Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

labas is po to sapno ant kito ryto man numeri pavoge galini doh.gif nuostolio apturejua nemenko vat ir netikek sapnais ax.gif
siankt sapnavau kad susitikau su savo brangiausia drauge kuri isvykus i uzsieni ir mes susitiko ir apsikabinusios sukames ratu ir tiek verkiam rolleyes.gif visi ziuri kaip i nenormalias o mes kad verkiam is dziaugsmo kad vel pagalaiu susitikom g.gif
Atsakyti
sveikutės,turiu klausimėlių nepasakosių smulkiai sapnų tiesiog pagrindines detales kurios užstrigo,nes jau visą savaitę sapnuoju gan keistus sapnus,jei galit pasidalinkit kas žinot,ką reiškia skaičius 7 sapne,gyvatės praryjimas,sūnui nuo kojyčių krentantys batai,ir anyta pardavinėjanti žuvį,nebesusigaudau visai,po sapnų dažnai jaučiuos,kaip grįžus iš kosmoso kol įsijungiu į ritmą doh.gif iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija... @ 2012 04 09, 16:58)
nes jau visą savaitę sapnuoju gan keistus sapnus,jei galit pasidalinkit kas žinot,ką reiškia skaičius 7 sapne,gyvatės praryjimas,sūnui nuo kojyčių krentantys batai,ir anyta pardavinėjanti žuvį

Mano nuomonė- skaičius 7 bent man reiškia jėgą. Na žinai, tokį realų/mistinį personažą? smile.gif

Gyvatė? - Na esu jų mačiusi. Senolė pasmeigdavo ir naudojo kaip vaistus. Mačiau ir per kelią didelę besiraitančią gyvatę. Žinau, kad tokias valgo. Bet jos man kelia šleikštulį. Todėl man gyvatė yra dviprasmis sutvėrimas.

Pamąstyk, ką tau reiškia gyvatė?
Ir bus aiški sapno kilmė.

Na dėl batų - tai nežinau. Visada laikiausi nuomonės, jog vaikas pats turi sugebėti batus užsimauti ir nusimauti. Kitaip bėda jo ateityje jam pačiam ir tam, kas bus su juo.

Anyta - niekada nesutikite tekėti už jaunuolio, nesusipažinus su būsima anyta.
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 04 09, 10:29)
labas is po to sapno ant kito ryto man numeri pavoge galini  doh.gif  nuostolio apturejua nemenko  vat ir netikek sapnais  ax.gif

Vat tikrai baisi nelaimė.
Aišku - tai lėmė sapnas ( smile.gif )

Aš kartą išėjau iš parduotuvės ir išvis neradau automobilio... na ką...kartis?....guostis?
Ar tai ką nors pakeis?

Melstis? ( smile.gif )
Aš, suprantama, ėmiausi veiksmų, panašių į savo įmestą klipą.

Bet nieko panašaus prieš tai nesapnavau. Nieko, kas būtų bent išpranašavę (nuostolį)nelaimę).

Nebepagauname mes sapnų reikšmės.
Man labai gaila.

Tema nebuvo tęsiama.

Nukrypta į pievas.
Atsakyti
Dabar man padėkite išsiaiškinti sapną-
Studijų laikai-einu į kažkokią praktiką kažkokiam pastate-daugmaž 800-1000m atstumu-su geriausia savo studijų drauge. Praktika baigiasi, o aš nerandu savo rankinuko ir palto. Praktiškai jie beverčiai ir nieko vertingo rankinuke nėra. Bet aš ieškau-įvairios moteriškės mane įleidžia į visas patalpas-niekur nerandu.
Draugė ir draugės mane palieka. Tada randu ir rankinuką, ir paltą.
Einu link laikinų namų, net neužsisegusi palto. Žinau, jog atstumas nedidelis.
Bet visur keistos lūšnos, nėra kelių planavimo.Lipu per langus svetimų lūšnų, kad judėčiau savo lovos link(studentiškas bendrabutis).
Matau lūšnas ir keistai sunaikintas bažnyčias. Vieną....dvi...tris.....t.t.

