Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2012 01 30, 11:00)
kad gal ten tie marskinukai simtu nekainuoja g.gif

Viskas, ką parodžiau, kainavo 100 - 150 sad.gif

Bytte, paklausiu mamos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 30, 10:07)
Viskas, ką parodžiau, kainavo 100 - 150  sad.gif

Uz sijonas + marskinukai, ar uz kiekviena atskirai?

Pamirsau, Bytte, klausei kur pirkau kerziukus 4u.gif zinok jiems jau kokie 6 metai, pirkau kazkada Vilniuje, Basanaviciaus gatveje biggrin.gif bet kadangi kita savaite svesiu savo 4 metu jubilieju gyvenimo ne Vilniuje, tai net nzn ar parde dar egzistuoja g.gif Pas mus beje dabar kerziuku visokie variantai ryskiai ant bangos, tokie visokie pasvelninti modeliai irgi (maciau labai grazius lakuotus kerziukus su roziniais sniuriukais tongue.gif ), gal ir pas jumi ateis, butu is ko rinktis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 sausio 2012 - 10:23
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 01 30, 00:17)
Taigi dabar ne storu megstiniu laikai smile.gif Yra visokie termo... apsirengti po plonu megstuku: ir silta, ir nestorina biggrin.gif  O is tikro, tai kazkaip ir nepasigendu tokiu dalyku  g.gif

Galima placiau kas tai per daiktas, kur pirkti,kiek kainuoja biggrin.gif Man visada salta ziema be ko nors storo unsure.gif
Atsakyti
mergaiciukas, o tai ką rengiatės žiemą, kad nepasigendat storų šiltų megztinių? 4u.gif žinau, kad ne `sezonas` dabar, nors ir juokinga man, kai tik į Lietuvą ateina žiema, o jau užverčia pavasariu, vasara, bet ką padarysi su tokia `logika`. Aš ir sezono metu jų pasigendu, visi įsivaizduoja, kad Lietuvoje žiemos nebebūna, su žieminiais batais seniau kažkada atsimenu irgi būdavo taip, kad sunku rasti šiltų, vos keli pastatyti būdavo.. nepirkau sezono metu, nes kainos buvo didelės, o nelabai ir domino, galvojau puse žiemos praėjo, o šalčių nėra ir nebus. Dabar teturiu vieną storą megztinį, kuris kanda unsure.gif ir vieną kažkokį keista, su rankovėmis iki alkūnių hihihi.gif o juk nešalsiu ir taip ligų prisigaudžiau su suknelėmis lakstydama. rolleyes.gif
dontstop, aš irgi mėgstu Reserved. Labiausiai suknelių ir sijonų asortimentą rolleyes.gif vakar mažai dairiausi į naujus drabužėlius, tik vieną kitą pakilnojau, bet kiek spalvų visose parduotuvėse, akys raibsta bigsmile.gif
bytte, dėl užsidėtų 200% antkainio Jūs teisi, teisi ir dėl visada išliekamo maksimalizmo. Bet taip jau yra, kad nukainuoja tik nepaklausius ir likučius, pati tą darau galima sakyti, ne aš sugalvojau. Gal čia ir slypi problema mano ir Jūsų lubose. Jeigu pavyzdžiui palaidinė nukainuota nuo kokių 159Lt iki 79Lt, man tai vistiek yra brangu, nors nuolaida net 50% 4u.gif o pigūs daiktai paprastai būna labai jau paprasti, kuo gražesnis, įdomesnis ir kaina didesnė, čia jau šiaip pastebėjimas. Visą žiemą varvinu seilę į vieną megztinį (Monton ar Mosaic, nepykite, maišau juos), kainavo 179Lt, dabar 99Lt. Taip nuolaida didelė, bet man vistiek brangu.. madinų rūbų aš vengiu, dažniausiai kažkas juose man vistiek nepatinka schmoll.gif bet vistiek.. dabar tie visi paprasti megztukai, visiškai ar susagstomi paprasti kardiganai, visur po 40-60Lt, kaina sakyčiau pakenčiama ir be nuolaidos, bet kas iš to? Kiek jų galima tokių vis pirkti, vistiek ima norėtis kažko įdomiau, o ne tokių `prastų`..

Vakar prieš eidama žiūrėjau Reserved puslapį ir nusižiūrėjau ten fainą megztinį.. parduotuvėje radau jau tik vieną vienintelį ne mano dydžio, bet vistiek sutrikau.. jis labai nežymiai skyrėsi nuo to puslapyje raštu. Čia ką puslapyje dažni tokie neatitikimai? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2012 01 30, 10:37)
Galima placiau kas tai per daiktas, kur pirkti,kiek kainuoja biggrin.gif Man visada salta ziema be ko nors storo unsure.gif

