Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(daivazv @ 2012 01 14, 20:31)
kampa galima daryti ir taip....
user posted image

drinks_cheers.gif Grazi virtuve
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2012 01 14, 19:34)
Gal galit pasidalint idejomis, kaip isspresti virsutiniu spinteliu isdestyma  4u.gif  Man kazkaip tas desinys kampas kliuva. Gal galima jas padeliot taip, kad nereiktu kampiniu spinteliu? g.gif Spinteliu aukstis 700 mm(viena spintele su dvigubom pakeliamom durelem), visas ilgis sienos 3000 mm Dekui  4u.gif user posted image

Pas mus lygiai toks pats kampas yra, tik virsutine spintele vienguba, o po ja t.y kampe kriaukle. Siaip atidarinejant spintele kazkokio nepatogumo nejauciu, nebet kad nelabai atrodo nukirsta spintele.
Atsakyti
QUOTE(daivazv @ 2012 01 14, 19:09)
Noretusi imuontuojamo saldytuvo ir panaikinti visas atviras lentyneles,nes jos tik dulkems ir riebalams kauptis schmoll.gif

Na imuontojimo saldytuvo tikrai nebus, ir nebus atviru spinteliu, cia tik pirmas projekto variantas, kuris man nelabai patinka, bet norejau ir jusu nuomone isklaustyti.

QUOTE(Eljerny @ 2012 01 14, 19:27)
drinks_cheers.gif
Olgunia, sala geras sprendimas, tik reikia keisti ar jo vieta, ar forma, nes dabar "ismetyta" virtuve  unsure.gif

Man irgi ta ale sala nepatinka, geriau jau jos nebutu.... na bet cia gal as kalta, nes prasiau ka nors nestandartiska padaryt, tai taip ir gaunasi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2012 01 11, 20:00)
man neuzkrauna sios programos, noreciau pasiproektuot, musu labai maza virtuve g.gif

Pas mane irgi micro virtuve, tiesine, bet vos 3 metrai.
Nepasitikejau projektuotojais todel viska susikuriau pati, su ALNO, dabar jau dziaugiuosi savo nauja virtuve.
Ikelkite savo virtuves planeli mes su mergaitemis pasiulysime variantu.
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 01 14, 04:50)
o iki dazymo kazkaip paruost reikejo? na "pasiaust" pavirsiu ar kaip kitaip? o kaip rankenos, neusilupineja po laiko nuo kasdienio lietimo?

Zinoma, kad reikejo mirksiukas.gif su svitriniu man rodos "siause"pavirsiu ax.gif
Nei rankenos nei kitas pavirsius niekaip nepakito nuo lietimo ar valymo 4u.gif mes naudojomes juo 6 metus, tada palikom ji naudoti naujiems buto seimininkams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vsl @ 2012 01 15, 16:01)
Zinoma, kad reikejo  mirksiukas.gif su svitriniu man rodos "siause"pavirsiu  ax.gif
Nei rankenos nei kitas pavirsius niekaip nepakito nuo lietimo ar valymo 4u.gif mes naudojomes juo 6 metus, tada palikom ji naudoti naujiems buto seimininkams  ax.gif

Kažkada senai tėvai pirko naudotą šaldytuvą, kuris buvo gerokai pabraižytas. Tai iš Senukų nusipirko limpančios plėvelės panašios i spintelių spalvą ir visą apklijavo. Neįsižiūrėjus net nesiskirdavo visai nuo spintelių. Naudojosi gal kokius 5 metus ar ilgiau (kol sugedo nepataisomai) tai viskas laikėsi kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, remontuojam savo mažą virtuvę, prisiprenumeravau krūvą temų su mažos erdvės/virtuvės/buitinės technikos aptarinėjimais ir visai pasimečiau doh.gif Berods, kažkurioj temoj kažkas minėjo apie trivietę dujinę kaitlentę - plyz, atsiliepkit, labai domiuosi ja, noriu truputį paklausinėti blush2.gif
Atsakyti
Labukas, mergaites, paprojektavo man virtuve, gal kokiu pastabeliu, patarimu turite ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai super!
gal tik kabanti spintute ..kaireje nuo gartraukio ... nesiziuri...truktelciau virykle kairiau
kriaukles nematau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 23 sausio 2012 - 21:41
sveiki, mūsų virtuvė dar tik galvose, bet jau jau...
nesuprantu vieno g.gif kam tas orkaites keliate aukštyn, suprantu, gal būt patogiau, kartais net reikia, nes kitaip nėra kur,
bet kai "olgunia" jūsų tokia šviesi, graži virtuvė, kam darbastalį užtamsinti užgožti, tokia plačia spintele, juk visada gražiau, patogiau, dienos šviesa, ir darbastalis erdvesnis atrodo, o orkaitę galima įmontuoti ir žemiau ax.gif
bet čia tik mano nuomonė...
Atsakyti
QUOTE(motoraika @ 2012 01 23, 23:31)
bet kai "olgunia" jūsų tokia šviesi, graži virtuvė, kam darbastalį užtamsinti užgožti, tokia plačia spintele, juk visada gražiau, patogiau, dienos šviesa, ir darbastalis erdvesnis atrodo, o orkaitę galima įmontuoti ir žemiau  ax.gif
bet čia tik mano nuomonė...

aš pritariu, kad olgunia virtuvės projekte orkaitė visiškai nevietoje - ji darko bendrą virtuvės vaizdą, sumažina darbastalį, užstoja langą ir padaro vietoj šviesaus, plataus vaizdo kažkokį įrėmintą tunelį.
Atsakyti
Olgunia - man irgi kazkaip lyg tos virsutines spinteles kairej pusej nuo gartraukio nesinori, arba gal galima slinkti kaitlente i kaire puse g.gif tada man gal graziau butu, o ir darbastalio daugiau turesit smile.gif
Ir dar - daryciau stalcius visus viename lygyje ax.gif tuos, kurie desineje nuo orkaites -daryciau virsutinius siauresnius, kad eitu viena juosta. Man taip tvarkingesnis vaizdas butu ax.gif 4u.gif
Ir orkaite man irgi kazkaip siuo atveju nesiziuri iskelta g.gif nes uzstoja sviesa ir toks nevietoje issikises blokas gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vsl: 24 sausio 2012 - 07:53