Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(Dorifore @ 2012 01 22, 23:32)
Ir nusipirk tu man gerą knygą iš SM, kai už siuntimą paprašo 8lt  doh.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 01 22, 23:47)
Iš manęs sena.lt už siuntimą paprašė 9 litų doh.gif kai pati knyga irgi kainavo 9 litus ir nebūtų svėrusi daugiau nei 500 gr. doh.gif

Čia registruotu bent? g.gif
Iš manęs sena.lt kartą 12 Lt paprašė - tiek pat, kiek knyga kainavo. Aišku, knyga sunki (iki 2 kg) ir registruotu, bet vistiek daugoka schmoll.gif Kai paklausiau iš kur tokios kainos, tai sako: gerai, išsiųsiu už mažiau. Ai bet, sakau, nereikia. Tiek to. rolleyes.gif Kitas už 5 tą pačią atsiuntė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 01 22, 17:53)
nes juodai ir negrįžtamai įkritau į senelio rankraščio antrąją dalį wub.gif surinkinėju į kompiuterį viską, tai nemoku net žodžiais apsakyt koks nuostabus ramybės jausmas apima jį skaitant wub.gif geriau už bet kokią knygą wub.gif nes tai gi mano giminės istorija bigsmile.gif

nuostabu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masako: 23 sausio 2012 - 08:55
QUOTE(nihilistė @ 2012 01 23, 09:46)
Iš manęs sena.lt kartą 12 Lt paprašė - tiek pat, kiek knyga kainavo. Aišku, knyga sunki (iki 2 kg) ir registruotu, bet vistiek daugoka schmoll.gif Kai paklausiau iš kur tokios kainos, tai sako: gerai, išsiųsiu už mažiau. Ai bet, sakau, nereikia. Tiek to. rolleyes.gif Kitas už 5 tą pačią atsiuntė thumbup.gif

Iki 2 kg registruotas siuntimas kainuoja 6,25 - toli gražu ne 12 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nihilistė @ 2012 01 23, 08:46)

Aš paprašiau siųsti paprastu. Tai virš 500g. kainuotų 4.25lt. Man parašė, kad registruotu 8lt. Sakau, kad vistiek per daug, nes su registracija išeina 6.25lt. Tai atrašė:
Knygos siuntimas 500g. -1kg. Kaina 4.25 lt. Jei jus norit gauti sveika knyga as ja turiu ipakuot i normalu voka kurio kaina pasto skyriuje 2lt. Jau gaunasi 6.25 lt. Dar plius banko islaidos uz pavedima. Patikekite as nepirma kart siunciu knygas ir zinau kas ir kaip!

Nuo kada pašte vokas 2lt kainuoja? g.gif Nuo kada už pavedimo išlaidas turi mokėti 1.80lt? Ir kai net nežino, koks mano bankas, juk jeigu tas pats, tai jai nieko nenuskaičiuoja. Ir man asmeniškai vienodai, kaip tu pakuoju, perki voką ar į tapetą, čia pardavėjo reikalas. Aš už batų nusidėvėjimą nueinant iki pašto nemokėsiu schmoll.gif
Atsakyti
Amzina tema. Ar ne pardavejo teise rinktis, uz kokia kaina parduoti (iskaitant ir siuntima). Jei netinka, prievarta nieks nekisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Masako @ 2012 01 23, 10:44)
Amzina tema. Ar ne pardavejo teise rinktis, uz kokia kaina parduoti (iskaitant ir siuntima). Jei netinka, prievarta nieks nekisa biggrin.gif

Viską reikia daryti su protu umn.gif Aišku, kad kiekvienas už kiek nori, tiek ir parduoda, bet tu gali nustatyti prekės kainą savo nuožiūra, bet ne pašto išlaidas. Tuo labiau, kad už banko pavedimą moka ir pirkėjas.
Žodžiu, šitu klausimu, aš esu labai principinga. Net jei labai knygos norėsiu, nepirksiu. schmoll.gif
Atsakyti

