Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 18, 23:09)
Supratau jūsų mintį, tik kaip viską sutvarkyt nežinau.

Stiliaus neįvardinsiu. Tik spintelės bus šviesios, beveik baltos. Stalviršis tamsesnis, bet ne tamsus. Grindis šiandien jau parsivežėm -ąžuolo parketas.

Manau reikia gero baldininko ir paklaust jo - ar įmanoma:
- standartinį 60 cm stalviršį įleist į lango nišą (pati manau, kad tikrai įmanoma);
- ar tokiu atveju realu bus įtalpinti kriauklę jūsų planuojamoj vietoj, t.y. ar užteks tam gylio. Šiaip pačių spintelių gylis tikrai gali būt mažesnis, kibiras vis tiek tilps. Tiksliai reik žinot kokio modelio kriauklė bus;
- ar įmanoma pažemint spinteles, t.y. ar gali būt šiek tiek žemesnės už standartą.

Dar klausimai Jums smile.gif
Koks jūsų ūgis?
Koks, t.y. kelių cm tarpelis tarp palangės ir atsidarančio lango? Įtariu kokie 3 cm?
Kodėl nenorit padaryt stalviršio palei visą sieną su langu? Ir jei vis dėlto nenorit/negalit, tai bent padarykit palangę iš tos pačios plokštės kaip ir stalviršis, tas tai tikrai įmanoma. Manau taip nesipjaus kaip pjautųsi balta palangė su tamsiu stalviršiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 18, 23:18)
Manau reikia gero baldininko ir paklaust jo - ar įmanoma:
- standartinį 60 cm stalviršį įleist į lango nišą (pati manau, kad tikrai įmanoma);
- ar tokiu atveju realu bus įtalpinti kriauklę jūsų planuojamoj vietoj, t.y. ar užteks tam gylio. Šiaip pačių spintelių gylis tikrai gali būt mažesnis, kibiras vis tiek tilps. Tiksliai reik žinot kokio modelio kriauklė bus;
- ar įmanoma pažemint spinteles, t.y. ar gali būt šiek tiek žemesnės už standartą.

Dar klausimai Jums smile.gif
Koks jūsų ūgis?
Koks, t.y. kelių cm tarpelis tarp palangės ir atsidarančio lango? Įtariu kokie 3 cm?
Kodėl nenorit padaryt stalviršio palei visą sieną su langu? Ir jei vis dėlto nenorit/negalit, tai bent padarykit palangę iš tos pačios plokštės kaip ir stalviršis, tas tai tikrai įmanoma. Manau taip nesipjaus kaip pjautųsi balta palangė su tamsiu stalviršiu smile.gif

Su baldininku konsultuosimės, tik nežinau ar jis geras.
Ir dar gali būti, kad pačiam vyrui teks būti baldininku, nes labai jau lipam iš numatyto biudžeto lauk doh.gif
Ne daugiau 3 cm.
Dėl palangės mano nuomonė sutampa, bet čia vėl reik vyrą įkalbėt, kuriam palagė ir Afrikoj palangė, ir netrukdys.

mano ūgis visi 160 cm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 18, 23:41)
Su baldininku konsultuosimės, tik nežinau ar jis geras.
Ir dar gali būti, kad pačiam vyrui teks būti baldininku, nes labai jau lipam iš numatyto biudžeto lauk  doh.gif
Ne daugiau 3 cm.
Dėl palangės mano nuomonė sutampa, bet čia vėl reik vyrą įkalbėt, kuriam palagė ir Afrikoj palangė, ir netrukdys.

mano ūgis visi 160 cm bigsmile.gif

Na taip, tada bus sudėtingiau jei vyras pats gamins virtuvę...
Na ūgis Jūsų geras neaukštai virtuvei thumbup.gif jei vis dėl to sugalvosit daryti vos vos žemesnį variantą, tai pasidomėkit ar tilps ten indaplovė pagal aukštį (vakar vakare apie tai pagalvojau kai jau lovoj gulėjau biggrin.gif )
O iš esmės, jei Jums ta palangė netrukdo, tai aišku pasilikit ją ir mažiau klausykit mano marazmų blush2.gif
Atsakyti
kokia grazi tema,gerietiska,visos taip nuosirdziai pataria,as irgi butinai kreipsiuosi
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 19, 08:15)
Na ūgis Jūsų geras neaukštai virtuvei  thumbup.gif jei vis dėl to sugalvosit daryti vos vos žemesnį variantą, tai pasidomėkit ar tilps ten indaplovė pagal aukštį (vakar vakare apie tai pagalvojau kai jau lovoj gulėjau biggrin.gif )
O iš esmės, jei Jums ta palangė netrukdo, tai aišku pasilikit ją ir mažiau klausykit mano marazmų  blush2.gif

