Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(geruta @ 2012 03 21, 08:06)
Oi Sveikinu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
saunuole ,kad pasirodai
labai netiketa spalva  rolleyes.gif

Aciu, tai norejau pasidziaugti ... viesai biggrin.gif
Baltos spalvos as nemegeja, man patinka ryskios spalvos bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 21 kovo 2012 - 08:39
rolleyes.gif kai kazkada rasiau ,kad pirmas aukstas bus baltas,turejau mintyse sienas,virtuveje bus plyteles ,net nezinau kokios tik grindines jau turime
o kalbant apie spalvas tiesiog ant ir prie baltu sienu dera visos kitos spalvos rolleyes.gif
Bus daug ryskiu akcentu

Atsakyti
QUOTE(Moonlight @ 2012 03 20, 21:05)
Vaidillute, koks idomus Jusu namo isplanavimas, man ypac patiko ta vieta su rojaliu biggrin.gif Ir kaip pasibraizet planuojama virtuve? ar pavyko uzsaugoti faila su ALNO kaip nuotrauka?  ax.gif

Na rojalio tai nebus istikro blush2.gif niekas groti nemoka seimoje. Cia architektas taip pabraize ir tiek. Matyt nezinojo ka det i ta vieta biggrin.gif
Su Alno tai vargstu, nes pas mane nera istisines sienos kur virtuves gaminamoji dalis bus tai nemoku padaryt "nutrukstama" siena kuri yra vidury doh.gif paciam centre namo (is vienos puses zidinys is kitos virtuves gaminamoji dalis butu).
Darbe negaliu instaliuotis Alno tai tik vakarais namie braizau.
Pabandysiu su paint perdirbti namo plana , parodyti kur istikro planuojama virtuve ir valgumojo zona.

QUOTE(olgunia_2006 @ 2012 03 20, 23:53)
Sveiki,
pagaliau ir pas mane jau nauja virtuve  bigsmile.gif
vienoj virtuves pusej daug stalciuku,

Labai grazi virtuve , sveikinimai thumbup.gif aisku labai ryski, bet dera su balta sienu spalva ir plytelemis.
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2012 03 21, 08:47)
Laminatas, kuris yra geros kokybės ir rūpestingai suklotas, puikiai dera ir virtuvėje ir koridoriuje (ta prasme "intensyvaus vaikščiojimo" zonose) perkant, reikia atsižvelgti į atsparumo klasę, turi būti 32  4u.gif

Mes pirkome Norvegiska laminata kurio atsparumo klase 33. Bet idomu kaip prie virykles? ar lieka demes pvz., nuo alejaus? pardavejai aiskino, kad tai dar geriau nei plyteles. O kaip yra istikruju???
Atsakyti
QUOTE(aš+jis @ 2012 03 21, 14:08)
Mes pirkome Norvegiska laminata kurio atsparumo klase 33. Bet idomu kaip prie virykles? ar lieka demes pvz., nuo alejaus? pardavejai aiskino, kad tai dar geriau nei plyteles. O kaip yra istikruju???

Suzinosite kai panaudosite,bet manau, kad plyteles prie virykles vistiek geriausia g.gif
Atsakyti
Mūsų senojoje virtuvėje laminatas jau apie 10 metų, dargi ne pats kokybiškiausias. Dėmių nuo aliejaus nėra, tik skylučių nuo krentančių peilių ir šakučių.
Atsakyti
QUOTE(aš+jis @ 2012 03 21, 13:08)

Kai baigiu kurti interjerą savo žmonėms, VISADA karts nuo karto jų paklausiu "kaip sekasi gyventi, ar yra pastabų?" Tai kiek sykių buvo klojamas laminatas virtuvėje, koridoriuje, nebuvo JOKIŲ pasikeitimų, skundų. Galit kloti laminatą virtuvėje drąsiai 4u.gif
Atsakyti
Aciu, tai norejau pasidziaugti ... viesai 
Baltos spalvos as nemegeja, man patinka ryskios spalvos

Graži virtuvė. Spalva sakyčiau labai netgi žiūrisi clap_1.gif

Kažkas klausė apie garų nuvedimą iš orkaitės. Man irgi būtų įdomu. Nes kiek klausiau kaip baldininkai montuoja orkaites, tai jokio garų nuvedimo nedaro. g.gif
O kur tada tie garai "išgaruoja" blink.gif už spintelių?
Nes pvz dabar kai kepu (neįmontuojama el. orkaitė) tai garai eina tiktai taip doh.gif siena šlapia būna jei gartraukio neįjungiu.