Dzien dobrij hi.gif

Dėl tos siuntimo kainos nustatymo: Masako savotiškai teisi - pardavėjo reikalas kiek už jį paprašyti, o pirkėjo teisė rinktis sutikti su ta kaina ar ne. Aš asmeniškai į siuntimo kainą niekada neįtraukiu nei pakavimo (net jeigu ir perku voką ar dėžutę), nei banko nuskaičiuojamų mokesčių, visada prašau tik už patį siuntimą ir tai dar į mažąją pusę. Nėr iš manęs biznierės šioj vietoj biggrin.gif Ai, negaila biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2012 01 22, 23:56)
O motyvavo bent jau kuo nors tokią kainą? blink.gif Gal iš užsienio siųstų?
Aš tik paklausiau kiek už siuntimą norėtų, pasakė, kad 9 litus, parašiau "ačiū, tada nereikia", nieko nebeklausinėdama. Bet manau, kad principas čia būtų buvęs tas pats kaip ir tau, kad aiškino: registruotas siuntimas, pakavimas, pinigų pervedimo mokestis ir matyt nuvažiavimas/nuėjimas iki pašto. Ai, pagalvojau, kad aš gal apsieisiu be tos knygos, nors ir labai jos ieškojau. Dar kitas dalykas, kad ta siūloma knyga ne idealios būklės, tai gal geriau aš tada iš bibliotekos ją pasiimsiu paskaityti nei mokėsiu už siuntimą tokius bezbožnus pinigus.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 23, 10:10)
Aš paprašiau siųsti paprastu. Tai virš 500g. kainuotų 4.25lt. Man parašė, kad registruotu 8lt. Sakau, kad vistiek per daug, nes su registracija išeina 6.25lt. Tai atrašė:
Knygos siuntimas 500g. -1kg. Kaina 4.25 lt. Jei jus norit gauti sveika knyga as ja turiu ipakuot i normalu voka kurio kaina pasto skyriuje 2lt. Jau gaunasi 6.25 lt. Dar plius banko islaidos uz pavedima. Patikekite as nepirma kart siunciu knygas ir zinau kas ir kaip!

Nuo kada pašte vokas 2lt kainuoja?  g.gif Nuo kada už pavedimo išlaidas turi mokėti 1.80lt? Ir kai net nežino, koks mano bankas, juk jeigu tas pats, tai jai nieko nenuskaičiuoja. Ir man asmeniškai vienodai, kaip tu pakuoju, perki voką ar į tapetą, čia pardavėjo reikalas. Aš už batų nusidėvėjimą nueinant iki pašto nemokėsiu  schmoll.gif

Man i uzsieni uz 11lt. atsiuncia..nu aisku ziurint koks svoris ir pan..Bet Lt tikrai pigiau,kainininkas cia: kainos...nebent knygos virs 2kg. ir registruotos,tada kaina normali ir 9 ir 12lt.
Atsakyti
Tas vokas uz 2 litus, turbut specialus vokas su oro puslytemis smile.gif
As viena knyga pardavinejau uz 2 litus, taciau kai pasakiau, kad su siuntimo islaidomis bus 4 litai, tai ir nebepirko tos knygos lotuliukas.gif
Visokiu pirkeju, visokiu ir pardaveju yra blush2.gif
Atsakyti
nu, o kai iš manęs norėjo knygą pirkti už penkis litus - apie siuntimą net neklausė, nors buvau parašiusi, kad Kaunas. tai gal įsivaizdavo, kad pristatysiu į Kėdainių rajoną ar pan. doh.gif žodžiu, pasitaiko visokių ir pirkėjų, ir pardavėjų...
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2012 01 23, 11:10)
Dar plius banko islaidos uz pavedima.

nu va šitas dalykas kaip mane nervina doh.gif o dar kai parduoda didesne kaina nei knygyne rolleyes.gif

Merginos,ar pas jus su sena.lt viskas tvarkoj?Man jau kuris laikas nepersiunčia žinučių į emailą,kaip nepatinka,nes taip kelias knygas pražiopsojau.Rašiau jiems,bet tyla... g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2012 01 23, 14:30)
Merginos,ar pas jus su sena.lt viskas tvarkoj?Man jau kuris laikas nepersiunčia žinučių į emailą,kaip nepatinka,nes taip kelias knygas pražiopsojau.Rašiau jiems,bet tyla... g.gif

Man neseniai buvo: dvi ar tris savaites negaudavau nei žinučių, nei naujienų. Parašiau, atsakymo irgi nesulaukiau, bet po savaitės ar kiek daugiau susitvarkė viskas.
Atsakyti