Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 11 05, 14:19)
Noisy, jei taip parasyta tai as ir parasiau pauostinėjus.  Jei atsiverstum katalogą pamatytum tą patį.  Jei jau rašo, kad gintaro nata tai matyt kažkuo kvepia smile.gif

šiaip tai kvepia jis, jei jį degini pvz, nu ką aš žinau, pvz paimi su įkaitusia adata ir baksteli į gintarą, tada jo, kvepia smile.gif bet kaži, kaip kvepaluose jis jaučiamas. Aš tikiu, ne vieni kvepalai yra su "gintaro aromatu", natose dažnai rašo, bet wa kaip užjausti? Nu nežinau ar supratai, ką norėjau pasakyti smile.gif čia šiaip, mano pamąstymai, nesakau, kad taip nėra, teisingai parašei, viskas cool, tik kad keistai man.
Atsakyti
Aš čia dabar garsiai pagalvosiu, aprašyme minima Mary Kay, tai čia amerikietiška kosmetika ir tikriausia aprašymas verstas iš anglų kalbos, ir kaip nors gal suklysta, jei gerai pakapsciau apie tuos kvepalus http://www.marykay.c...Id?eCatId=10027 tai čia kalbama apie tai, kad jie rytietiški, o ne gintaras rytietiškas.
Pataisykit jei klystu.

Noisy, zinok apsiuosciau dabar biski, ir nu turi kažkokį kvapą, man nepažįstamą, bet malonų, tai įtariu, kad čia gintaro ir yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 05 lapkričio 2012 - 13:31
Na, pvz pačiulis ar citrina, galų gale kokia nors ten gėlė, visi suvokiam kaip kvepia, kad ir mediena pvz. Bet wa gintaras? Jis juk kietas neskleidžia jokio aromato. Aš pvz renkuosi dažnai kvepalus sau pagal natas. Ir prieš uostydama jau numanau, kaip gali kvepėti ir ar patiks man. Tačiau gintaras? Pieva...
Papildyta:
QUOTE(vilku motinėlė @ 2012 11 05, 14:29)
Aš čia dabar garsiai pagalvosiu, aprašyme minima  Mary Kay, tai čia amerikietiška kosmetika ir tikriausia aprašymas verstas iš anglų kalbos, ir kaip nors gal  suklysta, jei gerai pakapsciau apie tuos kvepalus  http://www.marykay.c...Id?eCatId=10027 tai čia kalbama apie tai, kad jie rytietiški, o ne gintaras rytietiškas.
Pataisykit jei klystu.

Noisy, zinok apsiuosciau dabar biski, ir nu turi kažkokį kvapą, man nepažįstamą, bet malonų,  tai įtariu, kad čia gintaro ir yra.

O tu realiai gintaro pauostyk smile.gif paskui paimk įkaitusią adatą ir padegink turputį, tada suprasi apie ką aš smile.gif šiaip gintaras degdamas man primena pušų kvapą ax.gif bet tik lydomas jis skleidžia tą kvapą.
Atsakyti
Noisy, pabandziau.. Nu bet tas kvapas tik uzuomina i degintą gintarą. Gintaras kaip ir sakei pušų sakais kvepia.

Bet nedegintas.. nu lyg bekvapis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 10 30, 19:43)
man kaip tik originalas nesilaikydavo ir plius sukeldavo stipru galvos skausma..o FM 33 irgi bent 5 valandas islaiko....sakau,kad daug  sunaudoju,nes kvepinuos kasdiena..........
turek omeny,kad daugelis garsiu firmu turi savo laboratorijas,kuriose prideda kitu medziagu,kurios,dazniausai,99% ,yra chemijos pagrindas...jie gi perkasi baze,o paskui gali prideti ka tik nori.
na o jei jau narsyti pagal sudetis tai:
FM 33: baltoji roze,bambukas,obuolis ir jazminas, citrina.
D&g : balta roze,bambukas,obuolys,jazminas.Sicilijos kedras ir laukinis hiacintas, ,  gintaras ir muskusas
stai skirtumas....sie trys ingredientai ir gali nulemti ilgesni laikymasi.arba tiesiog ambra-gintaras ir muskusas turi butent ta savybe :jie yra stipresni.