Dėl palangės tai žinoma, kad iš vientiso stalviršio reikia daryti ir virtuvę ir palangę,
Dėl indaplovės virtuvės aukščio deja nepavyks sumažinti.
Nelabai suprantu, kam reikia 600mm stalviršį įleidinėt, tikrai bus bėdos su kriaukle, galima pjauti iš paltesnio pvz.920mm ar 1200mm g.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 19, 09:15)
Na ūgis Jūsų geras neaukštai virtuvei  thumbup.gif jei vis dėl to sugalvosit daryti vos vos žemesnį variantą, tai pasidomėkit ar tilps ten indaplovė pagal aukštį (vakar vakare apie tai pagalvojau kai jau lovoj gulėjau biggrin.gif )
O iš esmės, jei Jums ta palangė netrukdo, tai aišku pasilikit ją ir mažiau klausykit mano marazmų  blush2.gif

aciuks.gif
ačiū Jums labai už geras mintis.
Indaplovė greičiausiai netilps. Bet dar neužsakėm, tik vienoj vietoj paskaičiavo kiek kainuos. Dar pabandysim kitur duot paskaičiuot. Spintukių mažai tai ne baisiai daug ir kainuoja, tik su visu kitu stipriai lipam iš biudžeto.
Reiks paskaičiuoti ar geriau duoti meistrams viską daryti sumokant 3170 (dar pamiršau kad bus papildoma spintelė virš šaldytuvo, bet nekainuos manau daugiau nei porą šimtų), ar skaičiuoti, ir daryti pačiam, nes ir taip vyras viską darys pats.

QUOTE(geruta @ 2012 02 19, 11:24)
kokia grazi tema,gerietiska,visos taip nuosirdziai pataria,as irgi butinai kreipsiuosi
4u.gif  4u.gif  4u.gif

Tikrai taip wub.gif
Papildyta:

Įranga bus iš čia:
orkaitė
kaitlentė
indaplovė

dar gartraukį vyras išsirinks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skambanti tyla: 19 vasario 2012 - 11:13
Skambanti tyla,
aha, tikrai, dabar įsitikinau, kad indaplovė netilps jei pažeminsit stalviršį...
O ką vyras sako dėl palangės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 19 vasario 2012 - 11:33
QUOTE(ValSve @ 2012 02 19, 12:31)
Skambanti tyla,
aha, tikrai, dabar įsitikinau, kad indaplovė netilps jei pažeminsit stalviršį...
O ką vyras sako dėl palangės?

Na mano vyras iš tų žmonių kuriems reikia laiko. Prieš 5 metus pasiūliau perkelti virtuvę į kambarį , reakcija - umn.gif fool.gif . Dabar tai jau lyg jo mintis patapo laugh.gif Nesiginčiju irnesakyk.gif
Neseniai klausiau ką darysim su palange-sakė paliksim seną, na manau nesimušiu gi.
Šiandien sakau, kad visai gražu būtų, bla bla bla...., tai lyg sutinka .
Sunku su vyrais karsta.gif
Balta palangė man kažkoks blogis kurį vis trinti ir trinti reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 19, 12:44)
Na mano vyras iš tų žmonių kuriems reikia laiko. Prieš 5 metus pasiūliau perkelti virtuvę į kambarį , reakcija - umn.gif  fool.gif . Dabar tai jau lyg jo mintis patapo  laugh.gif  Nesiginčiju  irnesakyk.gif
Neseniai klausiau ką darysim su palange-sakė paliksim seną, na manau nesimušiu gi.
Šiandien sakau, kad visai gražu būtų, bla bla bla...., tai lyg sutinka .
Sunku su vyrais  karsta.gif
Balta palangė man kažkoks blogis kurį vis trinti ir trinti reikia  doh.gif

Manau gerai, kad vis tiek bent šiek tiek pasiduoda smile.gif Išdėstykite visus argumentus už ir prieš kodėl verta palikti/nepalikti senosios palangės. O gal ir vyras pats sugalvos kaip galima išspręst šį klausimą.
Beje, dar vienas klausimas (košmaras su tais mano klausimais doh.gif lotuliukas.gif ) - koks sienos ilgis ten kur prie pat lango? Įtariu maždaug 30 cm?
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 19, 12:59)
Manau gerai, kad vis tiek bent šiek tiek pasiduoda smile.gif Išdėstykite visus argumentus už ir prieš kodėl verta palikti/nepalikti senosios palangės. O gal ir vyras pats sugalvos kaip galima išspręst šį klausimą.
Beje, dar vienas klausimas (košmaras su tais mano klausimais doh.gif  lotuliukas.gif ) - koks sienos ilgis ten kur prie pat lango? Įtariu maždaug 30 cm?

Aga, pasiduod, bet šiek tiek, ir baisiai daug gudrauti reik, užsispyręs tooooks blink.gif , o aš tai auksas hihihi.gif
33 cm.

Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 02 19, 13:23)
Įranga bus iš  čia:
orkaitė
kaitlentė
indaplovė

dar gartraukį vyras išsirinks.

Va, orkaite keliais lt Jums pigesne radau biggrin.gif
http://www_ventara_l...OB-33100-X.html

Dar del kainu pabandykit duoti uzklausa www.technikanamams.lt ax.gif tiesiog mums jis pasiule geriausias kainas, tai dalinuosi info 4u.gif atvezimas nemokamas, visos gamintoju garantijos smile.gif
Dar, kadangi tikrai uz nemaza suma gavosi mums technikos...ir nuolaida nebloga padare biggrin.gif gal dar kam si info pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2012 02 19, 13:19)

Dar del kainu pabandykit duoti uzklausa www.technikanamams.lt  ax.gif tiesiog mums jis pasiule geriausias kainas, tai dalinuosi info  4u.gif atvezimas nemokamas, visos gamintoju garantijos  smile.gif
Dar, kadangi tikrai uz nemaza suma gavosi mums technikos...ir nuolaida nebloga padare  biggrin.gif gal dar kam si info pravers  mirksiukas.gif

Bet jie Kaune rolleyes.gif

Aišku svarbus kiekvienas litas, bet va indaplovę kažkodėl įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio ekrane.
Atsakyti