Labai dažnai sapnuoju save nėščią

, tačiau šiąnakt sapnavau, kad turiu kūdikį, kad draugas išėjęs į darbą, o su tėvais ir broliu turiu eiti į teatrą. O vaiko nėra kam palikti, taigi nešėmės drauge. Kadangi tai buvo labai mažutis kūdikėlis (moteriška lytis), teatre jis virkavo, taigi mama išėjo su mažyte į laukiamąjį, kad netrukdytų kitiems žiūrėjimo. Tačiau į spektaklio pabaigą atėjo, kai kūdikis ramiai miegojo. Po spektaklio ji buvo labai supykusi, kad ir aš nėjau kartu, kai mergytė buvo nerami.
Taip pat tą pačią naktį sapnavau, kad ką tik gimus naujagimiui, mama mane veja mokytis į Vilniaus universitetą. Sapnuoju, kaip aš per visą savaitę ilgiuosi savo vaiko, nes matau jį tik savaitgaliais ir dar rečiau, kada mano mama leidžia. O toks stiprus tas ilgesys, net ašaros bėgo, kai atsikėliau.
O šiaip esu 19-metę mergina, kuri draugauja su vaikinu jau 2 metus ir dar tikrai nenori vaikų. (Aišku, širdutė

suvirpa pamačius mažą lėliuką, atrodo - noriu, bet vėl grįžta blaivus protas ir mąstau, kad reikia kažką pabaigti ir tada jau vaiką turėti.) Rudenį važiuosiu mokytis į Vilnių, planuoju stot į VU. Taigi, ką mano sapnai gali reikšti?