Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Ot... Norėjau eit pacraftint, o reik dar updeitint klientą... Maniau, tik launcherį (būna, kad kelis kartus per mėnesį reikia updeitint), o pasirodo ir patį klientą... Okey, teks palaukt.

Maždaug taip šviečia charas?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 09, 08:36)
Ot... Norėjau eit pacraftint, o reik dar updeitint klientą... Maniau, tik launcherį (būna, kad kelis kartus per mėnesį reikia updeitint), o pasirodo ir patį klientą... Okey, teks palaukt.

Maždaug taip šviečia charas?

tikrai taip.. smile.gif
beje, aš jau 17lvl smile.gif skaityk per tris dienas 17lvl ! kai pvz SRO reiktų mėnesį grindint, kad gautųsi 17lvl...
Atsakyti
Ta aura, kaip mes vadinam, reiškia, kad užkėlei DP (Daeva Point) iki kito lygio. Kai pirmas DP lvl, tai mažiau tų juostų, o tam paveiksliuke užkeltas maximum. Matai, kur yra trečia linija? Paveiksliuke oranžinė. Tai ten yra DP. Pirmo lvl būna žalia, antro - geltona, o trečio - oranžinė. Kam tas DP reikalingas? Yra skillų, kurie naudoja ne MP, o DP. Mano 40 lvl Assassinas turi 2 DP skillus. Vienas daro daug dmg + athealina charą (athealinimas dar neveikia šitam serve), o kitas - geresnis Hide (veikia ir in combat). Gal vėliau gausim dar ką nors smile.gif

Aš vakar padariau kelis Heirono questus, užmušau kelis named mobus. Ir pakėliau 40 lvl smile.gif Tada išpardaviau pusę nereikalingų daiktų (neperka, žalčiai..) Labai pigiai stumdau, bet niekam nereik mano itemų.. Ir nuėjau mokytis Weaponsmith smile.gif Jau lyg 63p užkėliau. Kad galėčiau 40+ daiktą gamint, reikia beveik 300p biggrin.gif Dabar labai gailiuos, kad išpardaviau visus materus, kokius turėjau. Galėčiau ką nors pagamint biggrin.gif Na aišku, nebūtų man jie tilpę, bet gal po kitus charus būčiau galėjusi paskirstyt.. Labai gaila, kad neveikia Legiono wh..

Vis nebaigia man updeitint. Teko muziką perkelt į MP3 grotuvą, kad galėčiau updeitint biggrin.gif Vietos kompe nebebuvo lotuliukas.gif MB užmuš sužinojęs, kad pradanginau vietą jo kompe lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai dar. Kaip suprantu, lakstai Verterone (pagal lvl spėju). Tai siūlau pamedžiot ir named mobus smile.gif Verterono tokie mobai yra čia. Tame saite yra visi jie išvardinti. Ieškok tik baltai pažymėtų, nes geltonų viena neužmuši (bandžiau biggrin.gif ). Geime rašyk pvz /where trandila ir pamatysi žemėlapyje, kur jinai turi būt. Tas mobas labai gerai dropina žalius itemus (jei ne light, tai gali parduot - gerai perka žalius). Ir jo respawn tik ~5 min. Jeigu prie jo niekas nelaukia, tau pasisekė biggrin.gif Kitų Verterono Named mobų nebuvo tekę surast gyvų. Tik tų geresnių, kur geltonai pažymėti. Bet juos mušom dviese. Aš už templarą (nes assassinas jau buvo per didelis), o MB už clericą. Sunkiai, bet užmušom smile.gif O baltus galima ir solo užmušt.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 09, 09:07)
Ta aura, kaip mes vadinam, reiškia, kad užkėlei DP (Daeva Point) iki kito lygio. Kai pirmas DP lvl, tai mažiau tų juostų, o tam paveiksliuke užkeltas maximum. Matai, kur yra trečia linija? Paveiksliuke oranžinė. Tai ten yra DP. Pirmo lvl būna žalia, antro - geltona, o trečio - oranžinė. Kam tas DP reikalingas? Yra skillų, kurie naudoja ne MP, o DP. Mano 40 lvl Assassinas turi 2 DP skillus. Vienas daro daug dmg + athealina charą (athealinimas dar neveikia šitam serve), o kitas - geresnis Hide (veikia ir in combat). Gal vėliau gausim dar ką nors smile.gif

Aš vakar padariau kelis Heirono questus, užmušau kelis named mobus. Ir pakėliau 40 lvl smile.gif Tada išpardaviau pusę nereikalingų daiktų (neperka, žalčiai..) Labai pigiai stumdau, bet niekam nereik mano itemų.. Ir nuėjau mokytis Weaponsmith smile.gif Jau lyg 63p užkėliau. Kad galėčiau 40+ daiktą gamint, reikia beveik 300p biggrin.gif Dabar labai gailiuos, kad išpardaviau visus materus, kokius turėjau. Galėčiau ką nors pagamint biggrin.gif Na aišku, nebūtų man jie tilpę, bet gal po kitus charus būčiau galėjusi paskirstyt.. Labai gaila, kad neveikia Legiono wh..