Tie kur labai geri buna prie visokios sporto/spec aprangos. As turiu is spec apatiniu skirtu motociklistams ziema, plonumo kaip storesne pedkelne, uzsidedi, ant jo plona palaidinuke gali detis, tikrai silta. Geresnis efektas nei 2 silti megztiniai.
Kazkaip panasiai jie atrodo
user posted image
Del kainu Lt nedristu spelioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 sausio 2012 - 11:06
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 29, 22:57)
Likau nesusipratusi..  unsure.gif  šį vakarą prasiėjau pro parduotves ieškodama TIKRAI ŠILTO ir storo megztinio, nieko nėra.. teradau vieną vienetą vienoje parduotuvėje ir kitą kitoje.. mane nervuoja Lietuvos plonas žieminis asortimentas visada, lyg pas mus žiemų nebūtų  unsure.gif  aišku dabar jau pavasariu užvertė, bet visą žiemą vyravo tik ploni kardiganai, kažin kur dabar gauti, reikės į bazę matyt važiuoti.  unsure.gif

Aš tokius nusipirkau lapkričio pradžioj, nors dar šalta nebuvo, laukiau žeimos vis tiek. Tik kaina buvo visa...
Atsakyti
QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 30, 11:51)
bytte, dėl užsidėtų 200% antkainio Jūs teisi, teisi ir dėl visada išliekamo maksimalizmo. Bet taip jau yra, kad nukainuoja tik nepaklausius ir likučius, pati tą darau galima sakyti, ne aš sugalvojau. Gal čia ir slypi problema mano ir Jūsų lubose. Jeigu pavyzdžiui palaidinė nukainuota nuo kokių 159Lt iki 79Lt, man tai vistiek yra brangu, nors nuolaida net 50%  4u.gif o pigūs daiktai paprastai būna labai jau paprasti, kuo gražesnis, įdomesnis ir kaina didesnė, čia jau šiaip pastebėjimas. Visą žiemą varvinu seilę į vieną megztinį (Monton ar Mosaic, nepykite, maišau juos), kainavo 179Lt, dabar 99Lt. Taip nuolaida didelė, bet man vistiek brangu.. madinų rūbų aš vengiu, dažniausiai kažkas juose man vistiek nepatinka  schmoll.gif  bet vistiek.. dabar tie visi paprasti megztukai, visiškai ar susagstomi paprasti kardiganai, visur po 40-60Lt, kaina sakyčiau pakenčiama ir be nuolaidos, bet kas iš to? Kiek jų galima tokių vis pirkti, vistiek ima norėtis kažko įdomiau, o ne tokių `prastų`..

Pigių rūbų kažkaip lyg nenukainuoja iki 50 % savikainos, bent aš nepastebėjau blush2.gif . O gerų pasitaiko... man bent. Tarkim pirkau batus žieminius su kailiu už 125 Lt, kai jų pradinė kaina buvo 700 Lt... kiek ten jų nupirko nežinau, bet nukainavo tiek va. Tikrai ne likučiai, nes buvo visų dydžių ir ne paskutinius paėmiau ax.gif . Po poros metų tie patys batai vėl atsirado kaip naujiena... už tuos pačius 700 Lt, tik nebe nukainavo jų tiek daug. Pasidarė paklausesni... o gal pirkėjų daugiau buvo galinčių sumokėt didelę sumą. Man marškinukai už 79 Lt irgi brangu... mano lubos labai žemos, kadangi šeimos pajamos labai nedidelės blush2.gif . Aš tik kaip pavyzdį paėmiau 300 Lt, nes manau kad už tiek šioje temoje nieks nepirktų... o yra kam ir tokia kaina priimtina gi.
Aš irgi nesuprantu kodėl Lietuvoje žieminiai rūbai tinkantis Prancūzijos žiemai.
Su megztiniais ir jų kainomis LT blogai... jei bent kiek sudėtis geresnė, kaina labai didelė. O tie pigesni variantai iš labai nekokybiškų siūlų... (ir visai nešildo) verysad.gif

Šiemet įsigijau vieną termo apatinę maikę g.gif ... kaip tik šalčiams atėjus... nepastebėjau kad labai taip ji viena šildo. Matyt ne tokią užtaikiau. Vis tiek norisi šilto megztuko... ir net labai šilto. Nes mano pūkinis paltas manęs nešildo... ot prancūziškas zaraza lotuliukas.gif

shana visko gali būt, kad LT neatvež kerziukų, čia merginos labiau mėgsta aukštakulnius... neapsimoka, būt nepaklausi prekė.

Su tunikom tai va ką išsiaiškinau:
kad tiktų tunika prie sijono, ji turi būt talijuota, ir gana ryškiai talija ją turėtų dalinti. Ta dalis nuo talijos iki žemės sudalinama į tris dalis pagal aukso pjūvio taisyklę, kai viršutinė dalis ilgiausia gauname variantą su sijonu žemiau kelių; kai atvirkščiai - gaunam su trumpesniu sijonu variantą.
Dar labai svarbu, kad talijos dalis nuo klubų sutaptų siluetas su sijono siluetu. Kai nesutampa, tada santykį ilgio ir pločio reik derint... ir čia tik toms kurios optiškai klubus nori padidint.
Jei tunika ne talijuota, tada tenka dalinti į tris dalis visą ilgį nuo kaklo iki kojų pagal aukso pjūvio taisyklę...
vat tokį dalyką pastebėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2012 01 30, 11:37)
*. Aš tik kaip pavyzdį paėmiau 300 Lt, nes manau kad už tiek šioje temoje nieks nepirktų... o yra kam ir tokia kaina priimtina gi.

