Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(eliss @ 2012 01 23, 14:30)
Merginos,ar pas jus su sena.lt viskas tvarkoj?Man jau kuris laikas nepersiunčia žinučių į emailą,kaip nepatinka,nes taip kelias knygas pražiopsojau.Rašiau jiems,bet tyla... g.gif

man buvo taip, bet patikrinau šlamštą ir ten radau viską, nors anksčiau viskas gerai buvo. Išėmiau ir dabar vėl gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 01 23, 15:39)
man buvo taip, bet patikrinau šlamštą ir ten radau viską, nors anksčiau viskas gerai buvo. Išėmiau ir dabar vėl gerai.  mirksiukas.gif

aha,radau,kaip keista rolleyes.gif
Atsakyti

Pargrįžau iš pašto su puikia knyga - Alfonsas Dodė "Laiškai iš mano malūno" rolleyes.gif Aaaaaaaačiū Ingėnai labai labai 4u.gif oro_buckis.gif

QUOTE(eliss @ 2012 01 23, 14:30)
Merginos,ar pas jus su sena.lt viskas tvarkoj?Man jau kuris laikas nepersiunčia žinučių į emailą,kaip nepatinka,nes taip kelias knygas pražiopsojau.Rašiau jiems,bet tyla... g.gif
QUOTE(Mistica @ 2012 01 23, 14:39)
man buvo taip, bet patikrinau šlamštą ir ten radau viską, nors anksčiau viskas gerai buvo. Išėmiau ir dabar vėl gerai. mirksiukas.gif
Man prieš Kalėdas tokia nesąmonė buvo, nuo pat to laikotarpio iki kokios sausio 5-6 dienos negaudavau laiškų į gmai'ą, iš viso nieko nerodydavo, o pasikliaudama sena.lt ir gmail'o punktualumu ir tikslumu, net nebeidavau atskirai tikrinti sena.lt, užtekdavo gmail'ą įsijungti. Kol sausio 5-6 dieną prisijungusi prie gmail pamačiau, kad turiu šlamšto prikaupus, o tas šlamštas pasirodo buvo visi pranešimai apie sena.lt gautus laiškus nuo pat Kalėdų doh.gif Taip "nuostabaus" ryšio sutrikimo dėka praradau užsakymą už 100 litų verysad.gif Dabar tpfu tpfu tpfu viskas gerai, bet nuo šiol visada tikrinu tiek gmail, tiek sena.lt.
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 01 23, 17:08)
Pargrįžau iš pašto su puikia knyga - Alfonsas Dodė "Laiškai iš mano malūno" rolleyes.gif Aaaaaaaačiū Ingėnai labai labai 4u.gif oro_buckis.gif

Malonaus skaitymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau pabaigiau "Stipriau už neapykantą". ax.gif Iš knygos tikėjausi daugiau, nepasakyčiau, kad labai užkabino. Todėl skaitėsi gana lėtai, bet maloniai. Knyga tikrai parašyta iš širdies.

Šiais metais dar perskaičiau "Mergina, kuri žaidė su ugnimi". Patiko labiau nei pirmoji dalis. Tad intensyviai ieškau trečiosios. blush2.gif

Ryt pagaliau paimsiu į rankas "Dinos knygą". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistica @ 2012 01 23, 19:44)
Ryt pagaliau  paimsiu į rankas "Dinos knygą".  ax.gif

Nors aš perskaičiau visas 3 dalis, bet pavydžiu to skaitymo malonumo, man ji paliko didelį įspūdį thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pasipildžiau šiandien biblioteką keliom knygom rolleyes.gif Grange "Limbų priesaika" ir Barnes "Flobero papūga" thumbup.gif , pastaroji čia buvo išgirta kiek skaičiau tai susigundžiau smile.gif rinkausi tarp Limbų priesaikos ir Gėlių kraujo, bet nusprendžiau, kad šiam kartui norisi detektyvo/trilerio.. per kitas atostogas bandysiu nusipirkt gėlių kraują smile.gif mama jau juokiasi, kad vienas lagaminas vien knygų bus biggrin.gif panašiai manau ir bus, nes jau dabar 12 ar 13 knygų įsigijau/gavau dovanų, o dar daugiau nei savaitę laiko čia turiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

Kažkaip po sesijos labai sunku grįžti į įprastas vėžias. Kažkoks letargas mane apėmęs. Apatija viskam.. verysad.gif

Tiesa, šiandiena vėl pasipildžiau ir taip užverstus namus nauja knyga. Šį kartą parsinešiau J.CH. Grange 'Gandrų skrydis". Tai tikriausiai Vessta tau į kitą meetą ją nešti?? mirksiukas.gif

