Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

Sveikos,turi dukryte 2metai ir 4men.su MB norime jau antro maziuko,kasdien apie tai kalbam,svajojam,dar ir mazute tam stumia,kasdien praso broliuko arba sesutes,pasakoja kaip zais drinks_cheers.gif wub.gif ...BET...as kazko bijau doh.gif nezinau ko,kad nesusitvarkysiu,kad bus labai sunku,kad na net nezinau,pati neturiu nei brolio nei sesers dar del to neisivaizduoju kaip galima du mazus vaikus tureti iskarto,gal ir keistai skamba blush2.gif gal is savo patirties galite ka nors patarti,nes visos musu mintys sako TAIP ir norai irgi,bet viduje kazkoks stabdis ijungtas pas mane,o taip nesinori didelio metu skirtumo tarp vaiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2010 08 09, 16:55)
Sveikos,turi dukryte 2metai ir 4men.su MB norime jau antro maziuko,kasdien apie tai kalbam,svajojam,dar ir mazute tam stumia,kasdien praso broliuko arba sesutes,pasakoja kaip zais drinks_cheers.gif  wub.gif ...BET...as kazko bijau doh.gif nezinau ko,kad nesusitvarkysiu,kad bus labai sunku,kad na net nezinau,pati neturiu nei brolio nei sesers dar del to neisivaizduoju kaip galima du mazus vaikus tureti iskarto,gal ir keistai skamba blush2.gif gal is savo patirties galite ka nors patarti,nes visos musu mintys sako TAIP ir norai irgi,bet viduje kazkoks stabdis ijungtas pas mane,o taip nesinori didelio metu skirtumo tarp vaiku blush2.gif

Na jei norite ir esate visiskai pasiruose antram vaikeliui, tai nematau jokios prasmes laukti. Baimintis kad nesusitvarkysite tikrai nereiketu, juk gimus antram dukrytei jau butu virs 3m., o kadangi turit mergyte, galima tiketis, kad jau ir siokia tokia pagalbininke turesit 4u.gif Juk augina zmones ir pametinukus, ir tai puikiausiai susitvarko.
Stumkit visas baimes i sona ir megaukites gyvenimu!
Atsakyti
Suprantu Jus, nes kai augini tik vieną su siaubu galvoji, kaip tvarkosi tos, kurios augina pametinukus biggrin.gif
Jūsų jau nebus pametinukai, taip kad, jei noras yra, galimybės leidžia, pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz tokius padrasinimus ju tikrai reikia nes kazkokia baime viska atideda dar palaukti,su pirma kazkaip taip nebuvo o vat kaip norim antro vis pamastau o gal tas o gal anas na zodziu dar visokiu cia ligu prisiskaitau oi kaip sudetinga atrodo pastociau neplanuotai butu nuostabu blush2.gif
Atsakyti
4u.gif na mes taip pat turim 2metuku dukryte ir butu jau tas pats prasyt gandro kad broliuka atnestu...labai norim ir planojam bet jau kaip 3menesiai nesiseka. daznai kalbames su vyru kad butu saunu dvynukus, bet dabar kazkaip mums nesiseka.su pirmu pastojimu jokiu problemu nebuvo.kaip norejom taip ir gavom. taip pat nenoriu didelio skirtumo tarp vaiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretta22: 12 rugpjūčio 2010 - 17:41
Keista, bet kol kas as antrojo vaikelio dar nenoriu... Musiskiui dabar beveik 3. Protingas geras vaikas, bet kazkodel dar vieno nenoriu verysad.gif Ir jauciuosi keistai, nes daugelis jusu troksta antro leliuko... Vyras ir sako, kad noretu... Bet viduje ijungtas stabdis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzuk: 16 rugpjūčio 2010 - 13:49
Maniskei dar 2m nera, o mes jau apsisprendem, kad reikia antro. Pagalvojau, kad nenoriu labai didelio skirtumo tarp vaiku, o ir su darbu kazkaip negrazu butu vaikui suejus 2m grizti, ir po keliu menesiu vel pranest darbdaviui kad nestuke.gif biggrin.gif
Jei tik norite, tai ir nedvejokite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2010 08 09, 17:55)
Sveikos,turi dukryte 2metai ir 4men.su MB norime jau antro maziuko,kasdien apie tai kalbam,svajojam,dar ir mazute tam stumia,kasdien praso broliuko arba sesutes,pasakoja kaip zais drinks_cheers.gif  wub.gif ...BET...as kazko bijau doh.gif nezinau ko,kad nesusitvarkysiu,kad bus labai sunku,kad na net nezinau,pati neturiu nei brolio nei sesers dar del to neisivaizduoju kaip galima du mazus vaikus tureti iskarto,gal ir keistai skamba blush2.gif gal is savo patirties galite ka nors patarti,nes visos musu mintys sako TAIP ir norai irgi,bet viduje kazkoks stabdis ijungtas pas mane,o taip nesinori didelio metu skirtumo tarp vaiku blush2.gif

