Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Theobomos mobai 20-25 lvl ir virš 45 lvl. Kai mobai per dideli, jų levelio nerodo smile.gif Buvau ir aš nubėgus prie tų mobų, irgi nustebau, kaip be levelių biggrin.gif

Užkėliau vakar prieš eidama miegot Spiritmasterį iki 30 lvl, paėmiau Shrewd Gloves iš questo. Dar trūksta batų ir viršaus. Viršų imsiu paskutinį. Gal nutiks stebuklas ir per tą laiką, kai kelsiu dar vieną sorką (Spiritmasterio tikrai nebekelsiu), sutvarkys itemų keitimą. Turiu leather viršų pas Assassiną.

Ryt važiuoju namo savaitgaliui, tai užsiprašiau, kad MB užkeltų mano likusias sorkas biggrin.gif Jam labai greit sekasi lotuliukas.gif Vakar per kelias valandas padarė visus questus Poetoj su savo nauju Priestu ir pasidarė prof. ohmy.gif Jau atkalęs sistemą, kada kokį questą imt, kada priduot, kada kur mobus mušt, kad būtų greičiau... Aš dar taip nemoku.. Vis kur nors nuklystu, o po to prisimenu, kad man ne ten reikėjo eit biggrin.gif
Atsakyti
o kaip patekt į Reshanta?
Atsakyti
Oh, sorry, kad neparašiau anksčiau. Prie forumo buvau prisijungus Mažeikiuos, tai vėliau neberodė, kad yra naujų žinučių.. Matyt mama atsidarė forumą ir forumas pažymėjo, kad „perskaičiau“.

Į Rashantą gali patekti per Abyss Gate. Toks apvalus, mėlynas, šviečiantis daiktas. Jie yra:
-Verterone (virš miesto)
-Eltnene (po liftu)
-Heirone (virš miesto)

4u.gif
Papildyta:
Jau turiu visą Daevanion armoro setą smile.gif MB pabaigė kelti mano paskutines sorkas. Vakar užkėliau pagrindinę iki 39,5 lvl ir pamačiau riftą į Asmodae. Iškart įlindau biggrin.gif (Šį kart jau buvau pasiruošus. Pirmą kartą kai ėjom, planavom dar nueit į Sanctumą skillų išmokt. Pamatįm riftą, iškart įlindom pas asmo. Be skillų, be nieko lotuliukas.gif ) Palaksčiau, pamušau asmodianus. Po 2 valandų pastačiau į kitą vietą kiską ir po kurio laiko sutikau du Elyosus, kurie paėmė mane į groupą. Tryse saugiau smile.gif Ir vienas iš jų klausia: kaip pas tave tiek daug HP? Sakau 'full faevanion set'. Abu išsižiojo lotuliukas.gif Po to jau Sanctume laukiu laivo į Outer Docks ir šalia stovintis paklausė, ar užsikėliau visus 5 charus iki 31 lvl (šiaip 30 lvl užtenka). Sakau yep. Tai tas irgi apstulbo biggrin.gif Dabar šjungiau View detail, kad apžiūrinėtų žmonės mano full setą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 04 gegužės 2010 - 08:16
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 04, 08:15)
Oh, sorry, kad neparašiau anksčiau. Prie forumo buvau prisijungus Mažeikiuos, tai vėliau neberodė, kad yra naujų žinučių.. Matyt mama atsidarė forumą ir forumas pažymėjo, kad „perskaičiau“.

Į Rashantą gali patekti per Abyss Gate. Toks apvalus, mėlynas, šviečiantis daiktas. Jie yra:
-Verterone (virš miesto)
-Eltnene (po liftu)
-Heirone (virš miesto)

4u.gif
Papildyta:
Jau turiu visą Daevanion armoro setą smile.gif MB pabaigė kelti mano paskutines sorkas. Vakar užkėliau pagrindinę iki 39,5 lvl ir pamačiau riftą į Asmodae. Iškart įlindau biggrin.gif (Šį kart jau buvau pasiruošus. Pirmą kartą kai ėjom, planavom dar nueit į Sanctumą skillų išmokt. Pamatįm riftą, iškart įlindom pas asmo. Be skillų, be nieko  lotuliukas.gif ) Palaksčiau, pamušau asmodianus. Po 2 valandų pastačiau į kitą vietą kiską ir po kurio laiko sutikau du Elyosus, kurie paėmė mane į groupą. Tryse saugiau smile.gif Ir vienas iš jų klausia: kaip pas tave tiek daug HP? Sakau 'full faevanion set'. Abu išsižiojo  lotuliukas.gif Po to jau Sanctume laukiu laivo į Outer Docks ir šalia stovintis paklausė, ar užsikėliau visus 5 charus iki 31 lvl (šiaip 30 lvl užtenka). Sakau yep. Tai tas irgi apstulbo biggrin.gif Dabar šjungiau View detail, kad apžiūrinėtų žmonės  mano full setą lotuliukas.gif

Nieko tokio, kad neparašei, nes aš vistiek mažai savaitgalį sėdėjau prie aiono..
wow.. kai fainiai.. smile.gif pliam..toli dar man čia iki full smile.gif o yra dar koks dar kietesnis armoras? ar čia jau kiečiausias?

o kur yra tie vartai virš miesto? Ten su sparnais reik pakilt ar kaip?
Atsakyti
Oi ne, kiečiausi yra Abyss itemai. Juos reikia pirkti už Abyss pointus. O jie gaunami iš questų, mušant Abyss (Reshantos) mobus arba mušant asmodianus.

