Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

user posted image

user posted image

Laiminu tave žodžiu - parodyk tamsai saulę!
Laiminu tave. Daryk tai, ką turi daryti.
Tegu tavo akių šviesa nusiminusiam įžiebia viltį.
Esi stiprus, šviesus ir laisvas - auksinis saulės spindulys.
Kur tu tik eisi - grožis skleisis, gyvenimas gėle pražįs!

Planuojančios ir greitai tapsiančios:

user posted image

Atiloja, amela, ana-marija, Drovute, J01,*Aniko*, musyte, vaikai4, miliusia, kumute*, lauraz5, *Iris*, zulika, Šarūniukė, senatve, Cit, siekla, Sygin, Irėnė, Julenk@, zuzla, Exit, spinsa, irmuciukasss, Pieva*, Geida

Mūsų skyrelio nėštukės

user posted image

Oplia5 - susitiks su stebukliuku 2012.01.19
AnaMari - susitiks su stebukliuku 2012.01.20
Pelenuroze - susitiks su stebukliuku 2012.03.08
Rute - susitiks su stebukliuku 2012.03.21
Myciute – susitiks su stebukliuku 2012.03.24
Leopolde - susitiks su stebukliuku 2012.03.21
Veja234 – susitiks su stebukliuku 2012.05.23
valerie – susitiks su stebukliuku 2012.05.27
Madissa – susitiks su stebukliuku 2012.07.20
egluzeeele – susitiks su stebukliuku 2012.07.29
Demetraola – susitiks su stebukliuku 2012.08.08
Krempudra – susitiks su stebukliuku

Mūsų skyrelio mamytės ir vaikučiai

user posted image

2012 metukai

Adrija1 - džiaugiasi dukrele

2011 metukai

Rimulytė - džiaugiasi dukrele
Dovi2003 - džiaugiasi dukrele
grieta6 - džiaugiasi dukrele
irute1984 - džiaugiasi dukrele
Levanda81 - džiaugiasi dukrele
Lana33 - džiaugiasi dukrele
*Strazdane* - džiaugiasi dukrele

2010 metukai

loraimitz - džiaugiasi sūneliu
Akutee - džiaugiasi sūneliu ir dukrele
Noreli - džiaugiasi dukrele
raketa - džiaugiasi dukrele
ederi - džiaugiasi dukrele
GudriLapė- džiaugiasi sūneliu, dukrele, sūneliu
*Gaja* - džiaugiasi dviem dukrelėm
Barbara03 - džiaugiasi sūneliu
ruta - džiaugiasi sūneliu

2009 metukai

Rota - džiaugiasi sūneliu
Akilezna - džiaugiasi sūneliu
Meduksi

Mūsų paštukas: vvilnietes2@gmail.com, norinčios prisijungti mielai laukiamos wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irute1984: 11 sausio 2012 - 17:48
As pirma tongue.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 12, 14:51)
thumb_yello.gif  Kada apziura?

rytoj ryte mirksiukas.gif

QUOTE(Krempudra @ 2012 01 12, 15:27)
- as tai nenoriu  schmoll.gif ir taip forume kruvos istoriju apie sekamas mergaites, apie tai, kaip visas naujienas is pradziu suzino visai ne tie, kas turetu, paskui ir nickus reikia keisti, ir is forumo issiregistruoti ir prisiregistruoti nauju vardu  doh.gif

as irgi nesutinku su nuotrauku talpinimu viesai. nebent tai neutralios foto, tipo grazus vaizdai ir pan.

Krempudra gero kelio tau rytoj ir prasom grizus prisiduot su gerom naujienom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėnė: 12 sausio 2012 - 14:41
Aciu, Irute, uz saunius namucius wub.gif Man tai labai patikdavo Krempudros su daug graziu nuotrauku,bet ir taip grazu,nes juk svarbiausia,kad esam cia mes visos group.gif gossip.gif

Pieva, kokios fainas foto sudejai i albumeli, prisijuokiau is Rojaus - profesoriaus su akiniais lotuliukas.gif O kokia tu daili nestuke buvai wub.gif Lengvas nestumas buvo? Ir po gimdymo tokia grazi,su kukuliuku ant ranku wub.gif O kas taip meniskai tavo liginima iamzino? Gal fotografija uzsiimat rimciau?

Tiesa,as irgi nenoriu asmeniniu foto viesinti 4u.gif
O gamtos vaizdai ir pan.butu tikrai gera ideja drinks_cheers.gif Gal padarom savo fotkintu graziu vaizdu albumeli,is kelioniu ir pan.,kad butu is ko rinktis? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 12 sausio 2012 - 14:44
Laba, registruojuosi ir as. Aciu Irute wink.gif

Del asmeniniu nuotrauku as irgi nenoreciau viesintis...
Gajutes pasiulymui del gamtos vaizdu, neutraliu nuotrauku pritariu smile.gif

Taip, Gajut reikia mum irgi kabintis vel uz siaudo - gal rasim siulo gala kas ir kaip... Tik beda, kad kai tik saviskiui uzsimenu apie tai, kad su juo visgi gali buti kazkas netvarkoj, tai labai susierzina sad.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Ačiū Irutei už naujus namučius 4u.gif
QUOTE(Krempudra @ 2012 01 12, 15:27)
na ryt vaziuosim i LV, tikiuosi grizti su gerom ziniom  unsure.gif

Geros tau ryt kelionės ax.gif Tikiu, kad grįši su puikiomis naujienomis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Iris* @ 2012 01 12, 15:04)
Taip, Gajut reikia mum irgi kabintis vel uz siaudo - gal rasim siulo gala kas ir kaip... Tik beda, kad kai tik saviskiui uzsimenu apie tai, kad su juo visgi gali buti kazkas netvarkoj, tai labai susierzina sad.gif

Aha, as TB tik vienakart maciau,bet jautesi,kad toks lengvai is pusiausvyros isvedamas,toks emocionalus gana biggrin.gif Bet tu buk tvirta,nes sakyk,kad gi reikia tiesiog patikrinti,nes vaikuciui atsirasti reikalingi du zmones,tai ir reikia ziureti kas ne taip. O tai pas TB prastas turtas?

