Įkraunama...
Įkraunama...

Kada laikas antram vaikui?

QUOTE(*caffe macchiato* @ 2012 04 04, 10:05)
Mano manymu, vaikus gimdome sau, o ne seneliams ar broliams/sesėms ax.gif
Sūneliui 3,5m., tai antro planuose dar nėra, bet mes planuojame, o Dievas juokiasi biggrin.gif
Jei rimtai, tai apie antrą kartais pagalvojame, bet kai sūneliui bus 5/6m., nemanau, kad anksčiau pasiryšim g.gif

Sutinku, kad mes planuojame, o Dievas juokiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
na mes antra mazyli planuojame pradeti po 4metuku,del mano sveikatos ir aisku del finansines puses
Atsakyti
aš manau, kad kuo mažesnis skirtumas, tuo geriau vaikučiams, jiems smagu žaisti ir tas ryšys stipresnis. Tėveliams gal ir lengviau, kai skirtumas didesnis.
deja, bet dėl finansų ir kitų reikaliukų, bus tarp mūsų kruopyčių 4 metukų skirtumas, bet ką darysi, paskui galima dar vieną pametinuką planuoti biggrin.gif
Atsakyti
Musu seimoj tarp vaiku bus 10 metu skirtumas, mums tai beveik idealus skirtumas 4u.gif Cia buvo musu seimos pasirinkimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kimberley7: 17 balandžio 2012 - 10:41
QUOTE(kimberley7 @ 2012 04 17, 11:40)
Musu seimoj tarp vaiku bus 10 metu skirtumas, mums tai beveik idealus skirtumas 4u.gif Cia buvo musu seimos pasirinkimas  rolleyes.gif

Manau musu seimoj bus labai panasiai ax.gif
Atsakyti
pas mus tarp vaiku pagal nustatyta gimdymo data skirtumas bus metai ir 11men. na beveik du ir as tuo lb patenkinta smile.gif visada svajojau kaip vaikuciai kartu augs, o ir vyresneliui linksmiau bus 4u.gif
pas mus su broliu skirtumas 1,5 metu ir vaikyste prisimenam lb linksma, tai norejau, kad ir mano vaikai kartu augtu, isdykautu ir pns..
Atsakyti
QUOTE(kimberley7 @ 2012 04 17, 09:40)
Musu seimoj tarp vaiku bus 10 metu skirtumas, mums tai beveik idealus skirtumas 4u.gif Cia buvo musu seimos pasirinkimas  rolleyes.gif

musu tai pat bus 10 metu skirtumas,bet tai apie pirma net sokineti nebereikia viska jinai nori pati daryti uzaugo musu mazoji panele biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zenzara @ 2012 04 23, 18:37)
musu tai pat bus 10 metu skirtumas,bet tai apie pirma net sokineti nebereikia viska jinai nori pati daryti uzaugo musu mazoji panele biggrin.gif

Pirmas musu irgi birzeli gimes, o antras irgi rugseji gims bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labai smagu vaikam augti kartu kaip buna mazas skirtumas 4u.gif bet gaila kartais teveliam nepavyksta taip greitai pirkti antra leliuka,arba tiesiog yra kitu kliuciu... tarkim kaip pas mus pirma buvo netyciuke ja gimdziau labai jauna,nieko neturejom,stengemes del jos vienos apie kita net kalbos nebuvo,nes tam buvo ne laikas,reikejo dar mum su vyru daug ka pasiekt,na o dabar pasiekem todel pilvuky turiu maza stebukliuka,gaila tarp vaikiuku musu bus 5metu skirtumas nu bet ka padarysi yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
5 metai kokie. Kad vyresnis jau būtų kuo savarankiškesnis. Mamai lengviau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif ,mano panelytei bus birzeli 5metukai,tai pradejom planuoti antra,manau pats tas 5+m.skirtumas,nes ji jau pati savarankiskai apsirengia ir labai pradejo daug kalbeti,kad nori seses thumbup.gif
Atsakyti
Tarp mano vaikų 13 metų skirtumas. Tai visas dėmesys buvo tik pirmam, po to tik antram. Smagu buvo, kad vyresnėlė padėjo ir padeda auginant mažiuką. O blogai tai, kad kartu nelabai jau žaidžia, interesai ne tie lotuliukas.gif
Atsakyti