Vis nebaigia man updeitint. Teko muziką perkelt į MP3 grotuvą, kad galėčiau updeitint biggrin.gif Vietos kompe nebebuvo  lotuliukas.gif MB užmuš sužinojęs, kad pradanginau vietą jo kompe  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ai dar. Kaip suprantu, lakstai Verterone (pagal lvl spėju). Tai siūlau pamedžiot ir named mobus smile.gif Verterono tokie mobai yra čia. Tame saite yra visi jie išvardinti. Ieškok tik baltai pažymėtų, nes geltonų viena neužmuši (bandžiau biggrin.gif ). Geime rašyk pvz /where trandila ir pamatysi žemėlapyje, kur jinai turi būt. Tas mobas labai gerai dropina žalius itemus (jei ne light, tai gali parduot - gerai perka žalius). Ir jo respawn tik ~5 min. Jeigu prie jo niekas nelaukia, tau pasisekė biggrin.gif Kitų Verterono Named mobų nebuvo tekę surast gyvų. Tik tų geresnių, kur geltonai pažymėti. Bet juos mušom dviese. Aš už templarą (nes assassinas jau buvo per didelis), o MB už clericą. Sunkiai, bet užmušom smile.gif O baltus galima ir solo užmušt.

oj kiek info. Dėkui Tau smile.gif 4u.gif
aš matai labai nemėgstu skaityti visokius tutorialus tai viską mokinuos tiesiog eigoj.. šiuo metu tai pagrinde keliu lvl, vykdau questus, (nors 2 lvl vieno questo neįvykdžiau, nes niekaip neradau kur ta kerub liar ir tingėjau ieškot googlej)

žiūriu daugelis gerina daiktus.. aš tai kažkaip nesigilinau dar į šitą..
dar galvoju kad riektų expand mano inventorių, o tai vieną praplėtimą padariau, bet mažoka..
kadangi negaliu palikt kompo įjungto, tai nepardavinėju daiktų..nunešu ir už simbolinę kainą atiduodu į NPC.
klausyk, dėl tos šviesos.. mačiau, kad D kilo kilo.. o tai šiandien kai prisijungiau jau nebešvietė mano chara.. tai čia skaičiuojasi tik per vieną kartą kol prisijungus kiek ar
kaip?

ir dar man reiktų pasiskaityt apie skillų naudojimą.. o tai db belenkokius naudoju (kaip tikra merginas, pagal spalvas derinu, kurie gražiau) smile.gif
nes manau jei pasiskaityčiau tai tikrai geriau kalčiau..

ir nervina, kad bemušant mobą neina greit pakelt HP.. aš vis lyginu su SRO.. ten kai žaisdavau, tai išgeri potionų ir iškarto pakyla HP, bet tas gėrimas neatima laiko ir visai neįtakoja kovos...
o čia tą raudoną potioną pasispaudžiu., bet jis tiesoig pagreitina atsistatymą.. arba pasihealinu sededama. Arba naudodama kažkokį popierių...bet tai stabdo kovą..
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 09, 11:12)
aš matai labai nemėgstu skaityti visokius tutorialus tai viską mokinuos tiesiog eigoj.. šiuo metu tai pagrinde keliu lvl, vykdau questus, (nors 2 lvl vieno questo neįvykdžiau, nes niekaip neradau kur ta kerub liar ir tingėjau ieškot googlej)

Aš irgi tutorialų neskaitau. Nebent po laiko googlėj biggrin.gif Arba kai labai kas nors neaišku.

žiūriu daugelis gerina daiktus.. aš tai kažkaip nesigilinau dar į šitą..

Daiktų kol kas nepliusinu. Nebent gaunu atliekamą enchantą. Panaudotus žalius itemus irgi paverčiu enchantais. Labiau apsimoka nei į shopą nešt. O Manastonus visad susidedu smile.gif Assassinams reikia pirmiausia sukelti criticalą (400+ padaryt), tada Evasion. Po to attack lyg...

dar galvoju kad riektų expand mano inventorių, o tai vieną praplėtimą padariau, bet mažoka..

