Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 01 12, 16:04)
Taip, Gajut reikia mum irgi kabintis vel uz siaudo - gal rasim siulo gala kas ir kaip... Tik beda, kad kai tik saviskiui uzsimenu apie tai, kad su juo visgi gali buti kazkas netvarkoj, tai labai susierzina sad.gif

O tu nenori pasakyt TB, kad reikia tu tyrimu, kad galima butu kitus TAU zingsnius zengti? Nu butu toks sventas melas blush2.gif As MB irgi sakiau, kad man jo tyrimu reikia, kad savo ginei parodyti blush2.gif O dabar jis pats daug ka daro to labu i 4u.gif

Krempudra, sekmes pas latviukus 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Gal kas turit Krempudros telefona? Labai skubiai reikia. Gal vaiustuku ji man parveztu pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2012 01 13, 10:56)
Labas rytas merginos 4u.gif

Gal kas turit Krempudros telefona? Labai skubiai reikia. Gal vaiustuku ji man parveztu pigiau blush2.gif

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Aciu Irutei uz temuke 4u.gif

Krempudrai, grazaus pasimatymo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 13, 11:03)
issiunciau  4u.gif

labai labai aciu 4u.gif bandau susisiekt biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Irute aciu uz namelius user posted image

Krempudra malonios keliones ir grazaus pasimatymo su leliuku user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(AnaMari @ 2012 01 13, 09:33)
*Na, kaip bus, taip bus, niekur maziukas nesides, vistiek kazkada pasirodys biggrin.gif

**Saunuole tavo dukryte thumbup.gif O del tu diegliuku, tai cia jau turbut kiekvienam leliui neisvengiamas dalykas doh.gif

*Pasirodys, pasirodys bigsmile.gif
** Šaunuolė, o dėl diegliuku tai taip, matyt, visi leliukai per juos pereina, tik vieni lengviau, kiti sunkiau smile.gif

Pieva, labai tau tinka nauja šukuosena thumbup.gif Nors ir ilgi plaukai gražiai atrodo... Nors, kai žmogus gražus, tai nesvarbu kokia šukuosena ... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 01 13, 10:37)
Labas rytas  4u.gif
O tu nenori pasakyt TB, kad reikia tu tyrimu, kad galima butu kitus TAU zingsnius zengti? Nu butu toks sventas melas  blush2.gif As MB irgi sakiau, kad man jo tyrimu reikia, kad savo ginei parodyti  blush2.gif O dabar jis pats daug ka daro to labu i 4u.gif

Krempudra, sekmes pas latviukus  4u.gif

Laba rytas,

Pieva, grazi sukuosena smile.gif As kazkaip kai nusikirpau 16 taip iki dabar daugiau nei 10 metu jau su trumpa, ilgu net nebenoreciau wink.gif

Atiloja, MB siaip nesispyrioja ir daro ka pasakau tiesiog buna tokie pirminiai emociniai proverziai kam cia to reikia, o tas uzknisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2012 01 13, 09:28)
Priaugau 10 kg ax.gif Kaip tavo lelytes laikosi, kaip tu pati? mirksiukas.gif

Tai tikrai nedaug bigsmile.gif Mes tai ramiai, bando seses sveikti,o as megaujuosi ju isdaigom biggrin.gif

QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 13, 11:33)
Nors, kai žmogus gražus, tai nesvarbu kokia šukuosena ... irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(*Iris* @ 2012 01 13, 11:37)
Atiloja, MB siaip nesispyrioja ir daro ka pasakau tiesiog buna tokie pirminiai emociniai proverziai kam cia to reikia, o tas uzknisa  doh.gif

Nu,kaip mazi vaikai tie vyrai doh.gif Sakyk,kad vaikams gimti reikia dvieju zmoniu,tai va abu ir reikia vis tirti,ziureti,kad gautusi ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Registruojos ir as biggrin.gif

Uzmaciau ANKO AUUUU kaip tu ? Senai beprisidavus?

Jungiuosi i Krempudros laukianciu komanda biggrin.gif

Beja, turiu ideju del tu nuotraukyciu ax.gif Galma musu albumeli sukurti kaip PAGYRU PUODAS kataloga nuotraukos musu namams kur mergaites detu savo nuotraukytes kuriomis nori gali sutinka pasidalinti ax.gif Pvz as turiu tokiu kuriomis nebijociau pasidalint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Strazdane* @ 2012 01 13, 11:33)
*Pasirodys, pasirodys  bigsmile.gif
** Šaunuolė, o dėl diegliuku tai taip, matyt, visi leliukai per juos pereina, tik vieni lengviau, kiti sunkiau smile.gif

*Nors kartais atrodo, kad amzinai nescia busiu hihihi.gif
**Aha, nezinau tik, kai mano leliui bus, nes vyro zarnynas, tai ojojoj koks jautrus doh.gif
QUOTE(*Gaja* @ 2012 01 13, 11:50)
Tai tikrai nedaug bigsmile.gif Mes tai ramiai, bando seses sveikti,o as megaujuosi ju isdaigom biggrin.gif
drinks_cheers.gif

Is pradziu kazkaip pergyvenau del to svoroi, bet dabar jau susitaikiau kazkaip biggrin.gif
Isivaizduoju, kokios jau jos mazos samokslininkes hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovi2003 @ 2012 01 13, 14:29)
Sveikos smile.gif

Registruojos ir as  biggrin.gif

Uzmaciau ANKO AUUUU kaip tu ? Senai beprisidavus?

sveikos, as tai po senovei, dabar nuo planu dalinai atsiribojusi, iki kovo menesio nusprendziau pailseti, buvau pas endokrinologe, ta visokiu tyrimu prirase, skydliauke ziurejo, tai viskas lyg ir gerai, tik gelezies truksta, tai dabar kas vakara geriu gelezi, dar plius nakvisu alieju ir vitamina d.. Pradejau sportuoti nuo sios savaites, lankau vandens aerobika ir esu labai patenkina, labai labai patinka smile.gif
Atsakyti