QUOTE(hemmingen @ 2012 10 30, 14:13)
vakar kolege uzpurske tuos ale dior cherie, tikrai kvapas neatitinka tikrojo, nu kazkoks feee. Siap cia mano vos ne megstamiausi kvepalai, bet net supykino, kazkoks ingridientas nepazistamas idetas. del kitu kvepalu nezinau.
p.s. originala turiu
Nelyginkite originalu su FM group kvepalais!!!!!! FM group nesistengia nuplagijuoti kokiu nors rinkoje esanciu vardiniu kvapu. Tiesiog kvepalu koncentratai yra is tos pacios kategorijos kaip ir vardiniai kvapai. Jie ir negali buti tokie patys nes:
1) Pas jus manau bus EDP (parfumuotas vanduo) jame yra 16% koncentrato 80% spirito ir 5% vandens. FM group gamina Parfum , kur yra 20% koncentrato ir 80% spirito.
2) 100 metu senumo koncernas DROM kuria koncentratus 80% rinkoje esanciu kvapu, sis koncernas yra Vokietijoje. FM Group taip pat perka kvapus is sio koncerno. Kaip manote ar gali 100 metu senumo kompanija susideti su neaiskios reputacijos kompanija? kuri gamintu padielkas kazkokias? ir leisti zeminti savo varda?
Vardiniu kompaniju kvapu sudeti galima rasti google, tai palyginimui galite pasklaidyti FM katalogeli ir pasiziureti FM kvepalu sudeti. Jie skiriasi vienu ar dviem ar trim ingridientais. Atminkite kad perkami yra koncentratai, o kas ka su jais daro po to pries ispilstant jau kiekvienos kompanijos reikalas. Todel lyginti atitinka ar ne nera prasmes. Seip jau tuos atitikmenis naudoja tam kad padetu pasirinkti nes 150 kvapu nera lengva issirinkti. PVZ jei jums patinka toks tai kvapas is garsiu kvepalu, tai FM gali pasiulyti kvapa is tos pacios kvapu kategorijos, kuris bus artimas tam kvapui, bet tai nereiskia kad cia yra padielka ar koks tai analogas. TAI TIK TOS PACIOS KVAPU KATEGORIJOS KVAPAS.
Papildyta:
QUOTE(noisy-B @ 2012 10 30, 17:30)
1. Tai atvirkščiai, jei netinka kvapas, nuo jo skauda galvą ir jis daugiausiai jaučiasi, bet ne nuo to juk priklauso, kiek laiko kvapas. Dirbau su kvepalais [Sarmoj], tai žinau. Be to, D n G "Light blue" man puikiai tinka ir patinka, esu ne vieną buteliuką vasaromis išpurškus

Aš tik sakau, apie laikymą ant odos, nu nelaiko man ir viskas. Gal kitam ir laiko 8h, bet aš tuo
laaaabai abejoju
2. Dariau daug putų, dėmė buvo neįsisenėjusi, o, bet tačiau

Tiesa, išmėginau ir indų ploviklį, tai toks so so, visai nieko, bet ir nieko stebuklingo, kaina tai panaši kaip ir fairio, tai nežinau, per daug neteikiu jam reikšmės, kai būna akcijos fairiui, tai ir perku fairį
O mano tėčiui žiauriai patinka losjonas po skutimosi, jau kelis metus iš eilės vis užsakau jam ir jis prašo. Mano mamai tai patinka sunkesni kvapai iš FM, labai patinka ir jai laiko apie 4-5h irgi, o ant tekstilės [šalikas ar kažkas pan] ilgiau - po darbo dienos aš dar užuodžiu.
Reiks gal šampūnus išmėginti, bet kažkaip bijau aš rizikuoti
O kremus kažkas bandė?
hemmingen -> Tai žinoma, kad skirsis kvapas, jis ir negali būti indentiškas.
Ai, dar bandžiau mašinoms kvapiklius, tuos G173, tai nebepirksiu, greit išsikvėpino

bet šiaip tai skaniai kvepėjo, tik ne ilgai.
Papildyta:
Gal kas bandėt laminuotų grindų valiklį, žadu pirkti

O dušų kabinų valiklį? Irgi knieti išmėginti.
Apie laikyma tai turbut standartus zinote? Nes dirbote Sarmoj. Kvepalai iki 6val ant odos. EDP iki4val. EDT iki 2val.
I D&G radus buvau nete kazkada kad buvo pilama 8 uzdrausti ingridientai. Beje dirbtinis muskusas labai gerai uzrakina kvapa odoje , nes EDP gali iskvepeti net pora dienu jei nesiprausim

Kremukus.... bandau dabar, serumas ir pusiau riebus man labai patinka, dukrai pirksiu riebu, ziemai labai gerai. Pasiziurejau ingridientai man patiko

o ju poveikis is viso liuks. galiu apie ingridientu poveiki sukelti info, na ka radau google info kas ka daro is ingridientu.