Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

QUOTE(volpe @ 2013 05 25, 20:14)
vakar isbandziau chanel né°5:ant mano odos po kokio pusvalandzio atsidave....nu kaip cia geriau parasius...na,atrode,kad as pasisi.....ant rankos.....ant kitos rankos pasipurskaiu fm 21: chanel isgaravo,o fm liko.....na gal cia tik man,bet butent as ir rasau ,ar ne?...tai va ant manes tokia reakcija....nezinau,bet chanel neradau nei vieno ,kuris patinka....pirmadieni isbandysiu coco madmoisel.

pastarasis neblogas, o nr 5-tai jau tikrai-praeito amziaus kvapas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

i 
Temoje TIK atsiliepimai apie kosmetiką.

Platinančių reikalus aptarinėkit kitur.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2013 06 06, 19:24)
be tkad is karto pasakyti,kad platinti draudziama,nors niekas neplatino,tai atbega gereitai ir visuose skyriuose....manau,kad reiketu truputi daugiau profesionalumo.......
vienoje temoje keiskmazodziai liejosi,kol isiterpe moderatorius....
na gerai....

siandien viena mergina isbande 172:sako:nugi hypnotic poison.......o va pries pora savaiciu kita nepirko,nes jai du skritingi dalykai..............

172 geri smile.gif mano mama žiemai perkasi smile.gif
Atsakyti
sveikutes gal zinot ar galima naudoti vaikams nuo 8 metu sampuna FM GROUP "ŠAMPŪNAS NUO PLEISKANŲ "
Atsakyti
saima:o ar isbandei vaikiska sampuna?jis turi medetku,kurios drekina oda ir neturi nei parabenu,nei alergenu ir kitu slamstu.
jei jau su siuo nepades,tai tada mazomis dozemis,bet labai mazomis,ne daugiau kaip du kartus per savaite gali plauti su suaugusiuju sampunu.
Atsakyti
merginos:ar jau pasirode pas jus nauji kremai ir kvepalai?
Atsakyti
Dar ne, bet kita savaite mano manymu jau bus smile.gif nes jau Parfum kataloga pardavineja atpiginta. Kvepalu meginelius parsiveziau is Vroclavo tai man moteriski tik vieni patiko, tokia violetine pakuote, reiketu lysti pas lenkus ziureti numeriuka 358, berods.. vieni man gerokai per stiprus buvo, o treciu nepamenu. Kremus panos irgi nusipirko ir bande tai labai patenkintos, ypač paakių patiko, sakė gaivina labai smagiai. Bet kai pati nebandžiau tai sunku ką ir pasakyti daugiau.
Atsakyti
Merginos prasau pagalbos, gal kuri turite SKIN LAB, BODY SIGN ir SPA SENSES sudetis ar etiketes? nesvarbu kokia kalba. Puslapyje nera skambinausi ideta sako neturim, bet bus. O man daba reikia. Būčiau dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
visas sudetis rasite cia :
http://www.fmgroup.c...aprile-2013.pdf
http://www.fmgroup.c...odycare-new.pdf
http://www.fmgroup.c...home-giugno.pdf

pabandykite issiversti,gal bus naudingi patarima i:)
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2013 06 27, 14:16)
Merginos prasau pagalbos, gal kuri turite SKIN LAB, BODY SIGN ir SPA SENSES sudetis ar etiketes? nesvarbu kokia kalba. Puslapyje nera skambinausi ideta sako neturim, bet bus. O man daba  reikia. Būčiau dėkinga. 4u.gif

QUOTE(volpe @ 2013 06 27, 17:06)

jei ko nesuprasi:rasyk:) isversiu smile.gif
Atsakyti
pagaliau ir pas mus pasirode GOLD REGENESIS kolekcija !ir jau bus galima uzsisakyti naujus kvepaliukus !!!!!!
Atsakyti
Oho, si karta aplenket, pas mus tik nuo ryt bus galima pirkti juos, o katalogas nuo pirmadienio zadamas..
Atsakyti