Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

QUOTE(Digse @ 2012 01 10, 20:50)
Jau ne pirmą kartą vis sapnuoju, kad negaliu prisiskambinti savo draugui (vaikinui), dėl to labai nervinuosi, pykstu ant jo, atrodo, kad jis kažką negero daro arba kad jam kažkas atsitiko negero, kad mes nebūsim kartu blink.gif Ką gali reikšti toks sapnas?

turi bendravimo su vaikinu problemų?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 10, 21:52)

Kaip ir ne, bent jau nieko konkretaus g.gif Prisigalvoti visada visko galima unsure.gif Galbūt man yra šioks toks nepasitikėjimas savimi dėl santykių su juo. Mes gyvename kartu.
Atsakyti
Labai dažnai sapnuoju save nėščią nestuke.gif , tačiau šiąnakt sapnavau, kad turiu kūdikį, kad draugas išėjęs į darbą, o su tėvais ir broliu turiu eiti į teatrą. O vaiko nėra kam palikti, taigi nešėmės drauge. Kadangi tai buvo labai mažutis kūdikėlis (moteriška lytis), teatre jis virkavo, taigi mama išėjo su mažyte į laukiamąjį, kad netrukdytų kitiems žiūrėjimo. Tačiau į spektaklio pabaigą atėjo, kai kūdikis ramiai miegojo. Po spektaklio ji buvo labai supykusi, kad ir aš nėjau kartu, kai mergytė buvo nerami.
Taip pat tą pačią naktį sapnavau, kad ką tik gimus naujagimiui, mama mane veja mokytis į Vilniaus universitetą. Sapnuoju, kaip aš per visą savaitę ilgiuosi savo vaiko, nes matau jį tik savaitgaliais ir dar rečiau, kada mano mama leidžia. O toks stiprus tas ilgesys, net ašaros bėgo, kai atsikėliau.
O šiaip esu 19-metę mergina, kuri draugauja su vaikinu jau 2 metus ir dar tikrai nenori vaikų. (Aišku, širdutė wub.gif suvirpa pamačius mažą lėliuką, atrodo - noriu, bet vėl grįžta blaivus protas ir mąstau, kad reikia kažką pabaigti ir tada jau vaiką turėti.) Rudenį važiuosiu mokytis į Vilnių, planuoju stot į VU. Taigi, ką mano sapnai gali reikšti?
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 10, 21:52)

vis tik nemanau, kad sapnus reikia suprasti tiesiogiai (nors yra tokių žmonių, kuriems sapnai pildosi tiesiogiai, o ne simboliais).
Mano manymu sapnas rodo, kad nėra ryšio su pasąmone.. rolleyes.gif
Atsakyti
Jei jau psichoanalitiškai pažiūrėjus tai skambinimas sapne apskritai išreiškia skambinančiojo nepasitenkinimą nerimtumu. Na gal gražiai lietuviškai nenusakiau, nes knyga mano angliška, tai angliškai pažodžiui būtų „signifies your frustrations about not being taken seriously“. Gal gražiau išsiversit. smile.gif Ar tai susiję su Jūsų vaikinu labiau žinotina Jums pačiai. Gal manot, kad jis nepakankamai rimtai judviejų santykius vertina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma-Ieva: 10 sausio 2012 - 22:58
o kas per padaras įrašytas profilyje?
Atsakyti
Ką reiškia kai sapnuoji pastatą ,kuriame pasiklysti ir niekaip nenueini iki tau reikiamos vietos,jau kelintą kartą sapnuoju šį sapną,kartais per naktį net kelis tokius sapnus tik vis skiriasi ieškomos vietos ar daiktai?Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(iškamša @ 2012 01 11, 12:45)
o kas per padaras įrašytas profilyje?

Naudojuosi sesės paskyra. blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Visur internete ieškojau sapnų aiškinimų, nieko gero neradau.sad.gif Pamačiau, kad Jūs, mamos, aiškinatės sapnus, tai paprašiau sesės prisijungimo. blush2.gif blush2.gif
Atsiprašau, jei taip negalima. doh.gif
Atsakyti
Telefonas
Šis sapno simbolis leidzia spręsti apie sapnuojančiojo kontaktus su aplinka. Kai telefonu naudojamasi dažnai, tai rodo gebėjimą užmegzti kontaktą arba plačių ryšių ieškojimą. Dėl kokių nors priežasčių nutrūkęs telefono ryšys simbolizuoja bendravimo problemas bei vienatvės jausmą. Jei gedimas pašalinamas, tai rodo sapnuojančiojo pastangas pagerinti santykius su jį supančiais žmonėmis.
Papildyta:
QUOTE(Digse @ 2012 01 10, 21:05)
Kaip ir ne, bent jau nieko konkretaus g.gif Prisigalvoti visada visko galima unsure.gif  Galbūt man yra šioks toks nepasitikėjimas savimi dėl santykių su juo. Mes gyvename kartu.

Atsakyti
QUOTE(Vilma-Ieva @ 2012 01 10, 23:57)
Jei jau psichoanalitiškai pažiūrėjus tai skambinimas sapne apskritai išreiškia skambinančiojo nepasitenkinimą nerimtumu. Na gal gražiai lietuviškai nenusakiau, nes knyga mano angliška, tai angliškai pažodžiui būtų „signifies your frustrations about not being taken seriously“. Gal gražiau išsiversit. smile.gif Ar tai susiję su Jūsų vaikinu labiau žinotina Jums pačiai. Gal manot, kad jis nepakankamai rimtai judviejų santykius vertina?

Manau teisinga tokia išvada, gal tiesiogiai taip nesu pagalvojus, bet "privesti" galima g.gif
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 11, 19:50)
Telefonas
Šis sapno simbolis leidzia spręsti apie sapnuojančiojo kontaktus su aplinka. Kai telefonu naudojamasi dažnai, tai rodo gebėjimą užmegzti kontaktą arba plačių ryšių ieškojimą. Dėl kokių nors priežasčių nutrūkęs telefono ryšys simbolizuoja bendravimo problemas bei vienatvės jausmą. Jei gedimas pašalinamas, tai rodo sapnuojančiojo pastangas pagerinti santykius su jį supančiais žmonėmis.
Papildyta:

Va būtent taip ir būna, tai reiškia bendravimo problemos, na gal nelabai unsure.gif Gal labiau tas vienatvės jausmas pastaruoju metu unsure.gif

O sapnas tiesiog tik atspindi dabartinę mano būseną, neaišku, kokia linkme viskas vystysis ar pan.? Negalima interpretuoti niekaip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 01 11, 21:28)

O sapnas tiesiog tik atspindi dabartinę mano būseną, neaišku, kokia linkme viskas vystysis ar pan.? Negalima interpretuoti niekaip? g.gif

Siūlau užsimerkti, atsipalaiduoti ir tą sapną pratęsti. Ir sužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 01 11, 21:28)
O sapnas tiesiog tik atspindi dabartinę mano būseną, neaišku, kokia linkme viskas vystysis ar pan.?

Viskas priklauso nuo tavęs pačios. Kaip paklosi taip išsimiegosi smile.gif
Atsakyti