Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 02 16, 10:34)
Lapukas tam, kad zmogus sakykim kvepinosi  kazkokios garsios firmos kvapu o nei seimos nezino nei nieko... tai pasako garsios firmos kvapa ir zinai bent kokios seimos siulyti kvapus, lengviau susiorientuoti tiesiog..

drinks_cheers.gif
as irgi pries pradedant kelione fm pasaulyje,nezinojau visu tu seimu...o dabar se tau kad nori.....
dabar pradedu mokintis kapi skaityti visas etiketes,kad suprasti visus ingrendientus.
kai kas skrajuciu visai nenaudoja.o kai kam tai kaip dievo ranka...
man labiau patinnka klausti,ar patinka gaivus ,saldus.........
kartais pasako:patinka su paciuli.....tai platintojo darbas rasti visus kvapus,kuriuose yra paciuli.paksui eini lyginti,kuris su paciuli saldus,kuris ne....nes zmogus gali pasakyti: su paciuli,bet ne saltus,su paciuli,bet be jokiu vaisiu....
nu zodziu:platintojo darbas moketi rasti visus budus ,kaip padeti klijentui issirinkti .
Atsakyti
merginos :kas isbande naujaji praimeri?nu t agrazinamaji krema ,kuris yra idealus makiazo pagrindas ? gundausi nusipirkti isbandyti .............
Atsakyti
Nusipirkau pudrą "Second Skin" fl05, likau patenkinta ax.gif Mamai nupyliau pasimėginti, tai skambino, sakė pirks smile.gif
Dar šitie labai išgirti čia buvo "Švytėjimą suteikiančios pudros perlai FM p009", tai ir pagriebiau, pabandžiau, visai gal ir cool bigsmile.gif

bet silikoninis pagrindas vis tiek ne kažką... nu man jis veliasi g.gif

Naudojat gal kuri maskuojamuosius, gerai maskuoja paakius?
Atsakyti
As naudoju maskuojama paakiams, man visai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 28, 15:44)
Nusipirkau pudrą "Second Skin" fl05, likau patenkinta  ax.gif Mamai nupyliau pasimėginti, tai skambino, sakė pirks smile.gif
Dar šitie labai išgirti čia buvo "Švytėjimą suteikiančios pudros perlai FM p009", tai ir pagriebiau, pabandžiau, visai gal ir cool  bigsmile.gif

bet silikoninis pagrindas vis tiek ne kažką... nu man jis veliasi  g.gif

Naudojat gal kuri maskuojamuosius, gerai maskuoja paakius?

