Įkraunama...
Įkraunama...

Aiškinamės sapnus toliau

Labas rytas

prasau, padekit issiaiskinti sapno prasme.

Sapnavau Sventaja dvasia.
Pradzia lyg ir nereiksminga, apdovanojimai, begimas pasisokinejant ilgais suktais laiptais i didziuli lauko stadiona. Daug zmoniu. Matome horizonte kaip kazkoks dangaus kunas teskiasi i zeme su dideliu sprogimu. Kyla panika. Kazkas uzsimena apie pasaulio pabaiga. Visi grudasi lauk. Ir lipa i kalna. Lipu ir as. Kazkodel ne tiesiai o atbulomis. Pakeliui matau tragedijas, autobusas pritreskes mergina, kai ja praeinu, ja atgaivina. Prie manes kaip eskalatorium priplaukia mama ir paaiskina, kad nebijociau, kad ateis sventoji dvasia, pazinsiu ja is sviecianciu akiu ir stiprios energijos. Kad tureciau i ja eiti atvira sirdimi ir viskas bus gerai.
Uzkilus ant kalno, sekantis lipimas - i didziuli daugiabuti, auksta, platu, ilgais tamsiai koridoriais, laiptinemis. Uzeinu i buta, gal kokiam 8 aukste, aukstu yra daugiau. Apziuriu kambarius. Ten yra ir vyras ir vaikai, vaikai paauge jau. Bet ne tie kuriuos realybej turiu. Ir matau is laiptines ateinancia jau Sventaja dvasia. Jaunos moters pavidalu, sviecianciomis akimis, zema, pasitempusi, labai grazi, tvirta ir silta. Ir jauciu jai tokia didele meile, toks dziaugsmas apemes, kartu su jauduliu, as glaudziuosi vis prie jos, sakau graziausius zodzius. Visus raminu kad priimkit viska kaip yra, nesipriesinkit. Vel atsiradus mama uz nugaros sako, kad tureciau truputi valdytis su emocijomis. Sventoli dvasia, ta moteris beveik nekalba, meiliai sypsosi, visus glosto, tiesa, pasako, kad turesim gyventi kitaip, turesim labaiu tvarkytis. Svelniai priglaudzia ir iseina i kita buta. Sapne suprantu kad pries pasaulio pabaiga ji lanko kiekviena zmogu.

Prasau, padekit isaiskint, ar suprast, nes iki dabar dar siurpuliai per kuna vaiksto ir nedingsta.
Atsakyti
as sapnavau kad namuose radau gyvate jinai buvo grazi bet as jos labai bijojau pasiemiau pagali ir bandzaiu isvyti su pagaliu o jinai man ikirto i ranka unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2012 01 13, 10:59)
as sapnavau kad namuose radau gyvate jinai buvo grazi bet as jos labai bijojau pasiemiau pagali ir bandzaiu isvyti su pagaliu o jinai man ikirto i ranka  unsure.gif  unsure.gif

http://www.dreammoods.com/dreamdictionary/

Snake

To see a snake or be bitten by one in your dream signifies hidden fears and worries that are threatening you. Your dream may be alerting you to something in your waking life that you are not aware of or that has not yet surfaced. Alternatively, the snake may be seen as phallic and thus symbolize temptation, dangerous and forbidden sexuality. In particular, to see a snake on your bed suggests that you are feeling sexually overpowered or sexually threatened. You may be inexperienced, nervous or just unable to keep up. If you are afraid of the snake, then it signifies your fears of sex, intimacy or commitment. The snake may also refer to a person around you who is callous, ruthless, and can't be trusted. As a positive symbol, snakes represent healing, transformation, knowledge and wisdom. It is indicative of self-renewal and positive change. meanings by DreamMoods.com

To see the skin of a snake in your dream represents protection from illnesses.

To see a snake with a head on each end in your dream suggests that you are being pulled in two different directions. You are feeling overburdened and do not know whether you are coming or going. Your actions are counterproductive. Perhaps the dream represents some complicated love triangle. Alternatively, the dream signifies your desires for children. If you see a two-headed snake in your dream, then it refers to cooperation and teamwork in some relationship.