Mhm, inventorių gerai prasiplėst. Pas mane dabar trečiam kube antra eilutė yra. Ligtais iki 4 lygio inventorių plečia Sanctume Hall of Prospety. Kitas praplėtimas - Abyss. Tokioj saloj, į kurią norint nuskrist reikia geresnių sparnų arba padidinto flight time. Ten reikia apie minutės. O dar plėst lyg questą reik daryt.. Aišku, jei jis čia veikia. Dar neieškojau.

klausyk, dėl tos šviesos.. mačiau, kad D kilo kilo.. o tai šiandien kai prisijungiau jau nebešvietė mano chara.. tai čia skaičiuojasi tik per vieną kartą kol prisijungus kiek ar
kaip?

Kai atsilogini, viskas dingsta. Ir surinkti DP, ir buffai.

ir dar man reiktų pasiskaityt apie skillų naudojimą.. o tai db belenkokius naudoju (kaip tikra merginas, pagal spalvas derinu, kurie gražiau) smile.gif
nes manau jei pasiskaityčiau tai tikrai geriau kalčiau..

smile.gif Assassinai turi tokius skillus, ant kurių parašyta carves a rune... Tokius reikia pirmiau naudot. Ligtais iki ~30 lvl yra tik vienas toks skillas - Rune Carve. Kai jį panaudoji, priešui užsimeta debufas. Kai dar kartą panaudoji, jis tampa 2 lvl. Taip galima kelt iki 5 lvl. Mažesnio lvl charas gal mažiau gali kelt.. Kuo didesnis Rune levelis užkeliamas, tuo daugiau dmg darai su kitu skillu, kuris detonates up to 5 runes. Pirmas toks skillas yra Pain Rune.
Žodžiu, esmė tame, kad pirmiausia reikia užkelti tuos runes ir tik tada jas išsprogdint su kitu skillu. Taip gausis didesnis dmg. Aš iš pradžių irgi bet kaip tuos skillus naudojau. Bet vėliau MB išsiaiškino, kad taip būna daugiau dmg biggrin.gif

O su Chain skillais išsiaiškinai, kaip jie veikia?

ir nervina, kad bemušant mobą neina greit pakelt HP.. aš vis lyginu su SRO.. ten kai žaisdavau, tai išgeri potionų ir iškarto pakyla HP, bet tas gėrimas neatima laiko ir visai neįtakoja kovos...
o čia tą raudoną potioną pasispaudžiu., bet jis tiesoig pagreitina atsistatymą.. arba pasihealinu sededama. Arba naudodama kažkokį popierių...bet tai stabdo kovą..

Na, Assassinas tokia profkė, kad turi mažai HP, bet didelę fizinę ataką. Jo tikslas - daugiau padaryt dmg į priešą ir greičiau jį užmušt, kol pats negavo atgal. Yra ir geresnių HP potionų, kurie iškart atstato kažkiek HP. Juos galima gauti iš questų arba iš gamybos. Pirkti nemačiau.. Bet tokie, kurie tik regeneruoja HP, irgi geri. Aš pagrinde juos ir naudoju. Tuos geresnius laikaus eksta atvejams. Jeigu matau, kad priešui jau labai nedaug liko HP, o pas mane irgi nėra. Tuomet sunaudoju tą geresnį potą, kad išgyvenčiau smile.gif
Ai o Bandage aš tik sunaudojau, ką davė, ir naujų nebepirkau. Ilgai juos castina. Geriau pasėdžiu, jei reikia x)) O dar neišmokai Herb/Mana treatment skillo? Jie irgi HP/MP atstato.
Atsakyti
I dar wink.gif Jeigu nežinai, kur yra mobai ar NPC, nebūtina ieškoti internete. Parašyk /where vardas ir pamatysi. Arba questo aprašyme, kur yra mobo/npc pavadinimas, ant jo gali paspaust, atsiras nauja lentelė. Ten paspausk Locate ir pamatysi jo vietą smile.gif
Atsakyti

Ei ar tavo charas ne Mylima kartais vardu? jei taip tai mačiau tave bigsmile.gif

ax.gif Vakar jau pasiekiau 50-tą LVL smile.gif
E, o mane iš legiono kaži kodėl lietuviai išmetė lotuliukas.gif nei a nei b, tiesiog vieną dieną prisijungiau, spaudžiu G, ir rašo jus jau ne legione lotuliukas.gif
O kas juokingiausia, daug ką išmetė, sutikau gal 5 savus išmestus doh.gif dasigyvenom...

užtat dabar esu lenkiškam legione, ir džiaugiuos kad mane anie išmetė tongue.gif čia geriau rolleyes.gif na tik nėra tas legionas toks didelis, įsijautes, kaip lietuviai kiekvieną raidą skaičiuodavo laiką, ir pan...o čia taip nėra, ne tokie geri žaidėjai gal, bet bent ne pasikelę....

