Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

aciu labai uz atsakyma 4u.gif 4u.gif 4u.gif nesitikejau,kad kils diskusija del gintaro lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 11 07, 14:09)
O kas tau draudzia tureti naudos? Pasigiri draugem, kad gerus produktus naudoji ir prisirasai i savo grupe ir taskai dideja , tada ir gauni dar didesne nuolaida ar net pinigu normaliai. Jei domina nauda kreipkis i savo sponsore ji papasakos ka daryti kad butu geriau nei maximoj  ax.gif

svarbu,kaebutu sponsore kai pta,kuri pasiule nulekti kazkur,prisiuostyti ir parlekti.... doh.gif lotuliukas.gif
QUOTE(*Kristinute* @ 2012 11 07, 14:19)
aciu labai uz atsakyma  4u.gif  4u.gif  4u.gif nesitikejau,kad kils diskusija del gintaro  lotuliukas.gif  4u.gif

thumbup.gif reikia ir tokiu:taigi tik taip ismokstame ir suprantame skirtumus smile.gif
Atsakyti
Man tai nagu stipriklis su deimantais tas labai padejo. Po keturiu kartu jau stipresni nagai pasidare. Na jis toks, greit nusilupa, jei nera lako ant virsaus, bet kol pabuna tai uztenka matyt, kad poveikis butu. Pvz Nailtekas labai jau giriamas ir rekomenduojamas manikiurisciu, beje ir brangus, man nepadejo nieko visai, ir ji reik kas antra diena tepti. O sitas padeda ir kodel neuztepus kasdiena vis naujai? Juk jei padeda tai kad ir du kart i diena svarbu padeda smile.gif, as taip manau. O dabar nagu odeliu kremuka ta nusipirkau tai antra diena tepu, tai ka as zinau, stebiu, odeles mano sausos buvo tokios paserpetot megstancios, na siandiena jau jos grazios, ax.gif ziuresiu kaip toliau eisis. Ir nagu lakas man labai fainas, greit labai nudziusta.
Atsakyti
QUOTE(Federico @ 2012 11 07, 14:27)
. O dabar nagu odeliu kremuka ta nusipirkau ............................................................, odeles mano sausos buvo tokios paserpetot megstancios, na siandiena jau jos grazios,  ax.gif  ziuresiu kaip toliau eisis. 

kiba saviskiui paimt?labai jau sausos,ne visad kremai ir suminkstina.(lako jam neimsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(dzordze29 @ 2012 11 07, 14:32)
kiba saviskiui paimt?labai jau sausos,ne visad kremai ir suminkstina.(lako jam neimsiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif )

bet kaip sauniai atrodytu :raudonu laku tokiu patepliok nagus lotuliukas.gif
o tu nebdandei jam paimti ranku kremo is beta glucano kolekcijos?
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 11 07, 14:35)
bet kaip sauniai atrodytu :raudonu laku tokiu patepliok nagus  lotuliukas.gif
o tu nebdandei jam paimti ranku kremo is beta glucano kolekcijos?

na dar ne,kazkaip nebandziau
Atsakyti
O kur konsultantes bendrauja? Ar yra kokia tema? unsure.gif
Atsakyti
mmmmm...nezinau.....bet jei kalbama apie produktus:tai kalbama cia:) o gal tu noretum kur apsikeiciama patarimais ir pan?
Atsakyti
As prateriojau slaptazodi prisijungimo,o sistemoj nerandu kur pakeisti g.gif
Atsakyti
na lietuviskame nezinau...bet italiskame yra :recupera password:gali pabandyti:
http://www.fmgroup.co.it/
paspausi ant :recupera passwor,paskui tau pasirodo langelis:ivedi e-maila ir lauki kol tau nauja pasiuncia.
Atsakyti
SOS skubiai ir tik siandie reik patarimo, gal kas naudojot, gal kokiu atsiliepimu apie nagu kietikli su deimanais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzordze29: 12 lapkričio 2012 - 21:34
QUOTE(dzordze29 @ 2012 11 12, 22:33)
SOS skubiai ir tik siandie reik patarimo, gal kas naudojot, gal kokiu atsiliepimu apie nagu kietikli su deimanais?

Kažkuri supermama ankstesnėse žinutėse berods gyrė smile.gif nesu tikra, bet lyg kažkur skaičiau, kad labai padėjo.
Atsakyti