Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(leone @ 2012 03 06, 21:34)
Noriu paklaust kaip darot su gryndu pytelem, dedate po spintelem visa plota ar ne? g.gifi

mes dėjom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redukee @ 2012 03 06, 20:44)
http://images51.fotk...untitled-vi.jpg
Stai pabraiziau( sorry uz kokybe, greitai ir su paint'u  blush2.gif ) kaip mazdaug atrodo ta patalpa,kruva duru langu, o naudos jokios  doh.gif
Taip, aisku norisi, kad vaikai turetu kambary ar netgi po kambary,bet deja vietos ir galimybiu siuo metu nera  verysad.gif tad bandom suktis pagal galimybes  smile.gif

parašykit savo el.paštą. Atsiųsiu savo pamąstymus smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 03 06, 22:34)
Noriu paklaust kaip darot su gryndu pytelem, dedate po spintelem visa plota ar ne? g.gifi

Mes dėjom.
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2012 03 06, 13:28)
Pritariu,mes iki lubu taip pat sudejome nes ir dizeinere patare kazkaip neatrode mintyse graziai bet kada jau sumontavo labai dziaugiuos,ir dulkem"ragas"ir naudingos vietos yra smile.gif

O kokio ilgumo pas jus tos virsutinies spinteles iki lubu ir kiek nuo grindu iki lubu?Pas mus 2,70m aukstis,tai tos virsutinios spinteles virs metro gero.Ar kas tokius darot ir kokio ilgumo pas jus gaunasi g.gif
Atsakyti
butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2012 03 06, 20:34)

Mes dėsim per visą plotą
Atsakyti
QUOTE(kristilav @ 2012 03 07, 00:57)
O kokio ilgumo pas jus tos virsutinies  spinteles iki lubu ir kiek nuo grindu iki lubu?Pas mus 2,70m aukstis,tai tos virsutinios spinteles virs metro gero.Ar kas tokius darot ir kokio ilgumo pas jus  gaunasi g.gif

Man irgi idomu...Pradejom deliotis, tai virsutines spinteles gaunas 60x90 (ne iki lubu, bet jei daryt iki lubu, tai turbut irgi virs metro), tai vos ne "klojimo vartai" (spinteles varstomos su prailgintom durelem be rankeneliu)...galvojam, kad reikia smulkint. koks spinteliu plotis optimaliausias?
Atsakyti
QUOTE(oika25 @ 2012 03 07, 13:49)
Man irgi idomu...Pradejom deliotis, tai virsutines spinteles gaunas 60x90 (ne iki lubu, bet jei daryt iki lubu, tai turbut irgi virs metro), tai vos ne "klojimo vartai" (spinteles varstomos su prailgintom durelem be rankeneliu)...galvojam, kad reikia smulkint. koks spinteliu plotis optimaliausias?

Sveikutes, vis skaitinejau jusu patarimus, patirtis ir pati nutariau prisijungt, kad paklaust galeciau.
Pas mus irgi lubos 280 cm aukstyje, tai virs standartinio aukscio spintu (210) toks geras gabalas lieka ir nezinau ka su juo daryt, nesinori dulkiu kapines atidaryt smile.gif, bet kopecias tureti po ranka irgi nesinori (jau vonios kambaryje pasiderem spintele iki lubu, tai is paskutiniu lentynu jokios naudos - man 165 ugio. Kadangi mao aukstu spintu linija eina palei visa siena, tai gal deretu padaryti nisa, bet virtuve nera didele tik 14 m2, tai bijau, kad erdves ir taip nemazintu, nes ir taip visa (apacia) uzstatyt zadu smile.gif
Siandiena su tokia virtuvinio vizija gyvenu
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(detema @ 2012 03 07, 14:44)
Sveikutes, vis skaitinejau jusu patarimus, patirtis ir pati nutariau prisijungt, kad paklaust galeciau.
Pas mus irgi lubos 280 cm aukstyje, tai virs standartinio aukscio spintu (210) toks geras gabalas lieka ir nezinau ka su juo daryt, nesinori dulkiu kapines atidaryt  smile.gif, bet kopecias tureti po ranka irgi nesinori (jau vonios kambaryje pasiderem spintele iki lubu, tai is paskutiniu lentynu jokios naudos - man 165 ugio. Kadangi mao aukstu spintu linija eina palei visa siena, tai gal deretu padaryti nisa, bet virtuve nera didele tik 14 m2, tai bijau, kad erdves ir taip nemazintu, nes ir taip visa (apacia) uzstatyt zadu smile.gif
Siandiena su tokia virtuvinio vizija  gyvenu
My Webpage

Sis projektelis man labai patiko. Ir spinteliu iki lubu nereik, palipesit karteli kita ir nuvalysit tas dulkes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 03 07, 19:57)
Sis projektelis man labai patiko. Ir spinteliu iki lubu nereik, palipesit karteli kita ir nuvalysit tas dulkes smile.gif

Pritariu smile.gif Na aš gal pasvarstyčiau apie variantą su niša, bet šiaip ir taip visai gražiai atrodo. Patinka, kad nėra pakabinamų spintelių. Gaila, kad retas gali sau tai leist, nes dažniausiai visų virtuvės miniatiurinės ir tenka viską sugrūst į tą mažytę patalpėlę.
Atsakyti
QUOTE(detema @ 2012 03 07, 14:44)
Siandiena su tokia virtuvinio vizija  gyvenu
My Webpage

o as daryciau , spinteles iki lubu( tik plokste) ,butu tarsi spintos sienoje,o jei dar atidaromas padarytumet ir kopeteles isigytumet
bet tai tik mano asmenine nuomone 4u.gif
siaip projektukas tikrai labai grazus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geruta: 07 kovo 2012 - 20:53
QUOTE(Moonlight @ 2012 03 07, 19:57)

Dekui, as ir taip po to pagalvojau, kad vis tiek tu dulkiu nematysiu kasdien, tai ir sirdies neskaudes, o kad ir sazines neskaudetu ax.gif , tai retkarciais ir kopeteles atsinesiu.
Vakar parsisiunciau Alno programa, tai dar niekaip nerandu kaip projekta paziureti is virsiaus bei ar galima keisti spinteliu duru atsidarinejimo krypti, kad renkeneles tvarkingai susideliot. Gal kas zinot?

Papildyta:
QUOTE(ValSve @ 2012 03 07, 20:07)
Pritariu smile.gif Na aš gal pasvarstyčiau apie variantą su niša, bet šiaip ir taip visai gražiai atrodo. Patinka, kad nėra pakabinamų spintelių. Gaila, kad retas gali sau tai leist, nes dažniausiai visų virtuvės miniatiurinės ir tenka viską sugrūst į tą mažytę patalpėlę.

Na, maniske irgi neperdidziausia... Lyg iki pilnos laimes dar 4m2 reiketu, na ir ijejima is kitos puses daryt, ir langas 1m nuo zemes, o noretus, kad su stalvirsiu susilygintu, bet... kai statem nama, kazkodel apie tai negalvojau. Tiesiog nezinojau apie ka galvot reikia doh.gif
Atsakyti