Labas, šaltas rytas
sveikinuosi iš Rusijos glūdumos. Kelionė praėjo gan gerai, tik R visai nemiegojo, tai jau man buvo sunkoka, nes naktį prieš tai buvau l.prastai miegojusi.
Ovitrelį pavyko susileisti be jokių problemų, net šaltas prakaitas neišpylė.

Po kelių valandų pajutau nestiprų pilvo maudimą, dar po poros jau stipresnį. Turbūt tai gerai, rodo, kad veikia?
Gaja, klausei dėl gleivinės. Tiesą pasakius, pamiršau pasiklausti.

Kažkaip susinervinau kai gydytoja pasakė, kad mato tik 1 folį. Man net pasirodė, kad ir ji tikėjosi geresnio rezultato prie mano normalių hormonų. Na, bet žodžiu, yra kaip yra. Ir bus, kas bus.
Amela, M turbūt bijo maudytis, nes ten greičiausiai maudydavo vaikučius nesicackinant. Bet juk jūs su TB prisijaukinsite M iš naujo

ir maudynes paversite dienos įvykiu

Labai gera skaityti jūsų ir
Vaikai rūpestėlius. Geras pavyzdyd įkvepia

tikiuosi, ateityje tai materializuosis
Kas liečia knygas, tai aš mėgėja švelnių birzgalų

Esu perskaičiusi visas S.Brown, skaičiau ir Picoult kažkurią apie jauną šeimą ir paauglę dukrą. Nežinau, ar ji man patiko, bet kad verčia susimąstyti, tai tikrai. Dar skaičiau Tryliktoji pasaka. Šita nepatiko. Dar Šilko karalienė. Šita man patiko, kad apie senovę. Visada mėgstu pasidairyti atgal į praeitį, pamatyti, tų laikų papročius, mąstyseną (nors, suvokiu, kad viskas pateikiama per šiuolaikinio suvokimo prizmę). Dar skaičiau Atperkanti meilė. Hmmm, meilės istorija per tikėjimo prizmę. Iš vienos pusės buvo labai gražu skaityt, kaip tikėjimas keičia žmogaus gyvenimą, kiek šilumos, gėrio pripildo. Bet iš kitos, knygos autorė turbūt yra kokia nors babtistė ar dar kažkokios pakraipos, tai buvo niuansų su kuriais aš negalėjau sutikti ir kurie man atrodė neteisingi. Labai mėgstu knygas - niam niam. Net svarstau, gal užsisakyt internetu ir čia sugraužti keletą. Tik kad siuntimas gali kainuot apie 50 litų už knygą...