aš tai laaaaabai mėgstu

As irgis pazaidziu... Bet man tai tarpais uzeina noras zaist ir tik zaist, bet po to praeina ir kokius pora men ramu
O siaip tai paskutiniai zaidimai buvo Sims 2, ir CSI Dark Scene. O karinius irgis smarkiai myliu
tik paskutini zaidima kompas sugrauze

Aš pažaidžiu karts nuo karto
. Tačiau žaidžiu vadinamus "kvestus". Kol nebuvau jų ragavusi, užteko kortų. Neprilygstamas kvestas "Syberia" 1ir 2 dalys.
Pasiilgau kažko panašaus
Gal kas galėtų ką nors parekomenduoti?

Ash tai megstu kvestus, ypatingai rusishkus Buka kompanijos.
Ish strateginiu megiamiausias Heroes of Might and Magic, pirma meile ishmoke zaist, tai kazkada kartu naktimis prasededavom, viska aplink pamirshe. Dabar sau tokios prabangos nebegaliu leist
Ish internetiniu patinka Realarcade zaidimukai, turiu programele, su kuria visus norimus nulauziu ir zaidziu neribotai
Ish strateginiu megiamiausias Heroes of Might and Magic, pirma meile ishmoke zaist, tai kazkada kartu naktimis prasededavom, viska aplink pamirshe. Dabar sau tokios prabangos nebegaliu leist

Ish internetiniu patinka Realarcade zaidimukai, turiu programele, su kuria visus norimus nulauziu ir zaidziu neribotai

Aš kelis kartus "Unreal" praėjau, tikrąja to žodžio prasme gražus žaidimas, aplinka labai
padaryta. Žinau kad jau seniai 2 dalis yra, bet kažkaip neprisikrapštau. Šiaip manęs žaidimai taip neveža kaip vyro, neužsikabinu. Tiesa, greitom mašinytėm dar patinka prasilėkt, kaip "Greiti ir įsiutę", nors senokai to nedariau
ir GTA (jei nemaišau pavadinimų) pažaisdavau.

Manes taip pat nezavejo kompiuteriniai zaidimai ypac tie kur saudo ir gaudo
taciau viena diena pamaciau kad brolis zaidzia kazkoki strategini zaidima
mane jis sudomino
o kai uzsikabliavau tai zaidziau iki nukritimo t.y. nonstopu 30val. ir dabar dar pazaidziu bet jau stengiuosiu jausti saika
mano mylimiausias yra "Heroes" yra net penkios dalys
O juos galima parsisiusti per bet koki ftp

taciau viena diena pamaciau kad brolis zaidzia kazkoki strategini zaidima

mano mylimiausias yra "Heroes" yra net penkios dalys

O juos galima parsisiusti per bet koki ftp

Heroes'ai ir man patinka, tik nemačiau dar per ftp nei 4 nei 5 dalies. dar patiko Strongholdas. Syberia patiko, bet panašaus daugiau nieko nemačiau. O visokie šaudymai tai nepatinka (gal hitman buvo normaliausias)

Persirgau ta liga, ir tuo labai džiaugiuos, nes laiką galiu kitiems dalykams skirt

QUOTE(rys @ 2006 08 05, 16:33)
Persirgau ta liga, ir tuo labai džiaugiuos, nes laiką galiu kitiems dalykams skirt 

Mano megstamiausi Zuma. Liuksoras,Colapse {retkarciais}.Dar Solitaire.