Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

Gal galite ir man patarti, kaip viska sutalpinti virtuveje? smile.gif
Pabandziau nupiesti virtuves plana, lauksiu pasiulymu 4u.gif
Is anksto aciu

user posted image]My Webpage[/URL]
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 02 20, 11:15)
ValSve,super,puikiai padirbeta  4u.gif
gal turite patirties sioje srityje?

Ir man kilo tokia mintsi.
Puikiai išsprendei ir mano problemą dėl radiatoriaus ir palangės. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,
smagu kai galiu kažkam padėt smile.gif Gal koks dizaineris ir išpeiktų mano siūlomas idėjas, bet kadangi esam paprasti mirtingieji, tai galime ir klysti, ane? mirksiukas.gif

O dabar truputukas minčių miškouogos virtuvei smile.gif
pvz1
pvz2
pvz3
pvz4
pvz5
pvz6
Miškouoga, ar bent kažkiek atspėjau?
Atsakyti
Sveiki, planuojames ir mes savo mini virtuvele, deja, ji tokia pas mus labai nestandartine, kadangi senas namas, tai nelabai ka daug keist galim blush2.gif Bandziau daryti projekteli su Alno programele, bet kazkaip nelabai man gaunasi doh.gif Kadangi matau, kad sioje temoje mamytes labai graziai bendrauja ir tiek daug patarimu duoda, tai bandysiu ir as prasyti Jusu pagalbos blush2.gif

Musu virtuves planelis:

user posted image

Ismatavimai nisos:
user posted image

Problema tame, kad kaminas uzima labai daug vietos, ir nezinau ka daryti toje nisoje tarp kamino ir lango. Dar viena problema, kad langas yra nestandartiskai zemai (69 cm), Todel darbastali reiktu zemiau daryti doh.gif Kadangi langas zemai, negali daryti ten nei kriaukles nei padoraus darbastalio doh.gif

Baldai manau bus isdestyti mazdaug taip- ten, kur siena 136 cm bus indaplove, virs jos spintele mikrobangei, toliau eina virykles su orkaite ir virsuj imontuojamas gartraukis. Kur kaminas ir nisoje uz jo dar nezinau ka sugalvot, prie lango matyt bus zemsnis kazkoks darbastalis. Kur siena 114 cm bus plautuve (arciau lango), virs jos spintele, ir salia saldytuvas.
Nezinau, ar aiskiai cia viska nupasakojau, bet buciau labai dekinga uz bet kokius patarimus kaip viska graziai ir kompaktiskai susidelioti 4u.gif
Atsakyti
Valsve ,ir as noriu bigsmile.gif
user posted image
truputi negrazus planelis blush2.gif
ten kur langas iki grindu yra isejimas i terasa
labai aciu is anksto
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 21, 11:57)
Sveikutės,
smagu kai galiu kažkam padėt smile.gif Gal koks dizaineris ir išpeiktų mano siūlomas idėjas, bet kadangi esam paprasti mirtingieji, tai galime ir klysti, ane?  mirksiukas.gif

O dabar truputukas minčių miškouogos virtuvei smile.gif
pvz1
pvz2
pvz3
pvz4
pvz5
pvz6
Miškouoga, ar bent kažkiek atspėjau?

ValSve, Jus pavarot thumbup.gif doh.gif biggrin.gif As su ta ALNO kankinuosi kelios dienos, nieko negaliu paprojektuoti, jauciuosi didele nevykele wacko.gif stoju ir as i eile, kad pagelbetumet ir man blush2.gif tongue.gif O Moskouogos pats pirmasis variantas labiausiai patiko pirmasis variantas ir tas su sala:
http://images61.fotk...skouoga5-vi.jpg
liuksas! thumbup.gif
Atsakyti
cia siaip paziurejimui, kaip patogiai viska sudelioti
http://www.youtube.c...feature=related

http://www.youtube.c...feature=related

http://www.blum.com/...30/60/index.php
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 21 vasario 2012 - 14:39
Man labai patiko si

user posted image

ir si

user posted image

Tik as galvoju, ten kur orkaite ideta,per ta visa siena daryti auksta spinta iki lubu.
Ir is antros virtuves perkelti sala i pirma. g.gif

Valsve 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Miškouoga, džiaugiuosi, jog patiko. O koks lubų aukštis?
Ir ar ne per daug visko bus jei virtuvinis bus per tris sienas ir plius dar su sala? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 21, 15:59)
Ir ar ne per daug visko bus jei virtuvinis bus per tris sienas ir plius dar su sala?  ax.gif

ValSve, labai didelis dekui uz pagalba aciuks.gif Jau daugmaz pati viska sudeliojau biggrin.gif Tiek vargau, tiek vargau, o pasirodo buvo gana paprasta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 21, 17:26)
ValSve, labai didelis dekui uz pagalba aciuks.gif Jau daugmaz pati viska sudeliojau biggrin.gif Tiek vargau, tiek vargau, o pasirodo buvo gana paprasta  doh.gif  blush2.gif

Nėra už ką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 02 21, 15:59)
Ir ar ne per daug visko bus jei virtuvinis bus per tris sienas ir plius dar su sala?  ax.gif

Lubu aukstis 2,70.

Sala man butu reikalinga kaip darbastalis didelis ir patogus. kai darau simtalapi, oho, kiek vietos reikia.
Sakot, per daug... Net nezinau. g.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti