Įkraunama...
Įkraunama...

FM group

sveikos merginos,cia ir vel drebejo nakti,bet si karta as miegojau...
gavau info apie rutuliukus :jie suteikia skaituma,tinka daugiau vakariniam makiazui,maskuoti :na tik is dalies,nes vis tik bet ka ant veido uztepsi siek tiek uzmaskuos,be tkad maskuotu kai ppudra ne.vakariniam makiazui butent todel,kad suteikia zvilgesio,skaistumo.
kas liecia egipto zeme:p002,Mineral powder
bronzing effect
spalva paziurejus yra tamsoka,bet uzsitepus ant odos igauna grazu atspalvi.
tikiuosi kam nors pravers.
geros dienos
Atsakyti
likau viena pletkavoti.....
bet va papletkinsiu
stai ka suzinojau apie
132 ir 19 yra po tris vienodus ingridientus ir tris skirtingus, is pradziu sake tas kvapas labai panasus bet po to siek tiek skiriasi, o kas ten per atitikmenu lapukai, jei su jeis neturi nieko bendro
yra svarbios informacijos skiltyje kad jie atsiriboja nuo bet kokiu tu lapeliu, cia kazkas kitas kuria ir juos daro o ne FM atstovybe
o kvapas gal labai panasus nes tas gardenijos ar kas ten labai turi dideli aromata todel matyt tik jos pagrinde dominuoja ir islenda uzgozdamos kitas dalis

nors man asmeniskai tai tie du kvapai is karto skiriasi.ne daug ,bet skiriasi.
sudeti jau aptareme praejusiame puslapyje,tai dabar tik duot pasuostyt ir sakyt:rinkis kuris tau patinka labiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 02 vasario 2012 - 11:58
Išbandžiau vaisinį blizgį avietinį. Kvapas saldokas, kaip saldainis (vieniem tai pliusas, kitiem nuo to saldumo gali būt negerai). Nors spalva iš principo atrodo daug tamsesnė (uždėjus ant lūpų riebų tašką net išgasdino, kad toks ryškus), bet paskirsčius gražiai per visas lūpas iš principo nebėra toks ryškus. Greičiau gal pabrėžia natūralią lūpų spalvą nei dažo. smile.gif Blizgis palyginti lipnus ir tirštokas, tai netiks toms, kurios mėgsta lengvučius. Bet tokie blizgiai kaip tik tinkami žiemai, nes lipnumas ir tiršta konsistencija apsaugo nuo šalčio ir vėjo (išbandyta, visą dieną prasiblaškius Vilniuj prie -20 nenušalau lūpų.
Atsakyti
tauskalyte:priklauso nuo to kokia tavo oda.ar tamsesne ar sviesesne.
pasiskaityk cia,gal pravers:
http://agne1233.myli...i_kaip_naudotis
is pirmo zvilgsnio gali atrodyti spalva tamsesne negu noretum,be tkaip ten parasyta reikia isbandyti dienos sviesoje ir palaukti,nes sie produktai turi mineralu,ir neuzkimsa poru.
ne taip kaip dauglelis produktu,kurie tik maskuoja tikraja ta zodzio prasme:atrodo kad kauke ant veido.
Atsakyti
isbandziau p002:bronzing effect: tapsi labai lengvai ,lieka svelni oda,spalva ,bent jau man,pritapo mano veido spalva.turi truputi blizgesio,tai labiau vackariniam makiazui,bet ir diena nelabai matosi.
as diena ji naudoju.plius turi mika,kuri apsaugo nuo uv spinduliu....
Atsakyti

i 
Draudžiama forume ieškot platinančių kosmetiką - konsultančių. Taip pat draudžiama platinti kosmetiką.
Ši tema skirta kosmetikos priemonių aptarimams, ne platinimui, verslo skatinimui ar diskusijai apie platinimą.
Atsakyti
o kaip jums kvepaliukai Nr.1 ?
Atsakyti
vitulka:nepyk,bet atsargios buvome....ar tu cia kaip ispejima ikeliai?
Papildyta:
alacka:man jis patinka,as juo kvepinausi saltomis snieguotomis dienomis.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2012 02 27, 19:34)
vitulka:nepyk,bet atsargios buvome....ar tu cia kaip ispejima ikeliai?
Papildyta:
alacka:man jis patinka,as juo kvepinausi saltomis snieguotomis dienomis.

man jis panasus i vyriska, nu toks idomus kvapas. ax.gif
Atsakyti
jo,stiprokas,bet saltomis dienomis man jis buvo kaip tik....
Atsakyti
Man tai patys nuostabiausi iš FM MEXX kvepalai wub.gif wub.gif
Atsakyti
mexx?tai FM 98? as siuos turiu su ferormonais...pasipurskiu kai ner nuotaikos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 27 vasario 2012 - 18:46