Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Aš skalbdama atskiriu tik baltus rūbus nuo visų kitų blush2.gif Tfu tfu tfu, seniai ką buvau sugadinus laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 18, 16:56)
Aš skalbiu irgi kiekvieną spalvą atskirai. Kažkaip nesinori sūnaus skaičiai oranžinių marškinėlių skalbt su savo šviesiai mėlynom... bo rezultate nukeliaus abiejų rūbai į soft tipo spalvinę gamą. Kai pilkesni tai nieko, bet va kai kurias "švarias" spalvas atsargiai skalbiu... esu ištraukus nelabai kokius vėliau rūbelius.
Ir dar pastebėjau kad vasara tarkim alyviniai  rūbai pastoviai migruoja į šiltesnes spalvas  g.gif ... labai jau blunka mėlyna iš kitų spalvų

Man dar būna ne tiek nudažo, bet apsipūkuoja, o tada braukyk ištisai su pūkų rinkikliu doh.gif Gerai, kad vyras žiema, o aš vasara, tai spalvos panašios, tik atspalviai skiriasi, stengiuosi dabar pirkti tų spalvų ir jam dėl praktiškumo. Bet jam, žinoma, labai tinka jos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 18, 16:45)
Žiemą žadėjau megzti tuniką prie skinny džinsų, suvokdama, kad derinys tebus tik vienas  ax.gif  Nepraktiška, bet labai norėjau. Bet taip ir neišėjo, tunika netyčia pavirto suknele žemiau kelių  blush2.gif

lotuliukas.gif visos mes nuodemiu turim, a? biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 18, 16:58)
Aš skalbdama atskiriu tik baltus rūbus nuo visų kitų  blush2.gif Tfu tfu tfu, seniai ką buvau sugadinus  laugh.gif

As jau irgi senai.. Jei gerai nudazyta ir medziagos geros, tai gali skalbti kiek nori ir su kuo nori, nieks nenusiltes, nenupilkes ir t.t. Nu tik su liemenukais man tragedija, balti tragiskai greit nupilkeja doh.gif ir su jau minetais kinietiskai triusikeliais, kojinemis.. bet ko noreti is ju tiesa sakant g.gif

as vyrui dar ne itin ikisu kazka spalvoto.. balta, juoda jam jau senai matyti, kad netinka, o vistiek perka nors nusauk. doh.gif daugumos tinkanciu isvis kratosi.. dabar kovojame, nes eisime i baliu, kostiumas - juodas.. marskiniu ir tu neturi, bet zinoma dabar kliedi apie baltus. o man balta - juoda derinys tai doh.gif ir jis negraziai atrodo su ta balta.. doh.gif
Atsakyti
O man balta-juoda net labai patinka, nekenciu bordo spalvos, ir zalios. Na, salotine tik grazi, bet ir tai tik paziuret turbut biggrin.gif
Atsakyti
nu man tas baltas/juoda tai iskart oficialiau, klasika, nu vienu zodziu kazkaip igrise tiesiog jau man, gal todel, kad viename darbe turejau rengtis juodai/baltai biggrin.gif o siaip kadangi dar ir norisi, kad vyras baliuje prie manes deretu biggrin.gif tai noriu jam ikisti gelsvus arba vos vos vos su pilkumu marskinius. Nes as rengsiuosi sampano spalvos suknele arba rozine su pilku ax.gif
Atsakyti
Noriu paklausti ar tiktų juodos kelnės su juodu švarku, bet švarkas su tamsios spalvos juostelėmis vertikaliomis (nežinau ar taip nupasakojau, na kaip būna šviesios juostelės, tai čia tamsios), nes pas mane reiktų viršutinę dalį optiškai mažinti g.gif Ar tada geriau ir kelnes ir švarką vienodos spalvos su juostelėmis rinktis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stafisss: 18 sausio 2012 - 19:27
As asmeniskai rinkciausi vienodus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(stafisss @ 2012 01 18, 20:25)
Noriu paklausti ar tiktų juodos kelnės su juodu švarku, bet švarkas su tamsios spalvos juostelėmis vertikaliomis (nežinau ar taip nupasakojau, na kaip būna šviesios juostelės, tai čia tamsios), nes pas mane reiktų viršutinę dalį optiškai mažinti  g.gif Ar tada geriau ir kelnes ir švarką vienodos spalvos su juostelėmis rinktis?

