Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*69 Namučiai...

QUOTE(kiršė @ 2012 01 31, 21:57)
Vakar Šantaramą pradėjau  bigsmile.gif  Galiu sakyti, kad užbūrė jis mane nuo pirmųjų puslapių. Nepaprastai patiko Indijos didmiesčio aprašymas, žmonių bendravimo kultūra, kelionė į kaimą ir tos komiškos situacijos, kai susiduria žmonės iš skirtingų pasaulio kraštų  bigsmile.gif  Kol kas dar tik tiek perskaičiau  ax.gif

man irgi patiko, ypac kai pagalvoji kad jis prisiminimus knygoje parase tikru ivykiu, tai suvoki kad jau taaaaiiip ramiai gyveni, taaaiiippp nuobodziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2012 01 31, 22:27)
swoon.gif Pasigailės mano mama, kad iš viso padovanojo man pirmąją dalį per Kalėdas hihihi.gif

Ar tik ne Knygų klubo puslapy skaičiau, kad bus 6 dalys unsure.gif Pati irgi ketinu pradėt tik tuomet, kai susirinksi uvisas knygas, nors atsiliepimai ir prieštaringi, aš iš tų, kur nemėgsta nepabaigt serijinių knygų smile.gif
Atsakyti

QUOTE(abiga @ 2012 02 01, 16:18)
aš iš tų, kur nemėgsta nepabaigt serijinių knygų smile.gif
va va, aš taip pat iš tų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 02 01, 17:21)
man irgi patiko, ypac kai pagalvoji kad jis prisiminimus knygoje parase tikru ivykiu, tai suvoki kad jau taaaaiiip ramiai gyveni, taaaiiippp nuobodziai  biggrin.gif

Tai jo drinks_cheers.gif To vyruko gyvenimas tikrai nei ramus, nei nuobodus biggrin.gif Galim pasidžiaugti, kad jis sugebėjo taip patraukliai viską aprašyti ir suteikti malonumą tūkstančiams skaitytojų ax.gif
Atsakyti
Perskaičiau Virginios Woolf "Į švyturį". Palikau komentarą knygų klube (vienintelį...Tikiuosi kol kas).
Dalinuosi su jumis impresijomis (koks gražus man šis žodis! Daug tokių yra mirksiukas.gif ).

Nuostabi knyga! Prieš kelias savaites perskaičiau 100 psl ir beveik nieko nesupratau, padėjau į šalį, beveik gailėjausi įsigijusi...
Kokia gėda!
Nes šeštadienio ryte paėmiau iš naujo - galvoju, ko aš ten nesupratau pirmą kartą???smile.gif Perskaičiau neatsiplėšdama.
Buvau tada kiek nervinga, nesusitelkusi. Turėjo reikšmės, matyt.

Nelengva skaityti, jei tikimės kažkokio siužeto, "paaiškinimų". Tenka pačiam mąstyti, pamatyti ką rašytoja sako. Aš tiesiog "nuplaukiau" su rašytojos pasakojimu. Nieko prieš ir nuskęsti, nes rašymo stilius - kaip prabangus organzos užuolaidų plevenimas...
Nuostabu.

Noriu dar Virginijos! smile.gif Gal griebti "Orlandą"? Ar "Ponią Delovėj"? g.gif
Atsakyti
Sveikos, šimtas metų pas jumis nebeužsuku... 4u.gif Prisiduodu skaitanti W. Mysliwski "Traktatą apie pupelių gliaudimą". Absoliučiai mano knyga ax.gif Tokios šviesios melancholijos dar niekur nesu aptikusi. Kas neskaitė, tačiau mėgsta neskubrius pasakojimus apie žmogaus dvasinę gelmę - rekomenduoju.
QUOTE(bellete @ 2012 02 01, 21:19)
Perskaičiau Virginios Woolf  "Į švyturį".

Noriu dar Virginijos! smile.gif  Gal griebti "Orlandą"? Ar "Ponią Delovėj"? g.gif

V. Woolf išties puiki. "Į švyturį", tiesa, neskaičiau, tačiau esu nusipirkusi ir labai taupau būsimą skaitymo malonumą. "Orlandas" man nepakartojama patirtinė knyga. Chameleoniška ir netikėta, ypač po "Ponios Delovėj", kuri būdama labiau koncentruota ir, atrodo, geriau sustyguota, man nesugebėjo padaryt tokio milžiniško įspūdžio kaip "Orlandas". ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 02 01, 21:57)
Sveikos, šimtas metų pas jumis nebeužsuku... 4u.gif Prisiduodu skaitanti W. Mysliwski "Traktatą apie pupelių gliaudimą". Absoliučiai mano knyga ax.gif Tokios šviesios melancholijos dar niekur nesu aptikusi. Kas neskaitė, tačiau mėgsta neskubrius pasakojimus apie žmogaus dvasinę gelmę - rekomenduoju.