Bet jos keistai sunaikintos. Sudeginta viršūnė.
Aš turiu polinkį senovei (nukvakimas smile.gif ) - apžiūriu pamatus-viskas tvarkoj-plytos identiškos, akmenys taip pat nenukentėję.

Bet kodėl niekas netvarko tų bažnyčių?

Toliau braunuosi link savo lovos bendrabutyje.....

Suvokiu, kad proto turiu pakankamai. Bet negaliu nusibrauti. Kiekvienas metras-tai peršokimas per kliūtį.Net per lūšnos langą -su geranorišku savininkės sutikimu- pirmyn-link savo lovos.

Tik vis galvojau - kodėl jie tokie kvaili - kodėl nesuprojektavo savo teritorijos, kaip Manhetenas. Ne Manhetenas, o Asteris.
Jis kreida ant šaligatvio nupiešė Manheteno planą. Liepė jį vykdyti.

Čia sapno pabaiga. Kažkas pažadino.

O jau ne sapnas - niekur nemačiau geresnio projekto.Už Manheteno.
O jis neturėjo net tokio išsilavinimo...

----------------------------------------------------------------------------------------------
Taigi, prašau man išaiškinti mano sapną.
Man jis neduoda ramybės.
Ne tik kad prisimenu jį detaliai ir su savo pamąstymais....
Lieka tuščia erdvė....kur mano pamąstymai nebetelpa.....
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Išties būsiu dėkinga, kas išaiškins, neatsivertęs kažkurio puslapio sapnininke.
Atsakyti
Sapnavau labai įdomų ir keistą sapną. Ateinu kaip ir į klasės susitikimą, jis vyksta lauke, kažkas panašaus į lauko estradą, o toje vietoje kur turėtų būti scena-vanduo,tvenkinys ar kas panašaus. Keli klasiokai sėdi ant suoliukų, keli vandenyje ir aš atėjus brendu į vandenį. Jis švarus,jokio bangavimo. Pabūnu ten, paskui nueinu prie klasiokės atsisėsti ir matom, kad atskrenda kažkas panašaus į krovininę mašiną ir nusileidžia šalia mūsų. Suprantam, kad tai ateiviai ir laukiam su dideliu nerimu kas bus. Išlipa vyrai iš tos mašinos ir mus susirinkusius pavertinėja drugeliais. Tiesiog baksteli į kokį tai žmogų, jis pavirsta drugeliu ir skrenda. Aš su ta klasioke vis sėdim ir žiūrim, kad link mūsų ateina vienas iš tų vyrų.Tiesa, aš dar už pavadžio laikau Pekinų veislės kalytę, tą pačią, kurią kai augau pati auginau.Ji labai stipriai glaudėsi prie manęs ir aš ją vis glosčiau. Priartėjo prie mūsų tas vyras ir laukiu kas nutiks, ar pavirsiu aš tuo drugeliu ir supratau tuo momentu, kad čia yra sapnas, pajutau, kaip stipriau plaka širdis nuo įtampos ir raminu save, kad tai tik sapnas, nereikia bijoti, nereikia pabusti, o toliau sapnuoti ir pažiūrėti ar pavers mane drugeliu ir koks tai jausmas...
Būsiu dėkinga, jei kas padės man sudėlioti viską į vietas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonvita @ 2012 04 12, 20:24)
Sapnavau labai įdomų ir keistą sapną.

Koks Tavo požiūris į mirtį,į anapusinį gyvenimą?Aš pati dažnai panašius sapnus sapnuoju.
Atsakyti
O mano sapno niekas nepakomentuos?
Atsakyti
Bažnyčių pamatinės detalės tvirtos.
Apžiūriu, įvertinu, bet viršūnės sudegusios....

Kaip ir beprasmiškai.....

Kodėl?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti