asamaM man irgi labai sudėtinga susidėt viską į lentynas. Nors aš paauglystėj dergiausi kiek fantazija leido. Bet va pereit prie moteriškesnio stiliaus - niekaip nesigauna. Įtariu būtent dėl vidinio kažkokio priešiškumo matyt ir praeinu nepastebėjus vieno ar kito rūbo, kurį lyg ir noriu įsigyt. Tai sagos kliūva, tai dar kas. Nusprendžiau dūšiai visgi pasilikt kapsulę. Tada gal ir moteriškesniam variantui atsiras vietos širdelėj.
QUOTE(melynesne @ 2012 01 12, 12:19)
Džinso įtraukti nenoriu. Vistik manau,kad prie džinso tinka beveik visos spalvos,tai gal eitų susikomplektuoti be džinso,bet kad tiktų ir prie džinso

nes kitaip vel dzinsas, vel melyna, taip noriu kazko kito...

ech..negalvojau,kad tai beveik panasios spalvos, sunku
bytte, man atrodo tu nusimanai. Kas yra galanterine oda? dermantinas cia?
man labai patiko akinukai, o jie juodi ten?
Jei švarkelis bus tarkim stoun spalvos, topas žaliai mėlynas ir kažkokia trečia spalva kelnėms, kurias retsykiais keisit į džinsus, tada neverta kaip atskiros spalvos įvedinėt, bet jai visos trys makaluosis + džinsai, gali būt jau makalynė. Visgi prieš pasirenkant spalva reikia apsispręst koks rūbas bus tokios spalvos.
Tarkim šiame derinyje puikiai atrodytu koralinė kur esu kėlus tokį koliažiuką, tokia gan ryški cool summer tipui (net ir džinsus paliekant), bet aš įsivaizduoju kad ji būtų topams, dar suknelėms ar aksesuarams, teal tada turėtų likt kelnės, sijonai, suknelės... bet na kur tokių pas mus gausit?
taip akinukai juodi, bet kadangi rėmelis plonas visai gerai žiūrisi... tiesa gražiau kai antakius padažau, tai pradėjau sukt galvą ar nenudažyt jų tamsiau su ilgalaikiais kokiais dažais.
net neįsivaizduoju kas ta galanterinė oda, nesu susidūrus su tokiu žymėjimu.
QUOTE(dontstop @ 2012 01 12, 13:26)
Bytte, gal tuomet atskirai kapsules su sijonais ir kapsules su kelnėmis formuot? Vasarą aš susidūriau su tokia pat problema, turėjau 2 tunikas, dengiančias užpakaliuką, ir jos tiko tik prie kelnių, bet visai nesižiūrėjo su sijonais (dėl ilgio). Kitą vasarą bus kažkokia mini kapsulytė tunika + kelnės + priedai+ keli variantai "viršų" prie tų pačių kelnių
Svarstau tokį variantą... tik nelabai ekonomiška gaunasi, nes abiejuose atvejuose kažkokie trumpi topai būtų, nes aš ant nuogo kūno nelabai mėgstu mautis tunikas ar tuo labiau kardiganus. Gaunas, kad jų reikės dvigubai daugiau. Tai manau gal išvis sijonus išbraukt, ir juos keist į sarafanus ... Dar svarstau variantą, bet tinkama tik vasarai, atskirt labai vėsius rūbus ir šiaip tokius. Tada prie labai vėsių eitų sijonai ir bridžiai (šitie pas mane irgi tik prie trumpų topų)... bet neįsivaizduoju koks rūbo variantas užsimest atvėsus ar pradėjus lyt, kas Klaipėdoje dažnai nutinka. O kitas, šiltesnis - tik su džinsais... na gal džinsinį sarafaną dar prijungus jei sukusiu

.