Daevanion itemai yra 30 lvl. Bet jeigu turi tik vieną seto dalį, tai už jį yra ir geresnių itemų (pvz assassino Daevanion viršų pasidėjau į wh, nes gavau geresnį). Tačiau jeigu surenki visą setą (na, bent jau kelias dalis), tai gauni papildomo bonuso (Mano bonusai). Kai surinkau pilną setą, prisidėjo visi bonusai, kurie pažymėti mėlynai.

Prie vartų reikia užskristi su sparnais. Ir, neišjungus sparnų, paspausti ant to portalo. Va maždaug taip atrodo. Jei neklystu, čia Verterono screenas smile.gif

O čia maniškė:
user posted image

Vakar kažkaip įdomiai knyga pradėjo šviest lotuliukas.gif Nesupratau, kodėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 04 gegužės 2010 - 09:09
pliam..man net gėda.. klausinėju tavęs visko kaip kokia visai noobe..
bet žinai..visi mėgsta kai padėta kaip ant lėkštutės viskas.. o ne taip, kad skaitai ilgiausiai googlej, kol randi info..

o yra daevanion ne 30lvl o aukštesnio? niu dar geresni irgi kad full būtų?

aš tai žiūriu įdomiai.. tie asmo tai ima hide funkciją ir prisėlina prie elyos ir puola.. tai radare nesimato.. bet jei į horizontą žiūri, tai matosi.. bigsmile.gif tai užmatau aš vis besėlinančius, bet vistiek dažnai jau nebespėju pabėgt... sad.gif
Atsakyti
Tai klausk, jei kas neaišku wink.gif Mielai papasakosiu, jei žinosiu. Aš pati nesmagiai jaučiuos, kad tiek daug visko prirašau biggrin.gif Bet kad nelabai yra su kuo pakalbėt smile.gif O ir šiaip... esu susidūrus su žaidėjais, kurie patys nori viską sužinot, gaut ir pagalbos nenori. Tai irgi nežinau, ar galiu daugiau ką pasakot, ar ne wink.gif

Daevanion itemai yra tik 30 lvl. Tačiau yra už juos geresni - Abyss. Ten lyg irgi yra setai. Neatsimenu tiksliai, bet turėtų būti. Kai eisiu į Sanctumą skillų pirkt, pažiūrėsiu smile.gif Ten šalia kambariuke yra Abyss itemų shopas. Žiūrinėjau kažkada ir seilę varvinau biggrin.gif Žinai, kaip pažiūrėt, kaip atrodys itemas ant tavęs?

Tu juk irgi turi hide skillą wink.gif Jeigu pamatai, kad atbėga, iškart gali įlįst. Bet jie turi skillą, su kuriuo per hide gali žiūrėt.. Tai jei nepamatys, jog užsimetei tą skillą, gali pabėgt smile.gif Aš su sorka irgi turiu tokį skillą, bet jis veikia tik 5 sec, o atsikraudinėja 5 min sad.gif Ir matau tik per basic stealth.. O visi didesni jau naudoja advanced... Tai nors ir užsimetu, nieko nematau..
Atsakyti
kažkaip žinai..aš tik klausiu, ir nieko nepapasakoju..tai vėl kitaip.. smile.gif
o kitą kart ir klaust nežinau ko.. smile.gif

o kartais reikia konors ant staigiųjų, tai pasigooglinu..

dar niekaip nesuprantu kaip su assasinu uždėt kažką. pvz radau lt puslapyje: "Vienas svarbiausių žudikų sugebėjimų yra raštų graviravimas. Papuošus priešininką vos keliais raštais žudikas jau gali atlikti įvairaus pobūdžio atakas, kurios ne tik stipriai sumažina priešininko gyvybės taškų skaičių bet ir gerokai jį susilpnina."
niu bet kaip uždėt tokį vistiek nesupratau...
Papildyta:
ir dar neįkertu.. pvz quest "kill speedy"
reik nukalt tokį mobą "speedy". pasispaudžiu /where speedy rodo violetinį tašką (ne kryžiuką) ir radare jis mirkčioja. ir kai užvedu pelę ant to mikrčiojančio, rodo raudoną rodyklę į viršų rodančią. Tai ką čia reiškia? Laukt kol atsiras ar kaip?
Papildyta:
geras bajeris kątik buvo..

laksčiau po dykumą .. mušau driežus ir pan.. ir norėjau ant uolos užšokt.. šokinėjau visaip, ir matyt patekau į plyšį.. nes pradėjau krist.. ale nuo pasaulio į erdvę žemyn...
bet kad jokių plyšių nesimatė..