Krempudra, sekmes ryt kelionej ir pirmam pasimatyme su mazaja sirdele wub.gif
Atsakyti
Ir man patinka nauja tema. Ačiū, Irute 4u.gif

Dėl tų asmeninių nuotraukų ir sekimo... Nu gal aš su tuo nesu susidūrusi, tai man ir nebaisu. Tiesiog, mūsų liepinukių temoj dėdavom savo nuotraukas ir nė viena nenukentėjo. Nu bet jei ne, tai ne.

Ačiū, *Gaja*, už komplimentus. Net nuraudau blush2.gif Rojaus nuotraukos mano pačios darytos. Aš moku tik su Picasa kurti koliažus ir paryškinti spalvas, bei uždėti kitus efektus, kuriuos ji siūlo. Labai norėčiau daugiau laiko skirti fotografijai ir artimiau susidraugauti su fotoaparatu, bet nelieka tam laiko... Gal kada nors rolleyes.gif
Nėštukės fotosesiją gavau iš Fotos.lt. Jie patys pasiūlė per SM'ą sudalyvauti, nes rengė parodą. O per nėštumą aš jaučiausi fantastiškai. Tarsi būčiau plaukiojusi ant ružavo cukraus vatos debesėlio. Kartais pajuokauju, kad vien dėl tos savijautos verta būt nestuke.gif
Lyginimą nufotografavo tokia fotografė Sniegė. Radau ją atsitiktinai. Ji fotografavo R krikštynas ir mūsų santuokos sakramentą. Gal nuotraukos ir nėra profesionaliai tobulos, na bet emocijos iš jų sklinda kuo geriausios wub.gif Aš netgi sakyčiau, kad Sniegė mūsų šeimos fotografė.

Tiesa, pamiršau pasigirti... Prieš porą dienų nusikirpau trumpai plaukus... Vis dar pratinuosi prie naujosios savęs flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 01 12, 15:43)
*Dėl tų asmeninių nuotraukų ir sekimo... Nu gal aš su tuo nesu susidūrusi, tai man ir nebaisu. Tiesiog, mūsų liepinukių temoj dėdavom savo nuotraukas ir nė viena nenukentėjo. Nu bet jei ne, tai ne.
**Tiesa, pamiršau pasigirti... Prieš porą dienų nusikirpau trumpai plaukus... Vis dar pratinuosi prie naujosios savęs  flirt.gif

*Matai,yra truputi skirtumas,kai yra nestukiu pasnekesiai ir kai yra nesulaukianciu gandro ir visokias proceduras taikancios ax.gif Tikrai nedaug kas noretu,kad net pazistami zinotu,kokiais keliais ju vaikuciai atsirado,nes musu visuomene nekaip ziuri i pagalbinius metodus ax.gif Pvz.gali net pripaisyti,kad gal tu Roju per megintuveli pasidarei,nes sitam skyrelyje bendrauji ir pan. doh.gif
**Imesk foto pasirodyti naujos sukuosenos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 12, 16:29)
Laba  4u.gif

Ačiū Irutei už naujus namučius  4u.gif

Geros tau ryt kelionės  ax.gif Tikiu, kad grįši su puikiomis naujienomis  bigsmile.gif

Prisidedu prie palinkejimu wub.gif

[quote=*Gaja*,2012 01 12, 16:36]Aha, as TB tik vienakart maciau,bet jautesi,kad toks lengvai is pusiausvyros isvedamas,toks  emocionalus gana biggrin.gif Bet tu buk tvirta,nes sakyk,kad gi reikia tiesiog patikrinti,nes vaikuciui atsirasti reikalingi du zmones,tai ir reikia ziureti kas ne taip. O tai pas TB prastas turtas?
Geras kaip pirstu i aki. bigsmile.gif  Na tavo ir sugebejimas atpazinti zmones. Kiti sako kad maniskis kaip tik atrodo labai linksmas mirksiukas.gif taip maniskis kiekiu ir morfologija neblizga tai gali but viena is priezasciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Iris*: 12 sausio 2012 - 17:17
Irute, aciu uz manucius wub.gif

Krempudra, grazaus jums rytoj pasimatymo! wub.gif
Atsakyti
Labukas registruojuosi naujuose namuciuose, aciu tau Irute--tik... blush2.gif blush2.gif nezinau kodel mane isbraukete is 2011 metu mamyciu saraselio?? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaikai4: 12 sausio 2012 - 17:40
Labas vakaras, plepses 4u.gif

Gaja, taip, jauciu judesiukus wub.gif Bet tokius dar svelnius wub.gif

Irute, aciu uz namucius 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 01 12, 15:36)
rytoj ryte mirksiukas.gif

Gero derliaus reikiamoj pusej mirksiukas.gif

Krempudra, sekmingos ryt keliones 4u.gif Net neabejoju, kad grisi su gerom naujienom mirksiukas.gif
Kaip TB sveikata? g.gif
Ir netaikyk sau jokiu liudnu istoriju 4u.gif
Atsakyti