Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 03 02, 22:11)
Cia mano variantas  mirksiukas.gif  Dziovyklos neturiu  schmoll.gif  tiesiog isimu is indaploves ir statau i spintele, bet vistiek reilia vienos lentynos visiems lekstems podukams sudeti  ax.gif

Nu tai aišku reik. Tik pas mane
user posted image

spintelės 45 cm (paveiksliuke indaplovė, bet čia bus stalčiai)- 60 cm ( virš viryklės, ten bus gartraukis į montuotas), vėl 45 cm ir 60 cm jei šioje daryti džiovyklė tai nepatogu dėti, ir visa spintelė ''susinaudoja'' lėkštėms . Galvoju gal tilpčiau į 45-cm spintelę ,ji realiai bus 41-42 cm, bet keturių asmenų lėkštės mažu tilps. Šiandien pusvalandį matavau centimetru lėkštes biggrin.gif
Atsakyti
aciu uz pasiulymus, reiks dar su baldininkais pasikonsultuoti, ka jie pasiulys. bet man norisi vis tiek palikti orkaite virsuj. manau bus patogu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 02, 16:08)
Man čia tokia mintis kilo, kad jei yra indaplovė , gal nereik spintelėj daryti džiovyklos, labai jau mažai pas mane spintelių, o ta džiovykla sunaudoja daug vietos.  ax.gif

Dabar savo senukėje virtuvėje turiu indaplovę, džiovyklės ne. Ir visai jos nepasigendu. Jos nebus ir naujoj. Iš indaplovės tiesiai indus į spintelę ir viskas. Ką išplaunu rankom iš kart šluostau. Bet dažniausiai viską už mane padaro indaplovė. blush2.gif Tad man džiovyklė nereikalinga.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(julianka123 @ 2012 03 02, 22:30)
aciu uz pasiulymus, reiks dar su baldininkais pasikonsultuoti, ka jie pasiulys. bet man norisi vis tiek palikti orkaite virsuj. manau bus patogu.  g.gif

man irgi orkaites norisi virsuje. labai patogu.
Pamasciau apie savo virtuve raudonos spalvos (baldai) + juodos plyteles (sienos ir grindys), tik nera programoje raudonos arba as nerandu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 02, 21:07)

Turbut visai tundra pasirodysiu ,o kam ta desine kriauklyte doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 03 03, 15:40)
Turbut visai tundra pasirodysiu ,o kam ta desine kriauklyte  doh.gif

Nežinau hihihi.gif
gal kokius mandarinus sumest nuplautus, kad nuvarvėtų, ar puodelius.
Atsakyti
Taigi bet kam, ar daržovėm nuplautom ar įrankiam nuplautiem, kad nuvarvėtų bigsmile.gif
Atsakyti
blink.gif
tada man tokios nereikia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 03 03, 14:40)
Turbut visai tundra pasirodysiu ,o kam ta desine kriauklyte  doh.gif

kiti deda tokius, nes pajungia atlieku malimo mechanizma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 02, 21:22)
Nu tai aišku reik. Tik pas mane
user posted image

spintelės 45 cm (paveiksliuke indaplovė, bet čia bus stalčiai)- 60 cm ( virš viryklės, ten bus gartraukis į montuotas), vėl 45 cm  ir 60 cm jei šioje daryti džiovyklė tai nepatogu dėti, ir visa spintelė ''susinaudoja'' lėkštėms . Galvoju gal tilpčiau į 45-cm  spintelę ,ji realiai bus 41-42 cm,  bet keturių asmenų lėkštės mažu tilps. Šiandien pusvalandį matavau centimetru lėkštes  biggrin.gif

labai grazus kompektas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2012 03 03, 23:31)
labai grazus kompektas  bigsmile.gif

Grazus, bet jau labai maziukas.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2012 03 04, 01:26)
Grazus, bet jau labai maziukas.

Didesnis neišeina , nes vienam 17m2 kambary talpinama virtuvė ir svetainė.
Atsakyti