Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

aš tai laaaaabai mėgstu blush2.gif
Atsakyti
aš mėgstu dabar Luxor mano einamiausias, bet šeip pilną kompą turiu, megstu arkadas, puzzles niu visas kompas užkištas, bet iš kur jūs juos imat savo žaidimus? mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai jau luxor, zuma ir pan zaidimus jau perejus tai dabar neismanau ka daugiau zaisti... verysad.gif
Atsakyti
As irgis pazaidziu... Bet man tai tarpais uzeina noras zaist ir tik zaist, bet po to praeina ir kokius pora men ramu biggrin.gif O siaip tai paskutiniai zaidimai buvo Sims 2, ir CSI Dark Scene. O karinius irgis smarkiai myliu wub.gif tik paskutini zaidima kompas sugrauze doh.gif
Atsakyti
Aš pažaidžiu karts nuo karto ax.gif . Tačiau žaidžiu vadinamus "kvestus". Kol nebuvau jų ragavusi, užteko kortų. Neprilygstamas kvestas "Syberia" 1ir 2 dalys. thumbup.gif Pasiilgau kažko panašaus g.gif Gal kas galėtų ką nors parekomenduoti?
Atsakyti
Ash tai megstu kvestus, ypatingai rusishkus Buka kompanijos.
Ish strateginiu megiamiausias Heroes of Might and Magic, pirma meile ishmoke zaist, tai kazkada kartu naktimis prasededavom, viska aplink pamirshe. Dabar sau tokios prabangos nebegaliu leist verysad.gif

Ish internetiniu patinka Realarcade zaidimukai, turiu programele, su kuria visus norimus nulauziu ir zaidziu neribotai thumbup.gif
Atsakyti
Aš kelis kartus "Unreal" praėjau, tikrąja to žodžio prasme gražus žaidimas, aplinka labai thumbup.gif padaryta. Žinau kad jau seniai 2 dalis yra, bet kažkaip neprisikrapštau. Šiaip manęs žaidimai taip neveža kaip vyro, neužsikabinu. Tiesa, greitom mašinytėm dar patinka prasilėkt, kaip "Greiti ir įsiutę", nors senokai to nedariau rolleyes.gif ir GTA (jei nemaišau pavadinimų) pažaisdavau.
Atsakyti
schmoll.gif nebezaidziu...neveza jie manes...
Atsakyti
Manes taip pat nezavejo kompiuteriniai zaidimai ypac tie kur saudo ir gaudo biggrin.gif
taciau viena diena pamaciau kad brolis zaidzia kazkoki strategini zaidima g.gif mane jis sudomino smile.gif o kai uzsikabliavau tai zaidziau iki nukritimo t.y. nonstopu 30val. ir dabar dar pazaidziu bet jau stengiuosiu jausti saika ax.gif
mano mylimiausias yra "Heroes" yra net penkios dalys smile.gif
O juos galima parsisiusti per bet koki ftp mirksiukas.gif
Atsakyti
Heroes'ai ir man patinka, tik nemačiau dar per ftp nei 4 nei 5 dalies. dar patiko Strongholdas. Syberia patiko, bet panašaus daugiau nieko nemačiau. O visokie šaudymai tai nepatinka (gal hitman buvo normaliausias) smile.gif
Atsakyti
Persirgau ta liga, ir tuo labai džiaugiuos, nes laiką galiu kitiems dalykams skirt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rys @ 2006 08 05, 16:33)
Persirgau ta liga, ir tuo labai džiaugiuos, nes laiką galiu kitiems dalykams skirt smile.gif

Mano megstamiausi Zuma. Liuksoras,Colapse {retkarciais}.Dar Solitaire.
Atsakyti