Taip, muskusas labai ilgai islaiko kvapa.
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2012 10 30, 13:58)
as db turiu  prabangu minkstikli ir visi namai kvepia,o kilimu valiklis man nieko nevale ir ..

Turiu baltus baldus namie, tai susitepe labai greit, kilimu valiklis isprende sita problemyte smile.gif , reik padaryti putas ir isklaidyti ant pavirsiaus, po to truputi patrinti ir viskas. Mano kaimyne atejo paprase biski, sakau kam sako pabandysiu flamasteri isvalyti, tai sake isvale labai gerai. Merginos pries kritikuojant susizinokite kaip tiksliai vartoti.
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2012 10 30, 14:13)
vakar kolege uzpurske tuos ale dior cherie, tikrai kvapas neatitinka tikrojo, nu kazkoks feee. Siap cia mano vos ne megstamiausi kvepalai, bet net supykino, kazkoks ingridientas nepazistamas idetas. del kitu kvepalu nezinau.

p.s. originala turiu

Nelyginkite originalu su FM group kvepalais!!!!!! FM group nesistengia nuplagijuoti kokiu nors rinkoje esanciu vardiniu kvapu. Tiesiog kvepalu koncentratai yra is tos pacios kategorijos kaip ir vardiniai kvapai. Jie ir negali buti tokie patys nes:
1) Pas jus manau bus EDP (parfumuotas vanduo) jame yra 16% koncentrato 80% spirito ir 5% vandens. FM group gamina Parfum , kur yra 20% koncentrato ir 80% spirito.
2) 100 metu senumo koncernas DROM kuria koncentratus 80% rinkoje esanciu kvapu, sis koncernas yra Vokietijoje. FM Group taip pat perka kvapus is sio koncerno. Kaip manote ar gali 100 metu senumo kompanija susideti su neaiskios reputacijos kompanija? kuri gamintu padielkas kazkokias? ir leisti zeminti savo varda?
Vardiniu kompaniju kvapu sudeti galima rasti google, tai palyginimui galite pasklaidyti FM katalogeli ir pasiziureti FM kvepalu sudeti. Jie skiriasi vienu ar dviem ar trim ingridientais. Atminkite kad perkami yra koncentratai, o kas ka su jais daro po to pries ispilstant jau kiekvienos kompanijos reikalas. Todel lyginti atitinka ar ne nera prasmes. Seip jau tuos atitikmenis naudoja tam kad padetu pasirinkti nes 150 kvapu nera lengva issirinkti. PVZ jei jums patinka toks tai kvapas is garsiu kvepalu, tai FM gali pasiulyti kvapa is tos pacios kvapu kategorijos, kuris bus artimas tam kvapui, bet tai nereiskia kad cia yra padielka ar koks tai analogas. TAI TIK TOS PACIOS KVAPU KATEGORIJOS KVAPAS.

Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 30, 17:30)
1. Tai atvirkščiai, jei netinka kvapas, nuo jo skauda galvą ir jis daugiausiai jaučiasi, bet ne nuo to juk priklauso, kiek laiko kvapas. Dirbau su kvepalais [Sarmoj], tai žinau. Be to, D n G "Light blue" man puikiai tinka ir patinka, esu ne vieną buteliuką vasaromis išpurškus smile.gif Aš tik sakau, apie laikymą ant odos, nu nelaiko man ir viskas. Gal kitam ir laiko 8h, bet aš tuo laaaabai abejoju smile.gif

2. Dariau daug putų, dėmė buvo neįsisenėjusi, o, bet tačiau smile.gif
Tiesa, išmėginau ir indų ploviklį, tai toks so so, visai nieko, bet ir nieko stebuklingo, kaina tai panaši kaip ir fairio, tai nežinau, per daug neteikiu jam reikšmės, kai būna akcijos fairiui, tai ir perku fairį  biggrin.gif

O mano tėčiui žiauriai patinka losjonas po skutimosi, jau kelis metus iš eilės vis užsakau jam ir jis prašo. Mano mamai tai patinka sunkesni kvapai iš FM, labai patinka ir jai laiko apie 4-5h irgi, o ant tekstilės [šalikas ar kažkas pan] ilgiau - po darbo dienos aš dar užuodžiu.

