Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

man atrodo orkaite iskelta del patogumo ,ir padaroma atskira erdve prie didelio lango tik ka ten veikt?jis turbut labai zemai ir prisest prie jo kaip prie staliuko nepavyks g.gif ,
o jei stalciukus perkelti prie kairiojo lango? ir prie desiniojo daryt pusryciu zona su atskiru nepriklausomu staleliu-suoleliu?
Atsakyti
Pritariu visoms išsakytoms mintims. Jeigu norisi pakeltos orkaitės, ir jeigu dar yra galimybė keisti komunikacijų vietas, tai orkaitę pakeltą dėčiau šalia šaldytuvo, o kriauklę šalia lango ar pan. Vietos turite nemažai, tai kam užsigriozdinti tokia gausybe viršutinių spintelių? Gal kaikurių visai atsisakyti galima? Būtų šviesiau ir erdviau. Tai, kad stalviršis po langu bus žemesnis manau nieko baisaus ir nebūtina tai maskuoti. Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 01 23, 21:39)
Labai super!
gal tik kabanti spintute ..kaireje nuo gartraukio ... nesiziuri...truktelciau virykle kairiau
kriaukles nematau  g.gif

.........bet kai "olgunia" jūsų tokia šviesi, graži virtuvė, kam darbastalį užtamsinti užgožti, tokia plačia spintele, juk visada gražiau, patogiau, dienos šviesa, ir darbastalis erdvesnis atrodo, o orkaitę galima įmontuoti ir žemiau
bet čia tik mano nuomonė...

Aciukas, o kriaukle su saldytuvu is kaires stovi, ir dar mikrobange turetu buti virs orkaites, o orkaite padaryti vienu stalciumi zemiau.
Papildyta:
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 01 23, 23:53)
aš pritariu, kad olgunia virtuvės projekte orkaitė visiškai nevietoje - ji darko bendrą virtuvės vaizdą, sumažina darbastalį, užstoja langą ir padaro vietoj šviesaus, plataus vaizdo kažkokį įrėmintą tunelį.

QUOTE(vsl @ 2012 01 24, 07:51)
Olgunia - man irgi kazkaip lyg tos virsutines spinteles kairej pusej nuo gartraukio nesinori, arba gal galima slinkti kaitlente i kaire puse  g.gif tada man gal graziau butu, o ir darbastalio daugiau turesit  smile.gif
Ir dar - daryciau stalcius visus viename lygyje  ax.gif tuos, kurie desineje nuo orkaites -daryciau virsutinius siauresnius, kad eitu viena juosta. Man taip tvarkingesnis vaizdas butu  ax.gif  4u.gif
Ir orkaite man irgi kazkaip siuo atveju nesiziuri iskelta  g.gif nes uzstoja sviesa ir toks nevietoje issikises blokas gaunasi  g.gif

turiu dar viena galvuoje varianta, kaitlente pastumt kairiau, orkaite pastatyt po kaitlente, mikrobange ant stalvirsio tadu tiesiog pastatyti, ir to penala su orkaite isvis nebus, tik stalcius bigsmile.gif
Kaip Jums toks variantas.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 24 sausio 2012 - 11:06
olgunia_2006, sakykite, prašom, su kokia programėle virtuvę paišėt?
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 01 24, 09:04)
man atrodo orkaite iskelta del patogumo ,ir padaroma atskira erdve prie didelio lango tik ka ten veikt?jis turbut labai zemai ir prisest prie jo kaip prie staliuko nepavyks  g.gif ,
o jei stalciukus perkelti prie kairiojo lango? ir prie desiniojo daryt pusryciu zona su atskiru nepriklausomu staleliu-suoleliu?

pasedejimas planuojamas prie kito lango biggrin.gif

QUOTE(rim @ 2012 01 24, 09:15)
Pritariu visoms išsakytoms mintims. Jeigu norisi pakeltos orkaitės, ir jeigu dar yra galimybė keisti komunikacijų vietas, tai orkaitę pakeltą dėčiau šalia šaldytuvo, o kriauklę šalia lango ar pan. Vietos turite nemažai, tai kam užsigriozdinti tokia gausybe viršutinių spintelių? Gal kaikurių visai atsisakyti galima? Būtų šviesiau ir erdviau. Tai, kad stalviršis po langu bus žemesnis manau nieko baisaus ir nebūtina tai maskuoti. Sėkmės  4u.gif

deja, kriaukle gali buti tik ten kur ir papaisyta, kaireje... orkaite tikrai planavom zemiau statyti, bet turbut isvis ja pastatysiu po kailentes smile.gif
del virsutiniu spinteliu, buvo planuoti gorizontalios su matiniu stiklu, kaip cia pvz.
user posted image

QUOTE(Benicio @ 2012 01 24, 11:15)
olgunia_2006, sakykite, prašom, su kokia programėle virtuvę paišėt?

sita projekteli dare jau baldininkas 4u.gif
Atsakyti
Del matinio stiklo patarciau pagalvoti. Jis graziai atrodo, kai spintele tuscia, bet jei ten sudesite arbatas/prieskonius/spalvotus pakelius, jie matysis pro stikla ir virtuve atrodys netverkinga. smile.gif Pagalvokite, ka laikysite uz stiklo mirksiukas.gif Man stiklas atrodo graziai tik kol spintele tuscia blush2.gif

Cia labai geras pavizdis doh.gif doh.gif
http://www.virtuves-...lt/modestas-290
Atsakyti