Stafisss, šiaip tai dėl patarimo geriausia kreiptis į Stiliaus ir aprangos subforumą, bet kad jau parašėt - reikia nuotraukų, nes vienu atveju toks derinys žiūrėsis gerai, kitu - labai blogai, ir nustatymas vien iš aprašymo tolygus būrimui iš kavos tirščių ax.gif Nuotraukose matytis faktūra ir atspalviai, kurie ir turi tarpusavy derėti. Dėl liekninimo efekto - tokį išgausit tik su kontrastais - pvz. juodi marškiniai, baltos kelnės. Vien tik tamsūs dryželiai tamsiam fone tas pats, kaip nieko 4u.gif
Atsakyti
Ai, tiesa, čia rašėt savo nuotykius per išpardavimus. tai aš neseniai buvau Save. jeigu nuo 299 Lt nueleidus iki 259 Lt už batus čia išpardavimai, tai... bet dydžių mažėja, tai kai bus nukritusios kainos, nieko nebus. Be to, šiaip modelių neradau tinkančių ir patinkančių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 18, 15:41)
Man džinsai su kedais geriausia dera. Be džinsų kedai nebent prie treningų  g.gif  Tik bėda, kad tie patys džinsai negali tikti ir prie plokščiapadžių, ir prie aukštakulnių  biggrin.gif  Nes bus arba per trumpi, arba per ilgi.

kadangi nešioju tik slimus, tai man jie tinka tiek prie aukštakulnių, tiek prie žemakulnių tongue.gif

QUOTE(dontstop @ 2012 01 18, 16:45)
Dėl tunikų: vasaros pradžioje aš buvau įkėlusi savąsias į Stiliaus ir aprangos forumą, į temą, kur konsultuoja turbūt stilistė  g.gif  Klausiau, prie ko tokias derinti. Man atrašė labai plačiai, su nuotraukomis  thumbup.gif  Esmė, kad tik prie siaurų kelnių arba paprasto aptempto mini.

neturiu dabar real foto, bet prie progos įkelsiu derinuką, kuriame tokia hipiška marga pro krūtine raukta batikos imitacijos tunika-suknelė (ilgis gal 10 cm virš kelių) apsivikta prie plačių žemę siekiančių baltų drobinių kelnių cool.gif
Absoliučiai stilingai atrodė drinks_cheers.gif
aišku reik žiūrėt kokia ta tunika ir kokios kelnės, nes gali gautis indiškas folkloras hihihi.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 19 sausio 2012 - 14:03
QUOTE(femme @ 2012 01 19, 14:57)

neturiu dabar real foto, bet prie progos įkelsiu derinuką, kuriame tokia hipiška marga pro krūtine raukta batikos imitacijos tunika-suknelė (ilgis gal 10 cm virš kelių) apsivikta prie plačių žemę siekiančių baltų drobinių kelnių cool.gif

Taigis, sakau, stilistė patarė būtent dėl mano tunikų (kėliau foto), berods dar ir prie mano figūros tipo priderino (tiksliai nepamenu g.gif ) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 19, 16:23)
Taigis, sakau, stilistė patarė būtent dėl mano tunikų (kėliau foto), berods dar ir prie mano figūros tipo priderino (tiksliai nepamenu  g.gif ) smile.gif

aaaaa, supratau, buvau perskaičiusi, kad VISOS tunikos tinka nešioti TIK su siaurom kelnėm ar aptemptais miniakais.... blush2.gif
Atsakyti