Kaip pas jus?

Atsakyti
Kitoje virtuveje (jei kada bus) tik parketas/lalplpklo0-ominatas, jokiu plyteliu ant grindu schmoll.gif dar menesio nera kaip naudojuosijavascript:emoticon(':bigsmile:') unsure.gif schmoll.gif mmm,,. nauja virtuve, bet plyteles jau baisiai mane erzina unsure.gif doh.gif Visam bute parketas, tai koks malonumas basai vaikscioti wub.gif jauku, malonu pedai ir akiai, o plyteles schmoll.gif

Paskutine virtuve man schmoll.gif Absoliuciai nieko nepatiko, bet cia skonio reikalas, ir jei seimininke parodo savo virtuve i viesuma, neturi pikti uz kitu nuomone 4u.gif Svarbiausia ji jums patinka. mirksiukas.gif Bet sveikinu su nauja virtuve, puikiai zinau, kaip gera semininkauti naujoje virtuveje. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saron @ 2012 03 21, 14:29)
Kažkas klausė apie garų nuvedimą iš orkaitės. Man irgi būtų įdomu. Nes kiek klausiau kaip baldininkai montuoja orkaites, tai jokio garų nuvedimo nedaro.  g.gif
O kur tada tie garai "išgaruoja" blink.gif už spintelių?
Nes pvz dabar kai kepu (neįmontuojama el. orkaitė) tai garai eina tiktai taip  doh.gif siena šlapia būna jei gartraukio neįjungiu.

Kaip pas jus?

gal nuo buitines technikos priklauso smile.gif Pas mane orkaite ir mikrobangine is tos pacios "serijos". Orkaite, virs dureliu turi tarpa, per kuri pucia siltas oras, kai kazkas kepama. Visa siluma iseina ne uz virtuves, ar i sonus o i patalpa smile.gif

Nufotografavau parodyti smile.gif vaikui zuvies pirstelius kepu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 21 kovo 2012 - 14:55
idedu savo plana perdirbta ax.gif gal kas kokiu pastebijimu tures kaip geriau butu paplanuoti patalpas ?
user posted image

virtuve nemaza gaunas viso 32m2 bet sone bus laiptai uzims kelis m2. Planuoju kaska kaip nuotraukoje apacioje. kad butu erdves ir sienos nevisos uzstatytos g.gif
priimsiu kritika nuosirziai

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na, paskutine virtuve tikrai, kad jau ryski, pavasariu kvepia biggrin.gif . Bet, va, kad stalciu sitiek daug, tai thumbup.gif .

Projektuoju nauja savo virtuve ir niekaip nepamenu, kaip teisingai issaugot projektuka, kad galeciau atsiverst bet kada. Esu jau dirbus alno programa, bet va kaip teisingai issaugot, niekaip nepamenu doh.gif . Gal pagelbesit blush2.gif

Dar klausimuks, kokia iseitis, jeigu virtuveje nera ventiliacines angos? Ar uzteks deti gartrauki tik su anglies filtrais ir ar nebus paskui problemu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2012 03 21, 14:58)

Dar klausimuks, kokia iseitis, jeigu virtuveje nera ventiliacines angos? Ar uzteks deti gartrauki tik su anglies filtrais ir ar nebus paskui problemu?  g.gif

Pas mane gartraukis su filtru, nereikia jokios angos mirksiukas.gif tai praeitis biggrin.gif
Atsakyti