Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 11:34)
Merginos patarkite nezinau ar virtuveje siena deti plytelemis,ar tokia plokste ? smile.gif

Pas mane hpl, tokios pat spalvos, kaip stalvirsis ax.gif
Buvusiuose namuciuose buvo dazyta (tokia kaip sienu spalva) plokste. Valesi gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 10:34)
Merginos patarkite nezinau ar virtuveje siena deti plytelemis,ar tokia plokste ? smile.gif

Aš irgi svarsčiau, bet nusprendžiau visgi dėti plyteles. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 12:17)
Grazu stiklas  thumbup.gif  bet ir kaina ju grazi  biggrin.gif

Nu pas mus nera didele virtuve, tai stiklas su montavimu 1550, o jei dazytas 1750 lt.. Gaunasi ciut virs 4 metru.
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2012 02 22, 13:10)
Aš irgi svarsčiau, bet nusprendžiau visgi dėti plyteles.  smile.gif

Na ir as galvoju,kad teks gal deti plyteles smile.gif tik dabar teks issirinkti,gal galit kokias pasiulyti ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 13:45)
Na ir as galvoju,kad teks gal deti plyteles smile.gif tik dabar teks issirinkti,gal galit kokias pasiulyti ? smile.gif

Man tai kazkaip atrodo, kad jos turi dereti su bendru interjeru, su virtuves baldu stiliumi ir pan..
Atsakyti
QUOTE(acteeno @ 2012 02 22, 08:39)
Miskouoga - jau tau tai tikrai nebus per daug:) Geras projektelis, pas mus dėja netelpa.

P.S. TKK Admin

Tai ir as galvoju, kad nebus per daug, bet pasitart su kuo nors visada gerai smile.gif

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 22, 11:41)
taigi daug kas daro rankšluosčių kabyklą po stalviršiu - paliekamas tarpas tarp spintelių, kur montuojami ištraukiami skersiniai rankšluostukams pakabinti.

Dabartinej virtuvej turiu tokia kabykla ranksluosciams, taip ne kart ir nepasinaudojau per 10 metu.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 02 21, 23:55)
O ka tada daryt su ta siena laisva, jei nedet spintuciu  g.gif Palikt tuscia? Bet virsutiniu spinteliu tai nebus.

As palikciau ten spinteles, kuo didesne virtuve, tuo geriau, viskam susideti vietos prireiks, tuo labiau, kai nera virsutiniu spinteliu ax.gif

QUOTE(agotas @ 2012 02 22, 11:11)
Pas mus bus stiklas smile.gif
Papildyta:
As viso ju turi tik kokius 4 biggrin.gif , tai man jokio Blumo nereikia. O nuolatos naudoju tik 1, sulankstau ir padedu kur kampe.

Tei va, man nepatinka, kai dregna ranksluosti sulankstau ir jis nedziuna, o dziauti matomoj vietoj nesinori. Kol kas nesugalvoju jokios geros iseities...

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 22, 11:41)
taigi daug kas daro rankšluosčių kabyklą po stalviršiu - paliekamas tarpas tarp spintelių, kur montuojami ištraukiami skersiniai rankšluostukams pakabinti.

Jeigu tokias: http://www.brasa.lt/...uosciu-kabyklos tai man jos nepatinka, nes joms reikia suprojektuoti siaura spintute, kuri iskrenta is konteksto. o jei palikti atvira, tai isvis negrazu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agotas @ 2012 02 22, 13:57)
Man tai kazkaip atrodo, kad jos turi dereti su bendru interjeru, su virtuves baldu stiliumi ir pan..

Kad dar nieko neturim jokiu baldu biggrin.gif tai ir sunku issirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 02 22, 13:05)
Dabartinej virtuvej turiu tokia kabykla ranksluosciams, taip ne kart ir nepasinaudojau per 10 metu.

Bet vis tiek toks daiktas kaip ranksluostis yra ir ji kazkur padeti reikia biggrin.gif

Miskouoga, o kaip apdirbsite sienas virs stalvirsio? dazysite? klijuosite plytelemis?
Klausiu nes ir pas mane kol kas nenumatomis virsutines spinteles, ten nezinau kokia apdaila sienoms parinkti.
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 02 22, 13:13)
Bet vis tiek toks daiktas kaip ranksluostis yra ir ji kazkur padeti reikia biggrin.gif
Miskouoga, o kaip apdirbsite sienas virs stalvirsio? dazysite? klijuosite plytelemis?
Klausiu nes ir pas mane kol kas nenumatomis virsutines spinteles, ten nezinau kokia apdaila sienoms parinkti.

As ranksluosti dazniausiai ant radiatoriaus pakabinu, arba ant orkaites rankenos biggrin.gif , nepatogu man ji i ta ranksluostine kaisiot, ir nedziuva jie ten normaliai.

Del sienu galvoju taip: Kur bus virykle toj vietoj iki gartraukio paklijuot, o kitur iki lango. Bet klijuosim, kai baldus susidesim, tai dar gal pasikeis nuomone iki to laiko.
Atsakyti
QUOTE(juoske @ 2012 02 22, 10:34)

Mes tai manau desim plokste rolleyes.gif Nors kai pas mus virtuve visiskas nestandartas, tai dar galim ir persigalvot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriorsa @ 2012 02 21, 13:37)
Sveiki, planuojames ir mes savo mini virtuvele, deja, ji tokia pas mus labai nestandartine, kadangi senas namas, tai nelabai ka daug keist galim  blush2.gif  Bandziau daryti projekteli su Alno programele, bet kazkaip nelabai man gaunasi  doh.gif  Kadangi matau, kad sioje temoje mamytes labai graziai bendrauja ir tiek daug patarimu duoda, tai bandysiu ir as prasyti Jusu pagalbos blush2.gif

Musu virtuves planelis:

user posted image

Labas vakaras,
prisėdau prie jūsų virtuvės ir akys vos neiššoko (tik prašau neįsižeisti blush2.gif ) tiesiog tokio sudėtingumo virtuvės dar nėra tekę planuoti smile.gif
Pagal jūsų aprašymą ir įsivaizdavimą štai ką pavaizdavau ir gavosi košmaras blush2.gif manau pati matot. Net nežinau ar verta komentuoti. Daiktų pasidėjimui vietos nulis.
user posted image

Pabandžiau padaryti kiek kitokį planą - vietos pasidėjimui gerokai padaugėjo. Ten prie plautuvės dar stalčių blokas telpa (gaila nesimato), bet manau įsivaizduojat smile.gif Ten ant to kamino tiesiog plokštę kaip fasado įdėjau, kad vizualiai gražiau atrodytų smile.gif
user posted image
planas
Tačiau šis planas blogas tuo, kad viskas išmėtyta net trijose kampuose.

Todėl, nenorint užgriozdint patalpos ir ypatingai praėjimo, sugalvojau štai tokį variantą (tik aplink orkaitę + kaitlentę tie užapvalinimai galėtų būti švelnesni):
user posted image

user posted image

planas

Na o jei nei vienas variantas Jums neatrodo priimtinas, tai manau situaciją kažkiek pagerintų stalčių blokas ant ratukų, kuris stovėtų nišoje tarp kamino ir lango, o reikalui esant (pvz norint atidaryti langą) būtų atitraukiamas smile.gif

Tai tiek ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ValSve: 22 vasario 2012 - 21:06