as ji naudoju,irman jis patinka:prisimink tik patempti po to ,kai pasitepei makiazo pagrinda:maziau sunaudosi ir padengs geriau smile.gif
Atsakyti
Kalbant apie procentus as is 6 neislipu niekaip.. jau noretusi ir lipti aukstyn..
Volpe, smagu, kad laimejai smile.gif
As isbandiau tusa m03 labai patiko, dazo graziai nesiteplioja, taip pat seselius, nusipirkau akcijinius tuos, nu tepasi tai pasaka, ir man spalvos normalios, nors drauge ziurejo sake jai spalvos per ryskios..
Atsakyti
sveikos, nagi ateinu pakomentuoti 313 kvepalus smile.gif zodziu, identiskas kvapas lady milion... labai patinka ax.gif ... ir dar norejau paklausti, ta vaikiska duso zele tinka 3 metu amziaus vaikams? ar dar per anksti tokia naudoti g.gif nes nupirkau savo sunui, tai kai pradariau, kvapas pasirode kaip stipriu vyrisku kvepalu...kazkaip sudvejojau naudoti, nes maniskis dar maziukas blink.gif ka jus galetumet patarti siuo klausimu g.gif gal geriau duoti vyrui, tegul sunaudoja...
Atsakyti
Fragola, Aciu uz pasidalinima.. mane sitie kvepalai irgi kabina.. pati to nezinodama du kartus juos isirinkau biggrin.gif tai manau jau si ta pasako ir mane dar ju pakuote zavi.. tik tokia gaila kur slepti, o ant stalelio nelabai palaikysiu su savo mazaja Frekenbok biggrin.gif
O del duso gelio jei is vaikisko slinijos tai raso, kad ji nuo 3 metu, tai manau nuo tiek ir bandyk. As savo didziajai pirkau tas pastiles, ir ji kai maudesi ikisau keliom minutem ir mazaja nors jai tada tik metukai buvo, tai vaikui labai idomu buvo kaip cia vanduo toks melynas vis paimti bande smile.gif (bet nesigasdinkit jis ne kaip rasalas buna jei kas nebande ) tik vos vos melsvas.
Atsakyti
ciao fragola!!!!
kaip malonu girdeti ,kad patiko produktai smile.gif
pasiskaityk cia:
http://www.fmgroup.c...odycare-new.pdf
rasi visus aprasymus ir ingredientus.
Shower Gel - reikia labai mazai jo,ir tinka visiems
Shampoo & Body - nuo 3 metu.ir jo tai ppat reikai mazai.be parabenu,be alergenu........
na pasiskaityk....
bet ir vyras gali naudoti smile.gif jei tik patinka smile.gif
o zinok,kad vyrui gali pritaikyti kvepalus ir after shave,ar prausimosi geli ir kvepalus,
pasiziurek katalogo paskutini puslapi:
http://www.fmgroup.c...rofumi-2013.pdf
yra tokia lentele :tiek moterims tiek vyrams .
ten italiska ikeliau,bet lietuviskame puslapyje gali pasiziureti lietuviska .....
pvz: kvepalai vyrui fm 52 :gali padaryti visa linija:nuo paprastu kvepalu,kvepalu su ferormonais,hot collezione,cremas ,doeodorantas roll on,ranku kremas,na kaip matai ten visa linija glai buti tuo paciu kvapu...kai kurie tik turi after chave arba tik krema ....bet tai vistiek gera ideja:po skutimosi after shave ir kvepalai bent jau taip pat kvepia.
kaip nuotaikos pries vesele?lauksime naujienu:)
Atsakyti
na jei sakot, kad galima naudoti, tai tada prausiu savo mazaji su ta duso zele biggrin.gif kvepes vyrukas vyriskai mirksiukas.gif
O mano didysis vyrukas, tai kvepalu nenaudoja, nepatinka jam niekas...nezinau kaip mane pakencia, nes as tai maniake visokiu kvepalu, namie turiu pilna lentynele visokiu ir man dar mazai lotuliukas.gif
Tie 313 tai stebuklingi, kuo toliau, tuo labiau mane veza, kai darysiu kita uzsakyma, reiks prigriebti buteliuka, nes dabar tik meginuka uzsisakiau blush2.gif
Beje, pagriebiau ir akiu piestuka, kazkaip neapsiziurejau, galvojau, kad bus tamsiai pilkos spalvos, bet pasirodo sidabrinis doh.gif bet visai graziai atrodo ant akiu pasidazius, vasariniam makiazi bus kaip tik, nes akys tada tokios gaivios atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
fragola:frozen grey prigriebiai?hahaha...daugelis is pavadinimo galvoja ,kad bus pilkas,o is tiesu tai ledine tokia spalva.
strong grafhit :ten tokia kaip paprasto piestuko spalva:pilka.nesanti i tamsuma.
o dark blue tai ji man tikrai dark biggrin.gif
as siom dienom pabandziau 177: na tokie gaivus ir tikrai vasariski.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 03 15, 12:41)
pasiskaityk cia:
http://www.fmgroup.c...odycare-new.pdf
rasi visus aprasymus ir ingredientus.

Wa čia tai INFO thumbup.gif ačiū tau, mergyt smile.gif

bet sudėtys tai nekokios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 15 kovo 2013 - 15:35