Ai o taigi tas lithuania legionas iš pradžiu buvo nusprendęs kad itemus duoda tik tam kas i TS jungiasi, o vėliau iš viso nusprendė kad itemus gauna TIKTAIS 50 LVL žaidėjai doh.gif o į reidus turi eiti visi, būtinai, o negausi už tai nieko.... (mane jaučiu ir išmetė nes kai buvo paskutinis raidas, mane kvietė, tiksliau liepė ateiti, o aš parašiau kad tingiu biggrin.gif )

O čia mano gražuolė ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
jop, aš mylima ten smile.gif
aš vakar mačiau kažką iš lithuania legiono, bet kažkokiu mandru lb nicku, net neatsimenu jo smile.gif

o aš tai dabar galiu būti pastebėta sanctum, v...., ir tam pirmajam kaime.. žodžiu man su pavadinimais sunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 04 09, 18:41)
jop, aš mylima ten smile.gif
aš vakar mačiau kažką iš lithuania legiono, bet kažkokiu mandru lb nicku, net neatsimenu jo smile.gif

o aš tai dabar galiu būti pastebėta sanctum, v...., ir tam pirmajam kaime.. žodžiu man su pavadinimais sunku smile.gif

o aš dabar Fantasy guild legione ax.gif aš tuoj jungsiuos į Aioną ir trainiuosios Verterone, biški craftingų užsiemu biggrin.gif gal susitiksim? mirksiukas.gif
Atsakyti
Wow koks pauldronas bigsmile.gif

Aš per pietus susikūriau antrą assassiną. Dabar jinai 14 lvl. Noriu išsimušt materų ir pagamint jai itemų smile.gif Bet kad nekrenta.. Kažkaip man atrodo, kad šansai labai pamažinti. Anksčiau kiek lievų itemų prisimušdavom, o dabar nieks nekrenta.. Na ir dar darysiu Daevation armoro q bigsmile.gif Tik reikia 4 assasinų 30 lvl biggrin.gif

Ir dar pasikartosiu, kad man čia žiauriai greit lvl kyla.. Dar nespėjau visų Poetos questų padaryt (ne visus dar dariau..), o jau beveik 13 lvl. O mobai, kurie meta materus, 12 lvl. Nu ir kaip aš išsimušiu viską? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 09, 19:01)
Wow koks pauldronas  bigsmile.gif

Aš per pietus susikūriau antrą assassiną. Dabar jinai 14 lvl. Noriu išsimušt materų ir pagamint jai itemų smile.gif Bet kad nekrenta.. Kažkaip man atrodo, kad šansai labai pamažinti. Anksčiau kiek lievų itemų prisimušdavom, o dabar nieks nekrenta.. Na ir dar darysiu Daevation armoro q  bigsmile.gif Tik reikia 4 assasinų 30 lvl biggrin.gif

Ir dar pasikartosiu, kad man čia žiauriai greit lvl kyla.. Dar nespėjau visų Poetos questų padaryt (ne visus dar dariau..), o jau beveik 13 lvl. O mobai, kurie meta materus, 12 lvl. Nu ir kaip aš išsimušiu viską? sad.gif

kiek zinau tau nebutina daryti 4 scoutu, gali bet kokius charus, o poto uz pinigus pakeisti itemus iš chail, cloth ir plate į leather ax.gif ar tau tiesiog taip patinka assasinai? biggrin.gif
blin galvoju darysiu aš dabar assasiną, nes asmo assasinai mane nužudo man nespėjus lanko ištraukti doh.gif doh.gif tipo paraližuoja, ir kol negaliu nieko daryti nužudo keliais smugiais...uch... blink.gif

o aš vieną asmo nužudžiau tongue.gif tongue.gif (taip, taip čia mano pasiekimas lotuliukas.gif , mane gal 20 kartų asmo nužudė, nu bet aš bent vieną jau sąskaitoj turiu lotuliukas.gif)

Atsakyti
Kur keičia? ohmy.gif Kelčiau ką nors kitą, bet maniau, kad visi turi būt vienodi, nes kitaip neduos leather. Blyn, būčiau lanką paėmus pabandymui... biggrin.gif

Tik vieną asmo užmušai? ohmy.gif Mano sąskaitoj apie 60. Buvo ir maženių už mane (davė tik 1 AP), bet negi man stovėt ir žiūrėt, kaip mane užmuša? biggrin.gif Pamatau asmo ir kalu.

Assassinas man tuo ir patinka, kad galiu prieit prie asmo ir iškart jam stun kalt ar į orą pakabint.
Atsakyti