Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2012 01 14, 08:33)
Na va, tai 75 D visai tragedija? biggrin.gif

kaip jau Shana ir sake- skonio reikalas smile.gif man kazkaip ne itin. apskritai man dideles krutines nepatinka nei su iskirptem, nei be blush2.gif

Shana, as balsuoju uz ilga maike. nemanau kad labai jau kojas nutrumpina, bet uztai kaip sexy isryskina liemeni ir pilvuka wub.gif antroj vietoj paskutine maike, o ta su chaki sortais man isvis kazkaip 'ne' rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 14, 13:34)
Kol pasivijau jus karsta.gif Galvoju, kaip čia niekas neberašo į šitą temą, paskui pažiūriu: paskutinė žinutė buvo "admin" parašyta biggrin.gif

Prabalsuosiu ir aš: man gražiausiai atrodo ilga maikutė, po to vidutinio ilgio ir paskutinėj vietoj trumpa ax.gif

biggrin.gif
Cia vadinasi - pasiklausk ant savo galvos biggrin.gif

Babi, ar buvai persikirpti? smile.gif
Atsakyti
Tik dabar pamaciau, kad yra dar ir trecias variantas, vidutinio ilgumo biggrin.gif Tai tada man irgi pirmoj vietoj ilga, antroj vidutine ir trecioj trumpa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 14, 13:43)
Tik dabar pamaciau, kad yra dar ir trecias variantas, vidutinio ilgumo  biggrin.gif  Tai tada man irgi pirmoj vietoj ilga, antroj vidutine ir trecioj trumpa  biggrin.gif

Kazkiap jus cia labai vienbalsiai g.gif

Man kas nepatinka, kad ta ilga gan elastine, ir pvz su tais sortais negerai, net aptempia klubus, o sortai buvo su guma, tai ties juosmeniu po guma susigaranksciave ir maike tuos garanksciavimus isryskino doh.gif atrodo be rysio. Gal jei butu normaliai gulintys, tai atrodytu geriau.
Einu pasimatuosiu kaip su dzinsais atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 sausio 2012 - 14:00
QUOTE(Shana @ 2012 01 14, 14:41)
Babi, ar buvai persikirpti? smile.gif

Buvau, prašiau, kad tik pakarpytų galus kiprčių, bet bendras vaizdas beveik toks pat doh.gif Dabar nešioju susisegus ir laukiu kol paaugs iki reikiamo ilgio, o paskui eisu pas kitą kirpėją (numanau, kad ji gera) ir prašysiu, kad ką nors gražaus padarytų su mano plaukais (vis dar galvoju, kad noriu garbanėlių/bangelių, bet bijau, kad ir taip ploni mano plaukai nušiurs ir išslinks visiškai) unsure.gif

Greitu metu pasistengsiu įkelti savo pūkinio palto (striukinės medžiagos) nuotrauką, kad įvertintumėt ar geras mano pirkinys smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Shana @ 2012 01 14, 14:53)
Man kas nepatinka, kad ta ilga gan elastine, ir pvz su tais sortais negerai, net aptempia klubus, o sortai buvo su guma, tai ties juosmeniu po guma susigaranksciave ir maike tuos garanksciavimus isryskino doh.gif atrodo be rysio. Gal jei butu normaliai gulintys, tai atrodytu geriau.
Einu pasimatuosiu kaip su dzinsais atrodo g.gif

Aš esu kelias ilgas maikutes turėjus, tai ant džinsų, šortų ir sijonų su paprastu susegimu normaliai žiūrėdavosi smile.gif
Atsakyti
Shana, jei ne per ilga maikutė, tai geriau ilgesnė, nes ta trumpa kažkaip sutraukia tikrai g.gif Ta vidutinė nieko, gali dar porą cm būti ilgesnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2012 01 14, 14:04)
Aš esu kelias ilgas maikutes turėjus, tai ant džinsų, šortų ir sijonų su paprastu susegimu normaliai žiūrėdavosi smile.gif