V. Woolf išties puiki. "Į švyturį", tiesa, neskaičiau, tačiau esu nusipirkusi ir labai taupau būsimą skaitymo malonumą. "Orlandas" man nepakartojama patirtinė knyga. Chameleoniška ir netikėta, ypač po "Ponios Delovėj", kuri būdama labiau koncentruota ir, atrodo, geriau sustyguota, man nesugebėjo padaryt tokio milžiniško įspūdžio kaip "Orlandas".  ax.gif

drisiu isiterpti blush2.gif filma tikiuosi su Tilda Swinton matei mirksiukas.gif uzburiantis...
Atsakyti
QUOTE(prieplauka @ 2012 02 01, 22:09)
drisiu isiterpti  blush2.gif  filma tikiuosi su Tilda Swinton matei  mirksiukas.gif uzburiantis...

Terpkis, terpkis bigsmile.gif Va svarbiausia, jog nemačiau. Peržiūrėjau treiler'į - jau nujaučiu, koks čia bus gėris bigsmile.gif Labai ačiū, būtinai turėsiu pamatyt 4u.gif Kai pagalvoji, vien ryžtis statyt "Orlandą"... Čia jau reikia turėti kietą stuburą.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 02 01, 20:57)

V. Woolf išties puiki. "Į švyturį", tiesa, neskaičiau, tačiau esu nusipirkusi ir labai taupau būsimą skaitymo malonumą. "Orlandas" man nepakartojama patirtinė knyga. Chameleoniška ir netikėta, ypač po "Ponios Delovėj", kuri būdama labiau koncentruota ir, atrodo, geriau sustyguota, man nesugebėjo padaryt tokio milžiniško įspūdžio kaip "Orlandas".  ax.gif

O, dėkui kad užvedėt ant kelio - tai sėsiu ir "pupeles gliaudyti" smile.gif .
O kitką iš Virginijos Woolf susidėliosiu tokia seka - "Ponia Delovėj", "Orlando" ir filmas "Orlando" (nieko nesu mačiusi su Tilda Swinton... blush2.gif , o bais noriu ir reikia)
Atsakyti
Ir dar pabaigai paskaityk "Savas kambarys", man beprotiškai patiko wub.gif
Atsakyti
Vakar pabaigiau Elise Title - Romeo
Šią knygą galėčiau apibūdinti palygindama su vidutinišku filmu - nėra super duper bet ir ne toks apgailėtinas kad perjungtum kanalą, todėl žiūri ir vėliau kažkuriuo momentu jau pagauni save įsitraukusią. Tai va taip man buvo su šita knyga biggrin.gif Perskaičius atsiliepimus internete labai tikėjausi kažko wow. Pradėjusi skaityti nusivyliau, tiek pačia istorija, tiek rašymo stiliumi - atrodo, kad skaitant jaučiasi autorės pastanga parašyti stiprų stogą raunantį romaną. Istorija pasirodė banaloka, holivudinė - san franciske įsisiautėjo serijinis moterų žudikas, dirbantis be pėdsakų, policija niekaip nesugeba su sučiupti. Romano eigoje įtampa auga, kai atrodo visi knygos veikėjai vyrai tampa potencialiais įtariamaisiais. Pabaiga, žinoma netikėta, bet manęs neįtikinusi. Žodžiu 6/10.
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2012 02 01, 23:13)
Terpkis, terpkis bigsmile.gif Va svarbiausia, jog nemačiau. Peržiūrėjau treiler'į - jau nujaučiu, koks čia bus gėris bigsmile.gif Labai ačiū, būtinai turėsiu pamatyt 4u.gif Kai pagalvoji, vien ryžtis statyt "Orlandą"... Čia jau reikia turėti kietą stuburą.

QUOTE(bellete @ 2012 02 01, 23:31)
O, dėkui kad užvedėt ant kelio - tai sėsiu ir "pupeles gliaudyti" smile.gif .
O kitką iš Virginijos Woolf susidėliosiu tokia seka - "Ponia Delovėj", "Orlando" ir filmas "Orlando" (nieko nesu mačiusi su Tilda Swinton... blush2.gif , o bais noriu ir reikia)

jau pati T.Swinon nereali, o tam filme ypac...maciau ji pries daug metu, tai ir dabar dar ispudis neisbleses... wub.gif

aisku stebuklam nenusiteikit, nes gali nuvilti...as pati knygos dar neskaiciau ir negaliu lyginti , kas geriau . juk buna, kad labai skiriasi ir kazkas nuvilia...tiesiog ziurekit be isankstiniu nuostatu mirksiukas.gif

Atsakyti