tiesiog nesisaugokit. o tada jau viskas išsipręs savaime. juk kalbi ne apie mažyčius pametinukus ir ne apie penktą vaiką... du vaikai - nieko baisaus, visiška norma. o dar ir skirtumas amžiaus nebus itin mažas. 3 metų vaikas jau ir ant puoduko atsisės, ir pavalgys, ir užmiegs, ir išsakys savo norus...
Atsakyti
Sveikos, pas mane kiek kitokia situacija, iš pirmos santuokos turiu beveik 7 metų dukrytę. Antra santuoka bus įteisinta už savaitės.. Ir suprantu, kad jau laikas, ir dukra prašinėja , broliuko ( būtent broliuko, nes jai atrodo nesamone dvi seses biggrin.gif ) O busimas vyras, sako dar nelaikas.. pakalbam visa, tai paskolos tai tas tai anas... as zinau, kad rubu ir daug daiktu like nuo mazosios tai sita butu tikrai lengviau auginti, bet jis uszisspyres sitoj vietoj.. Kaip kalbeti nezinau verysad.gif Ir dabar kai aplinke gal 5 drauges laukiasi taip noretusi ir man isilieti i tas gretas deja...
Atsakyti
Sveikos,aciu Jums uz pasysakimus,del vaiko savarankiskumo tai maniskei dar nera dvieju su puse bet ji pas mus valgo tik pati net sriubos neduoda kad pamaityntume seniausei miega be pampersu,nakti jei nori ant poduko net nezadina pati eina ir sisioja salia poduko guli jos serveteles pati isivalo,pati rengiasi su ja nulis rupescio,o ko tolin to labiau noriu antro,mano irgi 3 drauges laukiasi,bendrauju su jom ir tiesa pasakius baltai aisku pavydziu pilvuku,isgyvenimu vyras sako na tai davai ko laukti,bet is tikruju zinot as pamasciau net geda sakyti bet supratau del ko parinosi ax.gif as per pirma nestuma priaugau beveik 30kg ejau gimdyti 86kg doh.gif sio metu sveriu 62 skaitau save stora,nors tikrai prisiziuriu,ziuriu ka valgau,po 6 nevalgau taciau tas svoris sustojo ir man atrodo as labai stora o jei pastosiu vel nezmoniskai sustoresiu na aisku durnai skamba bet mane kamoja ta baime doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamanicka @ 2010 08 09, 17:55)

Sveika. Pati turiu 3metu sunu, ir nejucia pradejau galvoti apie antra vaika, nors po pirmo vaiko zegnojausi, kad jau antro tai nei uz ka schmoll.gif Nestumas buvo lb sunkus, nepasakyciau, kad vaiko auginimas irgi buvo smagus. Bet pastarosiom savaitem jauciu, kad mazius jau toks didelis pasidares, jau zymiai lengviau su juo...Uzpludo nostalgija pilvukui, mazam leliukui...Nezinau kas pasidare. Lyg ir noriu antro leliaus. Bet laaabai bijau. Nors vyras labai praso nestuke.gif Bijau, kad su dviem nesusitvarkysiu ir paskutinius plaukus pamesiu doh.gif Pati esu vienturte, tad, visada troskau dideles seimos smile.gif Nezinau, kaip mums cia gausis biggrin.gif
Atsakyti
Sveika NEATRASTOJI zinoma gali:) Kiek metu pirmam lialiukui?Ir papasokot kaip pasirizote antram?ar niekamavo jokios mintys kad bus sunku ir manasiai?
Atsakyti