QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 13, 09:49)
Emm... o tikrai veikia Daevation armoro keitimas? Radau itemą, kurį reikia nusipirkt, ateinu pas
Sibyllą, spaudžiu Exchange Regular Daevation Armor ir man rašo, kad šita funkcija dar neveikia.
O vakar iš mano vieno charo dingo visi pinigai...

Nesuprantu, kur. Ir tai dar būtų nieko, bet aš tų pinigų negaliu niekaip gaut. Jeigu parduodu itemus, pinigai nedidėja. Atsiuntė MB pinigų per paštą, bet irgi nepadidėjo suma. Kaip buvo nulis, taip ir liko. Sukūriau temą forume, kad taip man nutiko... GM pacitavo žinutę apie update, kurio metu buvo išgaudyti exploiteriai. Ir jiems atimti visi pinigai. Leido suprast, kad esu exploiterė, ir užrakino temą. Parašiau Erb'ui, pagrindiniam adminui. Įdomu, ar atrašys... Pas tą charą niekad nebuvo daug pinigų. Ir jį sukūriau visai neseniai. Po tų updeitų. Ir ją jau užkėliau iki 18 lvl. Jeigu nesutvarkys man tos nesąmonės, teks kelt naują charą.. Nes neįsivaizduoju, kaip be pinigų galėčiau žaist su juo. Nei tp nepadarysiu, nei ką nusipirksiu...
dėl devanion keitimo, aš to nedariau, tik girdėjau kad žmonės kalbėjo esą taip darę, todėl nieko absol žadėt negaliu
matyt turėjai virs 200kk, girdėjau kad visiem kas tiek turėjo atemė, nes buvo bugas kažkoks ar ką, kad labai lengva buvo prisigaminti pinigus, tai jie nusprende kad visi matyt prisičitino tiek bapkių
Visada maniau kad Dievas yra tiesa; dabar žinau kad Tiesa yra Dievas