Įkraunama...
Įkraunama...

Patogi virtuvė

QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 22, 14:18)
Be to jei darysiu U raides virt tai jinai gaunasi paciame viduryje namo ir iejus i hola iskart matysis virtuves dalis per tarpa kuris bus gana platus be duru.  g.gif
o jei istisine virt tai ji butu uz kampo ir neiskarto matoma , tai gal vien del to irgi geriau butu  g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 03 18, 15:48)
Sveikos, seku jusu tema jau senokai, o dabar ir paciai prireike virtuve susiplanuoti smile.gif

Turiu apie 27 kvadratiniu metru erdve, kurioje turi tilpti virtuve ir svetaine, zodziu visa gyvenamoji erdve.

user posted image

Surasiau ismatavimus visu sienu, tik ten kur langai iki zemes, tai juos galima stumdyti, platinti, siaurinti. Langas, esantis priesais negali buti stumdomas ir jis yra apie 60cm nuo zemes. Po laiptais galima ilisti (arba daryti ten sandeliuka).

Va taip atrodo vizualizacija. Ten kur groteles - zidinys. Patalpa tuscia, tai visas komunikacijas stumdyti galima.

user posted imageuser posted image

user posted image

Gal kokiu ideju turite kaip graziai uzpildyti erdve?
Noriu modernios baltos virtuves ir derancios svetaines (sofkes, staliukas, TV, spintele pasidet dvd, zaidimu konsolem).

Truputi veliau imesiu savo pamastymus 4u.gif

user posted image

Va toks pamastymas mano g.gif Vakar suzinojau, kad galima virtuve bet kur statyti, nes tas zidinys po tv nebus naudojamas, tik neaisku dar ar galima panaikinti kamino issikisima, bet uzstatyti ji galima. Vis neapsisprendziu kur ta virtuve deti doh.gif Kaip jums atrodo? Va paskaiciau, kad U forma virtuveje nepatogu... unsure.gif
Atsakyti
O kiek beginiu metru reikia tureti laisvo darbastalio, kad butu patogu seimininkauti ? Pasidalinkite kas kiek turite.
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 22, 12:52)
Aciukas  bigsmile.gif  reikes isbandyti tai gal kaip nors pasidarysiu projekteli.
siaip tai neapsisprendziu del virtuvinio nes galimi 2 visai skirtingi isdestymai  doh.gif  su vienu is ju gaunasi daugiau darbastalio o su kitu variantu daugiau sienines spintos  g.gif  mastau ka geriau pasirinkus , gal kas kokiu patarimu turesit. idesiu planelius su paintu pabraizytus.
busiu la dekinga  4u.gif

truputį jus suklaidinau, reik spausti ne F5, o F4 klavišą, kad rodytų objekto savybes ax.gif

man ir antrasis variantas patogesnis atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 03 22, 16:31)

Va toks pamastymas mano g.gif Vakar suzinojau, kad galima virtuve bet kur statyti, nes tas zidinys po tv nebus naudojamas, tik neaisku dar ar galima panaikinti kamino issikisima, bet uzstatyti ji galima. Vis neapsisprendziu kur ta virtuve deti doh.gif Kaip jums atrodo? Va paskaiciau, kad U forma virtuveje nepatogu... unsure.gif

Pause, gerai paplanavai, virtuveje bus sviesu ir jauku su dideliais langais thumbup.gif neblogas variantas, tik del U formos virtuves reiketu daugiau nuomoniu g.gif gal jei ji nera siaura tai normaliai ja naudotis. Kas zino...
Papildyta:
QUOTE(rimma_ma @ 2012 03 22, 16:34)
truputį jus suklaidinau, reik spausti ne F5, o F4 klavišą, kad rodytų objekto savybes  ax.gif

man ir antrasis variantas patogesnis atrodo  ax.gif

aciu pataisysiu uzrasus mirksiukas.gif
dekui uz nuomone del virtuves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 22, 15:38)
Pause, gerai paplanavai, virtuveje bus sviesu ir jauku su dideliais langais  thumbup.gif  neblogas variantas, tik del U formos virtuves reiketu daugiau nuomoniu  g.gif  gal jei ji nera siaura tai normaliai ja naudotis. Kas zino...

Ten gan siauroka gautusi, viduj gaunasi 1m i ploti ir apie 1m i ilgi. Ir man nepatinka, kad kampines spinteles daryt reikes 2, o visa nisine siena priesais virtuve lieka tuscia ir nezinau ka ten daryti, pietu stala gal koki g.gif.

Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 03 22, 16:48)
Ten gan siauroka gautusi, viduj gaunasi 1m i ploti ir apie 1m i ilgi. Ir man nepatinka, kad kampines spinteles daryt reikes 2, o visa nisine siena priesais virtuve lieka tuscia ir nezinau ka ten daryti, pietu stala gal koki g.gif.

Gal ta nisine siena tada daryti ten kur tuscia siena o gaminamojoje daugiau tureti stalvirsio. Dar reikia pamastyti o jei sukeitus virtuve vietom su salionu kas gaunas ? g.gif as issivaizduoju kaip tau sunku pasidelioti ir nuspresti nes man atspats - galimi keli variantai ir nebezinau ka rinktis. doh.gif nors pas mane tai erdves ten nemazai is viso apie 30m2 kurioje talpinu virtuve
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 03 21, 20:52)

QUOTE(Mivida @ 2012 03 21, 21:24)

QUOTE(S-G @ 2012 03 22, 12:20)

aciu uz atsakymus rolleyes.gif
Atsakyti
Pause , perbraiziau su paintu tavo virtuves variantus - galimi 2 - vienas su sala/baru , kitas su dar daugiau darbastalio.
paziurek pagal masteli nes as tik siaip primeciau neziurejau tiksliu ismatavimu gal kai kas taip netilptu.
Butinai manau daryk sandeliuka po laiptais, jis bus labai naudingas ! ax.gif
stai variantai : blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
lygtai supratau kad tuos didelius langus galima mazint ar naikint , tai pagal mano pabraizyta planeli reiketu juos daryt palei stalvirsi g.gif o jei negali panaikinti lagu (arba noretumete juos pasilikti) galimas variantas toks g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidillute @ 2012 03 22, 17:18)
lygtai supratau kad tuos didelius langus galima mazint ar naikint , tai pagal mano pabraizyta planeli reiketu juos daryt palei stalvirsi  g.gif  o jei negali panaikinti lagu (arba noretumete juos pasilikti) galimas variantas toks  g.gif

user posted image

Aciu, Vaidilute smile.gif as gal netaip issireiskiau, ten langai iki zemes, kuriuos galima pasiaurint ar paplatint, nes jie susilanksto i sonus ir atsiveria terasa smile.gif tavo paskutinis variantas geras labai, o kazin ne per didelis atstumas butu tarp saldytuvo bei orkaites ir stalvirsio? Gaunasi 3,5 metro vaiksciot biggrin.gif tik as stala daryciau skersai darbastalio, nepatogu apeidinet, o ir vaizdas pro langa grazesnis nei i siena smile.gif
Dar reikes pametyt virtuve vietoj saliono, bet sitas variantas man labiausiai limpa smile.gif

Perziurejau tavo fotki albuma - ten visoos mano svajoniu virtuves smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 03 22, 18:41)
Aciu, Vaidilute smile.gif as gal netaip issireiskiau, ten langai iki zemes, kuriuos galima pasiaurint ar paplatint, nes jie susilanksto i sonus ir atsiveria terasa smile.gif tavo paskutinis variantas geras labai, o kazin ne per didelis atstumas butu tarp saldytuvo bei orkaites ir stalvirsio? Gaunasi 3,5 metro vaiksciot biggrin.gif tik as stala daryciau skersai darbastalio, nepatogu apeidinet, o ir vaizdas pro langa grazesnis nei i siena smile.gif
Dar reikes pametyt virtuve vietoj saliono, bet sitas variantas man labiausiai limpa smile.gif

Perziurejau tavo fotki albuma - ten visoos mano svajoniu virtuves smile.gif

smagu, kad patiko kaskas 4u.gif pasideliok pagal masteli paziuresim kas gaunasi (kokio dydzio sala) ir tt.
del saldytuvo tai gal galima ji butu perkelti prie stalvirsiu netoli kriaukles , o orkaite palikti nisoje . i orkaite tik idedam ir isimam (juk nevaikstom daznai ten maisyst ar kaska tokio). kai isimsi galesi naudoti sala pasideti, tada apeisi ir tada jau i lektes! g.gif gal ir nieko butu.
albume ten grazios virtuves as labai noreciau Alno kaska nelabai tokio "virtuvisko" pasidaryti wub.gif
Atsakyti