**Šiemet įsigijau vieną termo apatinę maikę  g.gif ... kaip tik šalčiams atėjus... nepastebėjau kad labai taip ji viena šildo. Matyt ne tokią užtaikiau. Vis tiek norisi šilto megztuko... ir net labai šilto. Nes mano pūkinis paltas manęs nešildo... ot prancūziškas zaraza lotuliukas.gif

***shana visko gali būt, kad LT neatvež kerziukų, čia merginos labiau mėgsta aukštakulnius... neapsimoka, būt nepaklausi prekė.

****Su tunikom tai va ką išsiaiškinau:
kad tiktų tunika prie sijono, ji turi būt talijuota, ir gana ryškiai talija ją turėtų dalinti. Ta dalis nuo talijos iki žemės sudalinama į tris dalis pagal aukso pjūvio taisyklę,

* Kaip pati pasakei - viskas remiasi i pajamas. Jei tie 300 sudaro pvz 30 % tavo pajamu, tai daug, jei 10 proc taip siaip sau, o jei 1%... g.gif visai nebrangu

**Bytte, jos ne visos vienodos, turiu tokia ant petneseliu a lia termo, is "parduotuves ant kampo", tai nepasakyciau, kad sildytu labai, taip ot... bet ir kainavo kelis € O ta baikerine tikrai silta, bet ji matosi, kad rimta, tokiais sektoriais suskirstyta, kaip suprantu vienam siltesne, kitame labiau kvepuoja.
Panasias maciau kur prekiauja aprangom slidinejimui ir pan.

***Matai maza ta rinka is vis LT, o dar jei ne masiskai paklausu... Tu internetu neperki? Vokiskose baikerovskose pardese buna neblogu, laaabai kokybisku ir uz sveika kaina g.gif

****Sudetingai labai skamba unsure.gif gerai, kad tuniku nenesioju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 30 sausio 2012 - 12:49
QUOTE(Shana @ 2012 01 30, 11:19)
Uz sijonas + marskinukai, ar uz kiekviena atskirai?

Už kiekvieną atskirai, žinoma, ir tokios kainos maždaug visose parduotuvėse LT, čia dar palyginti nebrangu, Zara, Mango, pvz, dar brangiau smile.gif

QUOTE(buurbuulis @ 2012 01 30, 11:51)
Labiausiai suknelių ir sijonų asortimentą  rolleyes.gif

Aš irgi drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2012 01 30, 12:37)

Su tunikom tai va ką išsiaiškinau:
kad tiktų tunika prie sijono, ji turi būt talijuota, ir gana ryškiai talija ją turėtų dalinti. Ta dalis nuo talijos iki žemės sudalinama į tris dalis pagal aukso pjūvio taisyklę, kai viršutinė dalis ilgiausia gauname variantą su sijonu žemiau kelių; kai atvirkščiai - gaunam su trumpesniu sijonu variantą.
Dar labai svarbu, kad talijos dalis nuo klubų sutaptų siluetas su sijono siluetu. Kai nesutampa, tada santykį ilgio ir pločio reik derint... ir čia tik toms kurios optiškai klubus nori padidint.
Jei tunika ne talijuota, tada tenka dalinti į tris dalis visą ilgį nuo kaklo iki kojų pagal aukso pjūvio taisyklę...
vat tokį dalyką pastebėjau ax.gif

Mano tunikos ryškiai talijuotos, viršutinė dalis iki talijos lygi apatinei daliai, viena tunika aptempta, kita laisva (aptempta tik per liemenį). Ilgis abiejų dengiantis užpakaliuką, klubų didint nenoriu blush2.gif Tuomet su sijonais niekaip?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2012 01 30, 12:48)
Už kiekvieną atskirai, žinoma, ir tokios kainos maždaug visose parduotuvėse LT, čia dar palyginti nebrangu, Zara, Mango, pvz, dar brangiau  smile.gif

Oho unsure.gif Tada tikrai pritariu, kad brangu schmoll.gif uz marskinukus 30-40 € gaunasi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2012 01 30, 13:56)
Oho unsure.gif Tada tikrai pritariu, kad brangu schmoll.gif uz marskinukus 30-40 € gaunasi blink.gif

Nu ką ir sakau, geriau aš už tą sumą nupirksiu keletą marškinukų po 5 - 10 eur per išpardavimą, sutinku, kad lieka paprastesni, o didžiąją dalį gražiausių ir madingiausių išperka, bet jei gerai gerai paieškoti, galima rasti pagal kiekvieno skonį ir dydį ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Tarp kitko, dabar neblogos rūbų kainos Prizmoj, kai kas net su 80 % nuolaida (mačiau gan simpatiškus vaikiškus bliuzonus, gaila, maniškiui netinka dydis). Vyras nusipirko puikų kardiganą su 60 % nuolaida, gavosi ~34 lt, visi dydžiai buvo smile.gif 4u.gif
Atsakyti