Apie knygų mugę stengiuosi visiškai negalvoti ir nieko neplanuoti, nes po to tie norai tokia begaliniai ir nenumaldomi pasidaro, o aš nutariau apsiriboti kokiom 5-iom knygom šiais metais. Na aš labai labai tikiuosi, kad man pavyks smile.gif

Atsiliepimai apie perskaitytas knygas nesirašo, o ir skaityti kažkaip nesigauna. Esu pradėjusi daugiau nei 5-ias knygas, bet kol kas neradau tokios kuri prikaustytų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 23 sausio 2012 - 21:15
QUOTE(Fatimaallaa @ 2012 01 23, 21:15)
Sveikos,

Kažkaip po sesijos labai sunku grįžti į įprastas vėžias. Kažkoks letargas mane apėmęs. Apatija viskam.. verysad.gif

Tiesa, šiandiena vėl pasipildžiau ir taip užverstus namus nauja knyga. Šį kartą parsinešiau J.CH. Grange 'Gandrų skrydis". Tai tikriausiai Vessta tau į kitą meetą ją nešti?? mirksiukas.gif

Aga, labai aciu bigsmile.gif
man niekaip suknyga neatsidaro unsure.gif o pas jus normaliai?
Papildyta:
tik pasiskundziau ir atidare biggrin.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, vakarykštis Petsonas buvo mano dukros akimirksniu perskaitytas, tik spėjau pareit, iškart tą knygą nusičiupo biggrin.gif thumbup.gif O dar sakau, vaikas neskaito - matyt bėda tame, kad mama netinkamas knygas pakišinėja biggrin.gif
Nors vakar ji skaitė po truputį daug įvairių dalykų : šiek tiek užklasiniui skaitymui pasirinkto "Plėšiko Hocenploco", paskui perskaitė "Petsoną tortą". Vėliau iš inercijos kelis puslapius "Hario Poterio". O ryte gyrėsi, kad prieš miegą pabaigė skaityti "Mažąjį princą" (kuri buvo jos priegalvio knyga smile.gif ). O kur dar mano šiuo metu prieš miegą kasvakar skaitomas Volkovo "Geltonas rūkas" smile.gif
Aišku, tiek daug knygų per vieną dieną būna labai retai. Čia jau mažytė išimtis, o ne taisyklė, maloniai nustebino smile.gif Kartais visą darbo savaitę iki savaitgalio nieko neskaito. O aš mat noriu, kad ji pati atrastų skaitymo džiaugsmą. Ne mamos skaitomų pasakų klausymą, kurį ji dievina, bet kad savo noru, savo malonumui pamėgtų skaityti ir pati.

QUOTE(Ebru @ 2012 01 23, 20:52)
Sveikos smile.gif
pasipildžiau šiandien biblioteką keliom knygom rolleyes.gif  Grange "Limbų priesaika" ir Barnes "Flobero papūga" thumbup.gif ,

Va "Limbų priesaką" tai ir aš kada nors norėsiu perskaityti.
Paskutiniu metu jau traukia ir mane kažko link detektyvų/trilerių biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2012 01 23, 21:22)
Va "Limbų priesaką" tai ir aš kada nors norėsiu perskaityti.
Paskutiniu metu jau traukia  ir mane kažko link detektyvų/trilerių biggrin.gif

aha mane irgi labai patraukė biggrin.gif seniai beskaičiau detektyvą kokį, norisi aštrių pojūčių, o dar šita labai stora knyga, tai geras skaitymas nusimato smile.gif
Gandrų skrydį aš irgi gundžiaus pirkti, bet pasirinkau Flobero papūgą, nes jau buvau Limbų priesaiką nusipirkus ir nenorėjau to pačio autoriaus dar vieną pirkt, kai dar nesu nieko jo skaičius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2012 01 23, 20:21)
man niekaip suknyga neatsidaro unsure.gif o pas jus normaliai?

šiaip kurį laiką suknyga.lt neveiks, ten problema su hostingu.

QUOTE(Ingėnas @ 2012 01 23, 20:22)
Fatimaallaa, vakarykštis Petsonas buvo mano dukros akimirksniu perskaitytas, tik spėjau pareit, iškart tą knygą  nusičiupo  biggrin.gif  thumbup.gif    O dar sakau, vaikas neskaito - matyt bėda tame, kad mama netinkamas knygas pakišinėja biggrin.gif 

*Va "Limbų priesaką" tai ir aš kada nors norėsiu perskaityti.
Paskutiniu metu jau traukia  ir mane kažko link detektyvų/trilerių biggrin.gif

Svarbu, kad patinka. Mano vaikas irgi dievina šiuos du veikėjus biggrin.gif

*Jei norėsi kada jos, tai žinok, kad ją turiu
Atsakyti