Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 15:56)
Va cia gryna teisybe, kiekvienas atsirenkam pagal save, pabendravus ilgeliau susiformuoja nuomone, issiaiskini, ir jau zinai su kuria nare sutampa/nesupampa skoniai, kurios keliamus pavyzdzius visad issistudijuoji, postus idemiai skaitai.

Va va, tą ir norėjau pasakyti, stebiu Shaną biggrin.gif , nes mūsų labai panašios figūros, stebiu Leticiją - nes panašūs spalviniai tipai ir tt ir pan smile.gif Džiaugiuosi, kada mane suprato smile.gif

Blobse, man manymu:
pilką, bet ne tokio pilkumo, kaip batai, kitokio atspalvio
bet kokio mėlynumo, nes tamstai storinimas turbūt nebaisus smile.gif , o prie palto derinti madinga
ryškią - raudoną, žalią, violetinę ir tt
neutralią - taupe, beige ir tt
Juoda iškris iš konteksto.
Atsakyti
dontstop, bet jei jau turi juodą ir kartais juodas kelnes maunasi, tai tokiam deriny gal nieko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 11, 15:33)
Va va, tą ir norėjau pasakyti, stebiu Shaną  biggrin.gif , nes mūsų labai panašios figūros, stebiu Leticiją - nes panašūs spalviniai tipai ir tt ir pan  smile.gif  Džiaugiuosi, kada mane suprato smile.gif

Manau čia visos taip stebim smile.gif Pvz įdedi ką nors kritikai - tai iš karto žinai, kad pusę nuomonių tik šiaip paskaitysi, nu bendram išsilavinimui - tipo "kaip ten atrodo toms su kitokiu skoniu"; o kita dalis nuomonių jau yra realiai svarbios ir įdomios, nes sutampa skoniai, žinai kad supranta žmogus, kokio efekto sieki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 11, 16:40)
dontstop, bet jei jau turi juodą ir kartais juodas kelnes maunasi, tai tokiam deriny gal nieko? g.gif

Kažkaip praleidau juodas kelnes - taip, prie juodų tikrai ok smile.gif

QUOTE(manjana @ 2012 01 11, 16:42)
Manau čia visos taip stebim smile.gif Pvz įdedi ką nors kritikai - tai iš karto žinai, kad pusę nuomonių tik šiaip paskaitysi, nu bendram išsilavinimui - tipo "kaip ten atrodo toms su kitokiu skoniu"; o kita dalis nuomonių jau yra realiai svarbios ir įdomios, nes sutampa skoniai, žinai kad supranta žmogus, kokio efekto sieki smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va va, tą ir norėjau pasakyti, stebiu Shaną  biggrin.gif , nes mūsų labai panašios figūros, stebiu Leticiją - nes panašūs spalviniai tipai ir tt ir pan  smile.gif  Džiaugiuosi, kada mane suprato smile.gif

Blobse, man manymu:
pilką, bet ne tokio pilkumo, kaip batai, kitokio atspalvio
bet kokio mėlynumo, nes tamstai storinimas turbūt nebaisus  smile.gif , o prie palto derinti madinga
ryškią - raudoną, žalią, violetinę ir tt
neutralią - taupe, beige ir tt
Juoda iškris iš konteksto.

O jeigu batai juodi? Tai irgi turbūt tiktų visos išvardintos spalvos?
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2012 01 11, 15:15)
Kokios spalvos rankinę pirkti? Paltas - tamsiai mėlynas (navy), batai - pilki. Kelnės - juodos arba mėlyni džinsai. Jei rankinę pirksiu pilką - tai derės prie batų, o taip nebemadinga, jei pirksiu tamsiai mėlyną - tai susilies su paltu, vėl negerai. Tai gal juoda? Šiek tiek nuobodu, bet bent jau pirkt nieko nereiks  g.gif

Xe, na, nieko naujo jau nespėsiu pasakyt - mano nuomone - gražu būtų tamsesnė pilka (nors nežinau batų pilkumo, jei labai tamsūs - šviesesnė), taupe.

Nebalsuočiau už mėlyną blush2.gif

O bus kažkoks šalis ant palto? Ar matomas šalikas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _asamaM: 11 sausio 2012 - 15:57
QUOTE(Blobse @ 2012 01 11, 16:54)
O jeigu batai juodi? Tai irgi turbūt tiktų visos išvardintos spalvos?

Jeigu batai juodi, tuomet rankinė jau nebe juoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 01 11, 15:23)
Man tai šviesiai pilkas tokiu atveju geriausias, nes man, kaip soft summer, nelabai tinka ta taupe kažkaip, nepamilstu jos. Bet tau, manau, tada taupe g.gif

Ss maikes imsiu - raudona, tamsiai melyna ryzais dryziais, sviesiai khaki/garstyciu g.gif

Va va, tą ir norėjau pasakyti, stebiu Shaną  biggrin.gif ,

mastau.gif bijau.gif

As stebiu Dontstop del mokejimo organizuoti garderoba labiausiai (ir tyliai pavydziu) biggrin.gif

QUOTE(manjana @ 2012 01 11, 15:42)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal dontstop ar bytte patars dėl kardigano spalvos g.gif Pasimečiau biggrin.gif Gal tamsiai mėlyna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 11, 15:58)
Jeigu batai juodi, tuomet rankinė jau nebe juoda  ax.gif

Tas tai taip, dabar juoda, bet ieškau, kad juoda nebūtų ir dar tiktų prie pilkų batų, jei ką. Nors dar nesugalvoju, ar turimi pilki batai tinka prie to mėlyno palto/striukės. g.gif Gal jie iš viso tinka tik prie plonų rūbų, t.y be paltų, striukių ir pan.?

Laukiu jūsų nuomonės?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blobse @ 2012 01 11, 16:56)
Tas tai taip, dabar juoda, bet ieškau, kad juoda nebūtų ir dar tiktų prie pilkų batų, jei ką. Nors dar nesugalvoju, ar turimi pilki batai tinka prie to mėlyno palto/striukės.  g.gif Gal jie iš viso tinka tik prie plonų rūbų, t.y be paltų, striukių ir pan.?

Laukiu jūsų nuomonės?

user posted image

IMHO tokie batai beveik prie visu spalvu tinka, ir prie melyno irgi
user posted image
rankinukas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 11, 17:09)
IMHO tokie batai beveik prie visu spalvu tinka, ir prie melyno irgi

Tai prie spalvų tai suprantu, bet koks viršutinis rūbas prie jų tiktų? Turiu tokį striukinės medžiagos nestorą/sinteponinį paltą (mėlyną). Ar tinka prie tokio rūbo tokie batai?
Atsakyti