To dream that you are eating a live snake indicates that you are looking for intimacy or sexual fulfillment. Your life is lacking sensuality and passion. If you vomit or throw up the snake, then it may mean that you are overcompensating for something that is lacking in your life. You may be rushing into something.
Atsakyti
Labas rytas... sapnavau kad esu su vaikinu laive, grazu romantiska, jura ir kalnai, vynas... ir staiga jis ismeta mane uz borto, tycia... doh.gif blink.gif blink.gif kaip tai suprasti?
Atsakyti
sveiki,sapnavau sia nakti velnia,kad pagaves mane purto.po to paleido.siaip jau antra karta toki sapna sapnuoju.ka tai galetu reiksti.
Atsakyti
As sapnavau laiva, kad plaukiame daug zmoniu ir isplaukus i atvira jura (kas keisciausia jau zinojau kad tai bus) laivas pradeda svirti ant sono, suvokiu kad jau viskas, bet idomiausia tai kad visai nebuvo baisu, tik keista idomu...
sianakt vel is tos pacios serijos, tik si karta skridau lektuvu, taciau sapnas jau buvo toks neaiskus kad vargiai prisiminciau detales
Atsakyti
QUOTE(adri drugelis @ 2012 01 14, 13:22)
sveiki,sapnavau sia nakti velnia,kad pagaves mane purto.po to paleido.siaip jau antra karta toki sapna sapnuoju.ka tai galetu reiksti.

įdomus sapnas ax.gif o kaip pati jauteisi sapne? Kuom gyvenime vadovaujiesi protu ar jausmais?
Papildyta:
QUOTE(loja5 @ 2012 01 14, 15:46)
As sapnavau laiva, kad plaukiame daug zmoniu ir isplaukus i atvira jura (kas keisciausia jau zinojau kad tai bus) laivas pradeda svirti ant sono, suvokiu kad jau viskas, bet idomiausia tai kad visai nebuvo baisu, tik keista idomu...
sianakt vel is tos pacios serijos, tik si karta skridau lektuvu, taciau sapnas jau buvo toks neaiskus kad vargiai prisiminciau detales

laivas tai gyvenimo kelionė. Pas tave kažkas apsivertė ar apsivers aukštyn kojom .t.y.tavo asmeniniam gyvenime? Skaidymas -seksualinius troškimus,laisvės troškimą?
Gal skyrybos artėja?
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 14, 17:15)
įdomus sapnas ax.gif o kaip pati jauteisi sapne? Kuom gyvenime vadovaujiesi protu ar jausmais?
Papildyta:

laivas tai gyvenimo kelionė. Pas tave kažkas apsivertė ar apsivers aukštyn kojom .t.y.tavo asmeniniam gyvenime? Skaidymas -seksualinius troškimus,laisvės troškimą?
Gal skyrybos artėja?

Skraidymo kaip tokio neatsimenu tik zinau kad buvau lektuve, o del apsivertimo aukstyn kojom visai noreciau tik ne santuokiniam gyvenime rolleyes.gif o siaip tas plaukimas laivu labai keistas unsure.gif sakyciau tai vienas is tu retu sapnu kuriuos sapnuojam karta ar du per gyvenima unsure.gif , na, bus matyt, ateitis parodys 4u.gif
Atsakyti
Juokas juokais bet labai panasu i tai ka maciau sapne blink.gif
http://www.15min.lt/...8#axzz1jS6eMkvQ
Atsakyti
Vadinasi susapnavai šį įvykį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 01 14, 18:15)
Papildyta:

Gal skyrybos artėja?

sapnuodama velnia jauciau baime,net pabudau iskart.gyvenime daugiau vadovaujuosi protu,nors aisku jausmai irgi daug reiskia.
Atsakyti
prieš porą dienų susapnavau, kad į mano kaklą kažkokie vyrai pataikė nudaužtą stiklinį butelį ir mano kakle pasidarė žaizda. visi sako, kad man reikia į ligoninę, tačiau visi per daug užsiėmę ir man reikia laukti. klausiu, gal praeis ir taip, bet ne visi kaip susitarę teigia, kad čia reikės ir siūti, tačiau niekas niekur nesiskubina. pamačiau pati tą žaizdą, net nupurtė.
kiek žiūriu, žaizda turi daug reikšmių, iš kurių viena - praradimai. kitą dieną, iš kažkur pradėjo lįsti mintys, kad kurį laiką nemačiau ir pasigedau sau labai svarbaus papuošalo - šeimos relikvijos. viską išknisau ir neradau niekur cry.gif pamečiau cry.gif niekaip nesuprantu, kodėl man niekas nepriėjo padėti doh.gif dėmesio trūkumas turbūt.
Atsakyti