QUOTE(Mis berry @ 2012 03 26, 14:06)
Pirmiausia pataisau savo klaida

turejo buti 317 ir 318 - nusipaisciau biski

Taigi gavau pauostyti 146..kvapas tikrai atitinka

bet man pasirode,kad labai jau jis greit isgaravo

o kadangi jis is tu prabangiuju kolekcijos kiek supratau tai nutariau,kad neverta tiek moketi ..bet isigijau du kitus

10 ir 255 ..skirtingi bet abu laaaaabai patiko ..ypac 10
o tu 146 pati ant saves pasipurskiai?jei taip,tai turi pas kitus paklausti,ar dar jauciasi ar ne:
mano vyras kaip tik vakar man sako:cia mano nuomone tokia,ar kvepalai kuriuos man padovanojai greitai isgaruoja.sakau:o tu kada purskiaisi?jis:taigi ryte apie 10 val....o buvo 19 vakaro...bet as juos jauciau,o jis ne.tiesiog jo nosies receptoriai prie jo jau priprato.
o dar viena parfumerijos zinove yra kazkada sakius:tinkantis kvapas tas,kuris
isilieja i tave,kurio tu nejauti,bet kitiems jis uzgniauzia nosi ir privercia tiesiog tave apuostyti,o po to klausti:kokie tai kvepalai?koks skonis!!!(arba avirksciai,jei kvapas kitam nepatinka)
man irgi 10 numeris patinka....nors daugiau naudoju 98 ir 18.
Papildyta:
beje,siomis dienomis isbandziau
Pažangus Makiažo Pagrindas
Advanced foundation
covering effect
kadangi mano oda nera nei tamsi nei labai balta,tai man puoikiausiai tinka Beige Nude FM | fl02.siaip ziurint atrodo tokia rausva ir kiek tamsoka,be tpatepus ant odos labai gerai priglunda ir po 10 minuciu net nesimato skirtumo. o kad paryskinciau konturus tai su sepeteliu uztepu vos vos Mineralinės Pudros Mineral powder bronzing effect p002.atrodo,kad skruostai saules nubuciuoti.
beje ,galvojau,kad labai blizges ta pudra,bet uzsitepus ant veido to blizgesio praktiska inesimato.as nenaudoju kempineles,kuri yra inkorporuota,bet sepeteli:jis suteikia lengvumo,o kempinele mano manymu padaro veida sunkesni,vakariniam makiazui tinka kempinele,bet diena manau vertetu su sepeteliu.