Pasimatavau - negerai. As siaip nesioju prie dzinsu gan stambius dirzus, su sagtim didelem ir pan, nesiziuri schmoll.gif . O va prie tokio prigulancio sijono ne jokiu issikisimu - gerai.
Itariu toje maikeje daug elastano, bet negaliu pasizireti, nes nukirpau etikete tongue.gif
O va kita tokia ilgesne pasimatavus prie dzinsu - gerai, turbut elestano maziau ax.gif

Gal dar ateis Bytte ir ka nors tars g.gif

Babi, kantrybes 4u.gif Lauksim foto mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2012 01 14, 14:20)
Shana, jei ne per ilga maikutė, tai geriau ilgesnė, nes ta trumpa kažkaip sutraukia tikrai g.gif Ta vidutinė nieko, gali dar porą cm būti ilgesnė 4u.gif

4u.gif
Turbut tokia ir imsiu - viena pora cm ilgesne uz vidutine, o kita dar kiek ilgesne, bet kiek trumpesne uz zalsva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 14 sausio 2012 - 14:24
QUOTE(sunray @ 2012 01 14, 11:03)
jeigu kreditine swedo gal nesat saugumo programoj priregistravusi? g.gif

Ne, SEB'o g.gif

QUOTE(Leticija @ 2012 01 14, 13:15)
Shana, o man kaip tik geriau ziurisi su ilgesne maikute. Ilgesne juk paryskina talija ir optiskai kazkiek lieknina ir priduoda ugio. O trumpa man padalina figura perpus, ir vizualiai atrodo abi dalys vienodai trumpos.

Vat ir aš taip matau g.gif Man trumpos bliuskos visada storina, dėl to nemėgstu jų nešiot. O dar vis bando sulipt į viršų, tenka žemyn tampyt, kad pilvas neišlįstų biggrin.gif Vienžo balsuoju už ilgesnę. Idealiu atveju galėtų būt ne tokia ilga, pora cm trumpesnė smile.gif

QUOTE(dominica @ 2012 01 14, 13:39)
kaip jau Shana ir sake- skonio reikalas smile.gif man kazkaip ne itin. apskritai man dideles krutines nepatinka nei su iskirptem, nei be  blush2.gif

Tai kad C krūtinės aš dar visai nepavadinčiau didele g.gif Tik vidutine geriausiu atveju. Net suspaust jos neišeina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2012 01 14, 14:10)
bet kad yra clear winter tokiu blankesniu violetiniu 

Kad yra blankesnių, tai tikrai, aš pati turiu blankiai alyvinį šaliką biggrin.gif , bet anas nuotraukoje kažkoks šilto atspalvio man pasirodė, ne? unsure.gif

QUOTE(Shana @ 2012 01 14, 14:16)

Ilgesne uz balta ir trumpesne uz zalsva g.gif

Šita geriausiai žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 14, 14:42)

Šita geriausiai žiūrisi  4u.gif

4u.gif
Na is tikro ta balta tai trumpiausia kokia turejau, bet vat labai gerai matosi, kaip keicia proporcijas tongue.gif
As kazkaip buvau megeja tokiu "iki dzinsu virsaus" tongue.gif
Manjana - ne visos maikes "lipa" i virsu, priklauso nuo medziagos ir modelio gi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 14, 14:23)
Turbut tokia ir imsiu - viena pora cm ilgesne uz vidutine, o kita dar kiek ilgesne, bet kiek trumpesne uz zalsva g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 14, 15:23)
Pasimatavau - negerai. As siaip nesioju prie dzinsu gan stambius dirzus, su sagtim didelem ir pan, nesiziuri schmoll.gif . O va prie tokio prigulancio sijono ne jokiu issikisimu - gerai.
Itariu toje maikeje daug elastano, bet negaliu pasizireti, nes nukirpau etikete tongue.gif
O va kita tokia ilgesne pasimatavus prie dzinsu - gerai, turbut elestano maziau ax.gif

Babi, kantrybes 4u.gif Lauksim foto mirksiukas.gif

Su diržu tikrai gali nesižiūrėt, aš kai viską nešioju be diržų, tai man nėra tokios problemos drinks_cheers.gif

4u.gif
Atsakyti