Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

Net nulėkiau pauostinėti tą 319 man jis visai nieko, bet palauksim kol normaliai nusigaruos, gal irgi spjaudytis imsiu biggrin.gif Ir užsitepiau savo nemėgstamą 33 ir visai jis man nieko.. Matyt šiandien kažkas su manim ne taip biggrin.gif

O šiaip apie liaupsinimą- neliaupsinimą produktų, manau reikia dirbti sąžiningai, nuoširdumu daugiau pelnysi pasitikėjimo nei aklu melu smile.gif Man iš visų produktų dar nėra, kad taip laaaabai nuvylę, kad jau visai, bet va du produktai iš For Home ne itin patiko.. bet va draugės dvi pabandė iš manęs ir joms patiko, tai nereiškia, kad produktas blogas jei jis man nepadarė ko tikėjausi. Draugės tikėjosi kito ir matyt tai ir gavo ir tas pats produkta tiko ir patiko. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 03 gegužės 2013 - 11:31
dzordze:na pamenu rytu kvapa,bet tikrai man i rutas nelabai nesa....tie ikrai ten ,mano manymu,man i tuos agurkus permusa...
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 03, 11:40)
dzordze:na pamenu rytu kvapa,bet tikrai man i rutas nelabai nesa....tie ikrai ten ,mano manymu,man i tuos agurkus permusa...

na faktas tas, kad jo nemyliu tongue.gif , o kokie atsiliepimai apie spintu kvapus-na noreciau kitu nuomoniu isgirst, nes as tai nusivyliau, tikejaus visai ko kito verysad.gif
Atsakyti
as tu i spinbtas niekda nepirkau:naudoju siuos:
user posted image
Atsakyti
Sveikos ... Gal man galit placiau apie sampunus suniukams ? Ypac jorkiukams domina ax.gif Ar tai koncentratas ? Ar jis skiedziasi, ir jei taip, kokiom proporcijom? ax.gif

Atsakyti
labas,Elija.sveika prisijungus smile.gif
pabandyk is ci aparsisiusti sarasiuka:9
http://agne1233.myli...e_fragranze.pdf
sampunas ....na nezinua ar jis koncentruotas,manau,kad taip,nes jo reikia labai mazai:suslapink suni,kad visas butu gerai sklapias,tada tepk kelis lasiukus sampuno ivairiose vietose,masazuok,kol susidarys putos.palauk 1-2 minutes ir gerai isskalauk.jei reikia:pakarotk dar karta.
venk,kad nepatektu i akis ir ausis.isplakti pries naudojima,laikyti kambario temperaturoje.
sudetis:
Aqua, sodium laureth sulfate, cocamide DEA, cocamidopropyl betaine, urea, glycol distearate,
lauramide MEA, stearamide MEA, glycerine, equisetum arvense (horsetail) extract, aloe barbadensis
extract, allantoin, panthenol, parfum, sodium chloride, citric acid.
Atsakyti
kas is jusu isbande fm 401? ar labai jauciasi panakota?turetu buti vitrta grietine,ar jauciasi tas grietines kvapas ?
Atsakyti
noriu jusu paklausti apie fm 18 kaip jums sis kvapas ar atitinka coco
Atsakyti
kaip tik vakar dariau pristatyma:buvo 4 motereles,tai dvi sake,kad vienodas ,o vienai atrode,kad guerlain,o kitai kad prada....
manau,kad tiesiog reiketu isbandyti.o man asmeniskai irgi vienodas,gal kiek lengvesnis..................
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 03, 12:58)
as tu i spinbtas niekda nepirkau:naudoju siuos:
user posted image

o cia kas? g.gif su kuom valgomas biggrin.gif as toki kabinama buvau pirkusi i spinta bet ipatingai suzaveta nebuvau,bet ir labai nenuvyle smile.gif
is kvapu man huggo boss orange pats paciausias...ir lacoste pure...bandau dar ant kazko uzsikabinti bet neiseina schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 05 21, 16:05)
kaip tik vakar dariau pristatyma:buvo 4 motereles,tai dvi sake,kad vienodas ,o vienai atrode,kad guerlain,o kitai kad prada....
manau,kad tiesiog reiketu isbandyti.o man asmeniskai irgi vienodas,gal kiek lengvesnis..................

aciu uz ats pas mane viena nusipirkoFM 18 tai pasake kad visai nera kvapo g.gif tai dabar nezinau kas jai nepatiko,nes pati namuose turiu naudoju yra kvapas
Atsakyti
QUOTE(kanapecia @ 2013 05 21, 20:20)
o cia kas? g.gif  su kuom valgomas biggrin.gif  as toki kabinama buvau pirkusi i spinta bet ipatingai suzaveta nebuvau,bet ir labai nenuvyle smile.gif
is kvapu man huggo boss orange pats paciausias...ir lacoste pure...bandau dar ant kazko uzsikabinti bet neiseina schmoll.gif  biggrin.gif

nagi cia i masinas kabinti,man jie beveik visi patinka............tiek i masina tiek i spinta dedu...........

QUOTE(saima11 @ 2013 05 21, 20:29)
aciu uz ats pas mane viena nusipirkoFM 18 tai pasake kad visai nera kvapo g.gif  tai dabar nezinau kas jai nepatiko,nes pati namuose turiu naudoju yra kvapas

as pasikvepinau kai tau atrasiau,tai dar dabar ant rankos jauciu kvapa....o ji kaip pirko megino?patarimas:neparduok jei neisbando:ant kiekvieno zmogaus skiriasi tiek islaikymas,tiek kvapas gali ksiti....
va viena isbande 173 tai sake,kad is viso kazkoks neaiskus kvapas,o vat as ju gal kokius 6 pardaviau ir visos kitos liko patenkintos..............
Atsakyti