Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminė Vilniečių trobelė

Labas rytukas
Na va kaip smagu, kai visos islindo is uz sniego biggrin.gif

QUOTE(valerie @ 2012 01 31, 22:12)
Tau - mano asmeninis virusiukas  soske.gif 

oi aciukas wub.gif

QUOTE(J01 @ 2012 01 31, 22:22)
o kaip tavo reikaliukai? 

QUOTE(egluzeeele @ 2012 01 31, 22:29)
Irėne - kaip tu? Nedaug liko laukt...

nu turbut sudinai unsure.gif siandien atlego krutine, taip kad baigtis aiski unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 02 01, 10:33)
wub.gif  wub.gif o tai jis vandens bijojo?  blink.gif

kiek esu girdejus dauguma vaiku auge ten bijo maudytis, nieks ten nezaidzia su jaiss bele greiciau. jis tik pamato kad atsuku dusa ir klykia. nors is po krano kai veiduka rankytes prausti tai nieko. Tai vakar pripilinejau vandeni i kibira kad nesimatytu to duso ir vanduo is kibiro lipo tada jau i vonia smile.gif
Atsakyti
Labas, šaltas rytas 4u.gif

sveikinuosi iš Rusijos glūdumos. Kelionė praėjo gan gerai, tik R visai nemiegojo, tai jau man buvo sunkoka, nes naktį prieš tai buvau l.prastai miegojusi.

Ovitrelį pavyko susileisti be jokių problemų, net šaltas prakaitas neišpylė. doctor.gif Po kelių valandų pajutau nestiprų pilvo maudimą, dar po poros jau stipresnį. Turbūt tai gerai, rodo, kad veikia? g.gif

Gaja, klausei dėl gleivinės. Tiesą pasakius, pamiršau pasiklausti. unsure.gif Kažkaip susinervinau kai gydytoja pasakė, kad mato tik 1 folį. Man net pasirodė, kad ir ji tikėjosi geresnio rezultato prie mano normalių hormonų. Na, bet žodžiu, yra kaip yra. Ir bus, kas bus.

Amela, M turbūt bijo maudytis, nes ten greičiausiai maudydavo vaikučius nesicackinant. Bet juk jūs su TB prisijaukinsite M iš naujo wub.gif ir maudynes paversite dienos įvykiu 4u.gif Labai gera skaityti jūsų ir Vaikai rūpestėlius. Geras pavyzdyd įkvepia wub.gif tikiuosi, ateityje tai materializuosis rolleyes.gif

Kas liečia knygas, tai aš mėgėja švelnių birzgalų blush2.gif Esu perskaičiusi visas S.Brown, skaičiau ir Picoult kažkurią apie jauną šeimą ir paauglę dukrą. Nežinau, ar ji man patiko, bet kad verčia susimąstyti, tai tikrai. Dar skaičiau Tryliktoji pasaka. Šita nepatiko. Dar Šilko karalienė. Šita man patiko, kad apie senovę. Visada mėgstu pasidairyti atgal į praeitį, pamatyti, tų laikų papročius, mąstyseną (nors, suvokiu, kad viskas pateikiama per šiuolaikinio suvokimo prizmę). Dar skaičiau Atperkanti meilė. Hmmm, meilės istorija per tikėjimo prizmę. Iš vienos pusės buvo labai gražu skaityt, kaip tikėjimas keičia žmogaus gyvenimą, kiek šilumos, gėrio pripildo. Bet iš kitos, knygos autorė turbūt yra kokia nors babtistė ar dar kažkokios pakraipos, tai buvo niuansų su kuriais aš negalėjau sutikti ir kurie man atrodė neteisingi. Labai mėgstu knygas - niam niam. Net svarstau, gal užsisakyt internetu ir čia sugraužti keletą. Tik kad siuntimas gali kainuot apie 50 litų už knygą...
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Eina sau, kaip salta lauke blink.gif

QUOTE(egluzeeele @ 2012 01 31, 22:29)
Ir šiaip laukiu knygų mugės  ax.gif SB išsizyziau, kad vieną dieną iš to savaitgalio tam rezervuotų  blush2.gif Nors ir daug knygų eilėj laukia. Bet knygų niekada nebus per daug  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Akutee @ 2012 01 31, 22:58)
Valeryt. Su pusiaukele wub.gif

Aciu wub.gif

Sveikatytes mazajai Elzytei, Akutees ir Gajos vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amela @ 2012 02 01, 10:50)
kiek esu girdejus dauguma vaiku auge ten bijo maudytis, nieks ten nezaidzia su jaiss bele greiciau. jis tik pamato kad atsuku dusa ir klykia. nors is po krano kai veiduka rankytes prausti tai nieko. Tai vakar pripilinejau vandeni i kibira kad nesimatytu to duso ir vanduo is kibiro lipo tada jau i vonia smile.gif

blink.gif nu bet iveiksite visa sita kelia ir pasku isekmingai jis zais su vandenuku 4u.gif

QUOTE(Pieva* @ 2012 02 01, 10:57)
Labas, šaltas rytas 4u.gif

sveikinuosi iš Rusijos glūdumos. Kelionė praėjo gan gerai, tik R visai nemiegojo, tai jau man buvo sunkoka, nes naktį prieš tai buvau l.prastai miegojusi.

