Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(ValSve @ 2012 03 06, 11:26)
Ar mažesnis, ar didesnis plyšiukas vis tiek turi būti, jau vien dėl to, kad durelės atidarinėjamos neliestų lubų ir nebružintų. Aišku mini plintusiuką galite dėti. Juk daug visko galima išsigalvot smile.gif

Arba laikraščio šmotą ingrūsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cili.daiva @ 2012 03 05, 21:12)
Patarimas is praktikos, spinteles darykit iki pat lubu, nes virs spinteliu gaunasi neisnaudojama vieta o ir ant spinteliu renkasi baisios virtuves dulkes.
Pasiradem mes taip, tai keikiu save vos ne kiekviena diena.

Pritariu,mes iki lubu taip pat sudejome nes ir dizeinere patare kazkaip neatrode mintyse graziai bet kada jau sumontavo labai dziaugiuos,ir dulkem"ragas"ir naudingos vietos yra smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atejau ir as su savo virtuves planeliais, pasiteirauti jusu nuomones ir patarimu gal kokiu bus.
Namas labai senos statybos, virtuve buvo mazyte, tad mes ja sujungeme su kambariu. aisku naudos is to mazai, nes vaikai kaip ir neturi kambario, tai mes taip pajuokaujame, kad vaikai miegos virtuvej biggrin.gif
Zodziu prie reikalo, sienos ilgis 4.9 m, durys 90 cm plocio, atstumas nuo duru iki lango 2 m, langas 90 cm, nuo sienos iki lango 1.1 m.prie sienos saldytumas. Norisi, kad butu kuo daugiau vietos daiktu pasidejimui.

Stai virtuves planai:

1. http://images51.fotk...argu15cm-vi.jpg

2. http://images16.fotk...ovirtuve-vi.jpg

Pagrindinis skirtumas tai kargo krepsys.Galvoju ar reikalingas jis ar ne.virykle ir dabar pas mane prie duru,jau pripratau mirksiukas.gif ir kitaip nebus,nes ten gartraukui skyle i lauka padaryta ir kriaukles viena nesikeicia.tai ko gero nieko kito ir geresnio cia neprigalvosi doh.gif o gal? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redukee: 06 kovo 2012 - 13:01
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 03 06, 12:03)
Arba laikraščio šmotą ingrūsti  biggrin.gif

lotuliukas.gif
išeitis - arba spintelės iki lubų, arba be spintelių, arba ignoruojam dulkes 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Noriu paklausti tu, kurios turi stalvirsi besiliecianti su siena be jokiu plintusiuku, ar pasiteisino? Suprantu, kad graziau, bet pvz., nenubega vandens (netycia isliejus ka nors) ir pan.? Ar vis tik kazkaip impregnuojamas tas tarpelis?

Susigincyjom su vyru 4u.gif Butu idomu isgirsti nuomone 4u.gif
Atsakyti
Nesenai man merginos paaiškino, kad plytelės klijuojamos ant stalviršio (ta prasme, jau sumontavus baldus), tada siūlė tepama silikonu ir joks vanduo nebaisus. paaiškinau saviškiui- sutiko, kad tikrai protingas reikalas smile.gif
na o jei siena dažyta, tai tą tarpą taip pat su silikonu galima užsandarinti.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2012 03 06, 16:20)
Nesenai man merginos paaiškino, kad plytelės klijuojamos ant stalviršio (ta prasme, jau sumontavus baldus), tada siūlė tepama silikonu ir joks vanduo nebaisus. paaiškinau saviškiui- sutiko, kad tikrai protingas reikalas  smile.gif
na o jei siena dažyta, tai tą tarpą taip pat su silikonu galima užsandarinti.

Dekui! Tai wat as irgi buvau skaicius, kad taip daro, ale visko iki galo neuzfiksavau ir nesugebejau itikinti saviskio, kad taip geriau ir graziau ax.gif Bandysiu dar karta biggrin.gif
Atsakyti
Virtuvė – naujausi ergonominiai ir inovatyvūs sprendimai
Atsakyti
QUOTE(ValSve @ 2012 03 05, 22:46)
Kad jau prakalbot apie spinteles iki lubų, tai dedu (mano akimis) tobuliausią sprendimą.
Tikiuosi šeimininkė nesupyks, jos virtuvė buvo keliose namų temose.
virtuvė

Ši virtuvė jau nuo vakar mano pav. galerijoj. Nu vistiek su visrtuve išaus ir mano diena. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2012 03 06, 13:59)
Sveikos merginos, atejau ir as su savo virtuves planeliais, pasiteirauti jusu nuomones ir patarimu gal kokiu bus.
Namas labai senos statybos, virtuve buvo mazyte, tad mes ja sujungeme su kambariu. aisku naudos is to mazai, nes vaikai kaip ir neturi kambario, tai mes taip pajuokaujame, kad vaikai miegos virtuvej  biggrin.gif
Zodziu prie reikalo, sienos ilgis 4.9 m, durys 90 cm plocio, atstumas nuo duru iki lango 2 m, langas 90 cm, nuo sienos iki lango 1.1 m.prie sienos saldytumas. Norisi, kad butu kuo daugiau vietos daiktu pasidejimui.

Stai virtuves planai:
1. http://images51.fotk...argu15cm-vi.jpg
2. http://images16.fotk...ovirtuve-vi.jpg

Pagrindinis skirtumas tai kargo krepsys.Galvoju ar reikalingas jis ar ne.virykle ir dabar pas mane prie duru,jau pripratau  mirksiukas.gif ir kitaip nebus,nes ten gartraukui skyle i lauka padaryta ir kriaukles viena nesikeicia.tai ko gero nieko kito ir geresnio cia neprigalvosi  doh.gif  o gal?  g.gif

Man rodos su cargo geriau, kad bent įeinant pro duris puodo rankenos su alkūne neprisiliest netyčia. Bet aišku čia ne išeitis. Įdomu koks bendras erdvės planas. Gal dar galima kitaip "išgelbėt" vaikus? blush2.gif Kažkaip atrodo vaikams būtinai reikia savo kampo smile.gif
Atsakyti
http://images51.fotk...untitled-vi.jpg

Stai pabraiziau( sorry uz kokybe, greitai ir su paint'u blush2.gif ) kaip mazdaug atrodo ta patalpa,kruva duru langu, o naudos jokios doh.gif
Taip, aisku norisi, kad vaikai turetu kambary ar netgi po kambary,bet deja vietos ir galimybiu siuo metu nera verysad.gif tad bandom suktis pagal galimybes smile.gif
Atsakyti
Noriu paklaust kaip darot su gryndu pytelem, dedate po spintelem visa plota ar ne? g.gifi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leone: 06 kovo 2012 - 20:34