Reiks gal šampūnus išmėginti, bet kažkaip bijau aš rizikuoti smile.gif

O kremus kažkas bandė?

hemmingen -> Tai žinoma, kad skirsis kvapas, jis ir negali būti indentiškas.

Ai, dar bandžiau mašinoms kvapiklius, tuos G173, tai nebepirksiu, greit išsikvėpino smile.gif bet šiaip tai skaniai kvepėjo, tik ne ilgai.
Papildyta:
Gal kas bandėt laminuotų grindų valiklį, žadu pirkti smile.gif
O dušų kabinų valiklį? Irgi knieti išmėginti.

Apie laikyma tai turbut standartus zinote? Nes dirbote Sarmoj. Kvepalai iki 6val ant odos. EDP iki4val. EDT iki 2val.
I D&G radus buvau nete kazkada kad buvo pilama 8 uzdrausti ingridientai. Beje dirbtinis muskusas labai gerai uzrakina kvapa odoje , nes EDP gali iskvepeti net pora dienu jei nesiprausim smile.gif
Kremukus.... bandau dabar, serumas ir pusiau riebus man labai patinka, dukrai pirksiu riebu, ziemai labai gerai. Pasiziurejau ingridientai man patiko thumbup.gif o ju poveikis is viso liuks. galiu apie ingridientu poveiki sukelti info, na ka radau google info kas ka daro is ingridientu. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 05, 13:11)
Padiskutuokim:

O gintaras iš vis turi kažkokį kvapą? Kuom skiriasi rytietiškas nuo lietuviško? smile.gif

gintaras skiriasi nuo to,kuriame laikotarpyje jis susidares:nuo laikotarpio priklauso dirvozemio sudetis ir daug visokito.gintaras randamas ne tik lietuvoje,bet ir JAV,RUSIJOJE,ASUTRIJOJE,BRAZILIJOJE,MEKSIKOJE....taip kad priklauso nuo klimato,nuo vandesns surumo ,nuovisu kitu aplinkybiu.stai ir kvapas keiciasi.jei vanduosuresnis,tiair kvapas buskitoks,jei dirvozemis turejo tam tikrus mineralus ,vel gi skirsis....
tu pazisiurek :pomidorai:italiski ir lietuviski skiriasi.,.....obuoliai:skiriasi.....vynuoges:labai skiriasi net pacioje italijoe.....taip ir sugintaru.priklauso viskas nuovietoves,klimato ir pan.
NORI DAR INFO?

federico: as jau nebenaudoju tu lapelu:kiekvieno katalogo paskutinaime puslapyje yra surasytia:rytietiski,svelnus,sensualus.......pagal tai zmones labai greitai issirenka-............
noriu svelniu,bet ne saldziu.....ziurikurie yra svelnus,tada uostai....noriusvelniu ir sensualiu,ziurikurie yra saldus ir sensualus.....
Papildyta:
kremai: drauge dabar keliasdienas naudojo:jituri serborini dermatita,taisake liuks:lygina oda,oda nepleiskanoja,ir nuima raudonuma.
Atsakyti
QUOTE(jautuke30 @ 2012 11 01, 19:22)
as ir ji naudoju ir vis man viena aki griauzia ,o apie  jo skiedima  sponsore mum sake    ,kad ji  kaip liko nedaug  ipyle vandens lietaus ir gerai sake buvo..tai pamaniau ir as pabandysiu,gal negrauz akies,bet vis pamirstu  4u.gif

o kai iskils kokios votys nuo lietaus vandens sakysite FM miceliu skystis fuiiii, nesamone panaudojau votys iskilo. Jus ka???? Lietus Lietuvoj rugstiniai, galvojat sveika ?
Atsakyti
as pastebejau,kad man piestuaks kims jei patepu is vidaus,tai po kieklaikotruputi niezuma kelia....bet jei tik ant voku is isores,nieko....
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 11 02, 13:27)
ne,dar nebandziau,nors manau,kad pries kaledas pasidarysiu dovana ir nusipirksiu.