Ovitrelį pavyko susileisti be jokių problemų, net šaltas prakaitas neišpylė.  doctor.gif Po kelių valandų pajutau nestiprų pilvo maudimą, dar po poros jau stipresnį. Turbūt tai gerai, rodo, kad veikia?  g.gif

thumbup.gif o tai tu ilgam ten atsidurei? 4u.gif
Atsakyti
Amela, pabandykit maudynių ratą, daugumai vaikučių, kurie bijo maudytis ir klykia, jie padeda ax.gif Aš savo mažylei nupirkau nors ji neverkdavo kai maudydavau, bet prileidžiu daugiau vandenuko į vonią, uždedu ratą ir plaukioja laiminga, tokia mankštelė gaunasi. Aišku, gal tavo sūnelis ir kiek per didelis tam reikalui, kad vonioj su ratu dugno nesiektų, bet aplamai turėtų nuraminti jį vandenuke ax.gif va toks, bet aš dabar pirkau nesenia assorti ir mokėjau 20lt
Atsakyti
[quote=*Gaja*,2012 01 31, 23:34]
As kaip Akutee sveikinsiuos,nes viskas tinka biggrin.gif

Visoms labas smile.gif mes sergam doh.gif

Gajute, ir tavo skaisciosioms saulelems sveikateles 4u.gif 4u.gif As net nezinau kokiu dar prevenciniu priemoniu per situs salcius griebtis, bet ziauriai bijau kad dukriukai nesusirgtu. Vitaminizuojames labai paprastai: per diena: saukstas zuvu tauku (didelis), du C vitamino zirniukai ir vakare kaimis ko is mociutes tongue.gif meducio saukstelis ax.gif Ir visioms mergickoms, saugokites pacios ir saugokime savo pumpurelius 4u.gif
O musiskes abi is vonios reikia traukti su asaromis biggrin.gif maziuke tai isviso iskeliama tik tuomet kai jau isleidziu visa vandeni is vonios, tai tuomet siaip ne taip ikalbinu islipti ax.gif o tai rekia ant viso namo nooooriuuuu mauuudytiiiis lotuliukas.gif Su vyresnele eina jau susitarti, kad jeigu nebus oziuku lipant is vonios ir busime sveikutes rytoj vel maudysimes mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi dar priduriu, kad linkiu visiems sergantiems kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Žinau tą "malonumą" per daug gerai. Ir pati dabar su baime laukiu, ar neišlįs kas po kelionės...

Atiloja, mes čia būsime įšalę iki kovo pradžios. O tada visi kartu grįšime į LT, nes MB kovo pradžioj pasiėmė savaitę atostogų thumbup.gif wub.gif
Gal TB vietoj alaus galima giros? g.gif Gal bent taip troškulį pavytų numalšinti?
Atsakyti
Sveikutes,

Sveikateles Rutei 4u.gif Irene, nebandyk nuleisti nosies anksciau laiko. Krutine toks dalykas, gali visaip regauoti 4u.gif linkejimai kitoms mergytems... 4u.gif
O siandien man liudna diena, bet bandau rasti ir teigiamu vakaryksciu naujienu pusiu... MB vakar suzinojo, kad liko dirbti savaite ir bus atleistas... Na bent jau pabusime kartu laukdami mazylio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pieva* @ 2012 02 01, 11:31)
Atiloja, mes čia būsime įšalę iki kovo pradžios. O tada visi kartu grįšime į LT, nes MB kovo pradžioj pasiėmė savaitę atostogų  thumbup.gif  wub.gif
Gal TB vietoj alaus galima giros?  g.gif Gal bent taip troškulį pavytų numalšinti?

as jam siulau bealkoholinio alaus, bet tai kur tau... biggrin.gif ai, pakentes biggrin.gif
QUOTE(Myciute @ 2012 02 01, 11:34)
O siandien man liudna diena, bet bandau rasti ir teigiamu vakaryksciu naujienu pusiu... MB vakar suzinojo, kad liko dirbti savaite ir bus atleistas... Na bent jau pabusime kartu laukdami mazylio  ax.gif

console.gif bet tai kaip gali atleisti per savaite? g.gif juk turi ispeti bent pries 2 menesius g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti