada nedėsiu kambariuose nei virtuvėje plytelių. Tik prieškambaryje ūkinėse patalpose ir vonioje. thumbup.gif
Atsakyti
Pas mus bute virtuveje plyteles, ziema tikrai salta, bet vasara man jos nekiek ne per saltos.
Bus jau kaip bus. As net nepagalvojau, kai nama statem, kad negalima ant sildomu grindu deti masyvo, tai virtuveje ir hole plyteles bus, o svetaineje butinai masyvo grindys wub.gif .

Del virtuves. Mastau, nedeti virsutiniu spinteliu, nes daug langu. Kaip manote?
Atrodo taip.

user posted image

kr vamzdis baigiasi, ten bus virykle su gartraukiu. Iejimo nesimato, bet jis yra ties nuotraukos krastu.
Cia vaizdas is preikio

user posted image

Kita siena identiska pirmajai, tik be ventiliacinio vamzdzio smile.gif . Galvoju virtuvini daryti iki puses patalpos, su uzsisukimu.
Atsakyti
As tai nedeciau virsutiniu spinteliu. Gal geriau kiokia 1 didesne indauja ikomponuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2012 02 13, 16:17)
Kalbejau su meistru, tai sake, kad jei jau baisiai norim medzio, tai det lakuota, o ne alyvuota.

Net idomu, kokie motyvai g.gif Pasakykit meistrui, kad pats laikas pasidometi dabar parduodamomis alyvomis - nustebs ir gal konsultuos ateityje profesionaliau, nes minusu, kaip ir nera, manau cia labiau patinka-nepatinka faktorius svarbus mirksiukas.gif biggrin.gif Mes is ivairiu meistru , atrodo ir su patirtim, ir gan rimtu, tokiu komentaru prisiklausem doh.gif Gerai tik, kad nepaklausem biggrin.gif Ir jums patariu labiau paciai pasidometi, meistrai reikalingi - lai dirba, bet jiems vis pirstu rodyti reikia, ismananciu daug, o prefesionalu mazai dabar

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 13, 16:33)
bet čia su visais pasamprotavimais apie grindis tikriausiai reikėtų į kitą temą keltis wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos seimininkes 4u.gif Pas mus virtuve 5 kvadratai. 2.47 x 2.15. Virtuve zadam daryti ties dviem sienom, kampu. Darbastalio laisvo liks mazdaug apie 1.20 m. Bet kaip jus sprendziat stalo problema? Pvz man stalo labai reikia kocioti ar minkyti tesla ir siaip visam valgio gaminimui. Ant bendro stalvirsio labai nepatogu, nes man per auksta ir siaip per mazai vietos su kocelu ar tarka darbuotis. Stalui vietos tokioje mazoje virtuveje kaip ir nera. Kreipiuosi i visas pas kurias tokios mazos virtuves. Kaip jus darbuojates?
Atsakyti