Koks motyvas? Juk ten labai neptogu lyst į kampą pasisėdėjimui. Man rodos tikrai geresnis variantas - pasisėdėjimo zona prie laisvo lango ir dirbančiam virtuvėje netrukdys sėdintys, ir šeip smagiau sėdėt kai erdvu, negu kampe. Gerai pagalvokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rim @ 2012 01 24, 11:58)
Koks motyvas? Juk ten labai neptogu lyst į kampą pasisėdėjimui. Man rodos tikrai geresnis variantas - pasisėdėjimo zona prie laisvo lango ir dirbančiam virtuvėje netrukdys sėdintys, ir šeip smagiau sėdėt kai erdvu, negu kampe. Gerai pagalvokit  4u.gif

Gal ten vaizdas geresnis bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eljerny @ 2012 01 24, 11:45)
Del matinio stiklo patarciau pagalvoti. Jis graziai atrodo, kai spintele tuscia, bet jei ten sudesite arbatas/prieskonius/spalvotus pakelius, jie matysis pro stikla ir virtuve atrodys netverkinga.  smile.gif Pagalvokite, ka laikysite uz stiklo  mirksiukas.gif Man stiklas atrodo graziai tik kol spintele tuscia  blush2.gif

Cia labai geras pavizdis  doh.gif  doh.gif
http://www.virtuves-...lt/modestas-290

Zinau, kad reikes labai gerai pamastyt ka ten laikysiu su matinem stiklais bigsmile.gif

QUOTE(rim @ 2012 01 24, 11:58)
Koks motyvas? Juk ten labai neptogu lyst į kampą pasisėdėjimui. Man rodos tikrai geresnis variantas - pasisėdėjimo zona prie laisvo lango ir dirbančiam virtuvėje netrukdys sėdintys, ir šeip smagiau sėdėt kai erdvu, negu kampe. Gerai pagalvokit  4u.gif

pas mus dabar toks variantas, kai staliukas su kedemis prie to kito lango, nu bet nesedim mes ten, tik vieta uzima, o prie kito lango vieta planuota vaikui, kol as virtuvei tegu ruosia pamokas, piesia, skaito ir t.t., arba man su kompu pasedeti, irgi nebloga vieta pagal mane,... bent toks variantas mums abiems labai patiko smile.gif
Valgom mes beveik visada svetaineje, galima aisku ir prie sienos koki nediduka staliuka pastatyti su kedemis.... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 24 sausio 2012 - 12:28
QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 01 24, 13:10)
turiu dar viena galvuoje varianta, kaitlente pastumt kairiau, orkaite pastatyt po kaitlente, mikrobange ant stalvirsio tadu tiesiog pastatyti, ir to penala su orkaite isvis nebus, tik stalcius  bigsmile.gif
Kaip Jums toks variantas.....

Zinokit, man rodos Jusu atveju bus taip zymiai graziau 4u.gif
Dar stalcius pabandykit "sudeti i viena linija" , dar vaizda patvarkytu ax.gif
O del pasisedejimo vietos - tikarai gal dar pamastykit. Nes man rodos smagiau tikrai butu sedeti ne prie to lango, prie kurios is vienos puses plautuve, is kitos - kaitlente su orkaite g.gif o vat tas kitas langas jau toks nuosalesnis ir man rodos butu tinkamesnis pasisedejimams ax.gif

Beja, visa tai ka sugalvosit ar pergalvosit - paprasykit, kad baldininkai perpiestu is naujo naujame projektelyje ir tada galesit vel mastyti ziurinejant 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi tema - Patogi virtuve - tai noriu paklaust , gal kas turit namuose ar pas kažką teko matyti tokius palengvinimus virtuveje, ir idomu, kas butu praktiskiau g.gif
Labai norisi neapkrautos virtuves, bet kad ir viskas po ranka butu...

1. variantas - kai stumdomos dureles sienoje.
user posted image

2.variantas - uzdaromos mini pasleptos spinteles sienoje
user posted image

user posted image

user posted image

3. variantas - is virsutines spinteles islendantis mini stalciukas
user posted image

user posted image

Labai lauksiu jusu praktisku patarimu 4u.gif ax.gif
p.s. dar nesidomejau kainomis, gal teks atmetimo budu issirinkt hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue_rose: 24 sausio 2012 - 12:53
QUOTE(vsl @ 2012 01 24, 12:35)
* Zinokit, man rodos Jusu atveju bus taip zymiai graziau  4u.gif
Dar stalcius pabandykit "sudeti i viena linija" , dar vaizda patvarkytu  ax.gif
O del pasisedejimo vietos - tikarai gal dar pamastykit. Nes man rodos smagiau tikrai butu sedeti ne prie to lango, prie kurios is vienos puses plautuve, is kitos - kaitlente su orkaite  g.gif o vat tas kitas langas jau toks nuosalesnis ir man rodos butu tinkamesnis pasisedejimams  ax.gif

** Beja, visa tai ka sugalvosit ar pergalvosit - paprasykit, kad baldininkai perpiestu is naujo naujame projektelyje ir tada galesit vel mastyti ziurinejant  4u.gif

* Del vietos pasidejimui, tai tikrai nusibodo prie to lango sedeti, juk visada norisi kazka naujo ir idomaus, tai man geriau prie lango tegul stalciai butu, negu nereikalinga sedejimo vieta rolleyes.gif
** Butinai, jau siandien vakare nauja projekteli bandys sukurti biggrin.gif

ir dar del Vienos linijos stalciu nesupratau, o kaip jie dabar pas mane, jus apie virsutinius ar apie zemesnius kalbat? blush2.gif
Atsakyti