noisy: viskas gerai:na as giriu tik viena:indu plovikli,nes tikrai nei vienas is pries tai naudotu nepalikdavo ranku tokiu svelniu,visi man keldavo alergine reakcija.jei tu butm pamacius mano rankas pries metusir dabar ,tikrai ir tu pasakytu:vou!!!

o kvepla patinkavien del to,kad nesukelia jokio nestumo pozymio:per11 metu italijoje isdovanojau visus kvepalus dovanotus per kaledas ir per gimtadienius.......dior,chanel,sweet.......i parduotuve nueinu,tai net pauostyti neglaiu,nes tuoj galva svaigsta.....o dabar pati darau pristatymus ir namai paskende kvapuose...o man nieko.....reiksia,kazkas yra tuose originaluose,kad sukelia visokius neprasytus efektus.....mano oda nosis yra labai jautrus........isivaizduok,kad kaimyne,ghyvenanti salimais,jei tikatidaro balkona, as ir nematydama pasakua,kad atidare duris:jie namuose ruko abudu,tai is karto jauciu cigareciu kvapa........arba kolidoriuje:iseinu irjau zinau,kad jie ne namuose,nes jauciasi smarve rukalu.........daznai,kai jauciu ka nors,mano vyras<pradeda sakyti:uzkisk nosi,nebejausi,per daug jauti..........na ka padarysi,as jau tokia........stai kodel man fm kvepalai tinka ir patinka tongue.gif  4u.gif

Nes juose nera tu sintetiniu kvapu uzrakintoju smile.gif

Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 05, 13:11)
Padiskutuokim:

O gintaras iš vis turi kažkokį kvapą? Kuom skiriasi rytietiškas nuo lietuviško? smile.gif

Padeginkit tikra gintara ir zinosi ar jis turi kvapa smile.gif. O jei rimtai tai turi, tik ne tas ""susicukraves" smile.gif Rytietiski kvapai yra intensyvus, lietuviskas kvapas.... oro uoste maciau "Lietuvos kvapas"cia patalpoms jis skirtas, tai reiktu pauostyt kuom ten jis kvepia. Gal rutom g.gif
Papildyta:
Man asmeniskai netiko tas skystas pravedimas, labai jis man patiko ir patogus ir laiko gerai, bet man vokai pradedavo tinti. Tai isdaziau dukra, kaimyne, broliene ir ne vienai nieko, o man va... netiko. Bet tai nereiskia, kad tas produktas yra blogas is esmes, tai reiskia, kad kazkokia sudedamoji dalis man netinka, o ta sudedamoji dalis gali buti ir naturali, nebutinai sintetine.
Papildyta:
Dar kazkas klause apie druskos sveitikli. Tai super super super, ypac kieno oda sausa. Kai nusipylinguoji su ta druskyte, ant kuno lieka aliejus, reikia nesisluostyti, ryte odele tobula, jokiu pleiskanojimu , minksta kaip kudikio uzpakaliukas smile.gif
Spintu kvapai kaip ir automobilio tie popieriniai tai ne labai vyke, na ta prasme kad trumpai laiko, bet automobilio skysti, tai laaaaabai faini, kvepia, kvapas reguliuojasi, ir palyginus su kokiais ambipiur tai ir pigesni net.
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 11 06, 13:52)

Spintu kvapai kaip ir automobilio tie popieriniai tai ne labai vyke, na ta prasme kad trumpai laiko, bet automobilio skysti, tai laaaaabai faini, kvepia, kvapas reguliuojasi, ir palyginus su kokiais ambipiur tai ir pigesni net.

na ne ka pigesni uz Ambipiur schmoll.gif
Atsakyti