čia toks kaip ir bugas kaip ir nebugas... smile.gif

ir miriau aišku..
Atsakyti
Tai gali papasakoti, kaip sekasi žaist wink.gif Ką nuveiki, ką pamatai ir pan. tongue.gif

Apie „raštus“ kažkada rašiau. Juos gali išgraviruoti su skillais, ant kurių parašyta has a chance to carve a rune..., engrave a signet, pattern.. ir pan. Pvz user posted image Rune Carve, user posted image Fang Strike. Yra ne vienas tokio pobūdžio skillas. Tai va, pirmiausia reikia su jais išgraviruoti tuos „raštus“ (ant priešininko matosi žalia ikona, o užvedus matosi „rašto“ levelis), o tada panaudoti skillą, ant kurio parašyta detonates a runear pan. Pvz user posted image Pain rune. Kuo didesnis „rašto“ levelis, įkabintas į priešą, tuo daugiau dmg padarai su skillu, tuos „raštus“ kuris naikina (naudoja). Jeigu eini pvp, tai, kaip skaičiau vienam forume, įkabini 3 lvl „raštą“ ir tada naudoji user posted image Binding Rune. Kol charas ore, gali suvaryt į jį skillus, kurių dmg didesnis, kai muši į nugarą (aišku, reikia nueit taip, kad būtum jamž nugaros), o po to vėl „raštus“ įkabint.
Jei kas neaišku su šitais, tai klausk smile.gif

Dėl /where. Kai ateini į vietą, kurioje turėtų būti pvz Speedy, ir radare rodo blyksintį taškiuką, vadinasi, jis toj vietoj atsiranda, bet tuo metu jo nėra. Gali sėdėti ir laukti jo. Kai jis atsiras, radare taškiukas pasikeis į kryžiuką. Žodžiu, jeigu blyksi, tai jo nėra, o jei kryžiukas - yra ax.gif

Man iki41 lvl dar biški trūksta, bet šiandienai jau viskas. Einam miegot smile.gif

Beje, nusipirkau 40 lvl sparnus už 10kk. Galėsiu parodyt, jei įdomu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2010 05 04, 23:41)
Papildyta:
geras bajeris kątik buvo..

Būna ir man taip. Žiauriai užknisa... Vakar, kai laksčiau pas asmodianus, radau asmo rangerį ant kalno. Aš apačioj buvau, užtargetinau jį ir pradėjau mušt. Jis nušoko nuo kalno ir užmetė man skillą, kuris nustūmė mane atgal (magas irgi tokį turi). O aš buvau įlindus į kalną, kad galėčiau į jį pataikyt. Tai kai nustūmė, taip ir įkritau į bedugnę doh.gif Galėtų pagaliau geodatą sutvarkyt... Jei principas kaip Lineage II, tai juokų darbas ta geodata...
Atsakyti
Vistiek nesupratau su tom karvem biggrin.gif
niu turiu aš tokius ženkliukus-skilus. ir juos naudoju. Ir kai panaudoju tai ties mobo gyvybės linija atsiranda mirkčiojantys visokie..
Bet vienam manuale apie tuos graviravimus buvo paveiksliukas, kur atsiranda virš mobo... toks ženklas.. ore.. nerandu pvz dabar.. bet man jis niekaip neatsiranda.

ant priešininko matosi žalia ikona, o užvedus matosi „rašto“ levelis - kur tas reikalas matosi?

dėl where... o klausyk, nesimato radare kaipnors kiek liko laiko iki atsiradimo to mobo?

o dėl kritimo į niekur..tai man pirmas kartas.. aš matai ant kalnų lipu dažniausiai keliais.. takeliais.. o ne tiesiog..
labiausiai nervina, kad mirus xp nuima sad.gif

o sparnai tai be abejo labai įdomu..aš tai vis dar skraidau su tais, kur patys atsiranda ir net nesideda ant profilio.. nu tie pirmieji... reikės nuspirkt sanctume, bet vis pamirštu...
Atsakyti
QUOTE(mylima2007 @ 2010 05 04, 23:58)
Bet vienam manuale apie tuos graviravimus buvo paveiksliukas, kur atsiranda virš mobo... toks ženklas.. ore.. nerandu pvz dabar.. bet man jis niekaip neatsiranda.

Taip yra oficialiam serveryje. Šičia tie ženklai nepasirodo sad.gif Ir neaišku, ar kada nors jie matysis... Aišku, būtų patogiau, jei veiktų, kaip priklauso.

ant priešininko matosi žalia ikona, o užvedus matosi „rašto“ levelis - kur tas reikalas matosi?

Kai užtargetini mobą/asmo, po jo HP eilute rodo jo buffus ir debufus. Dabar neturiu normalaus screeno, kuris tai pailiustruotų, o internete greit nerandu, tai bandau taip papasakot.. Čia yra MB screenas, kur jis užtargetinęs GM'ą. Tai nupaišiau rodyklę, kur atsiranda ta „rašto“ ikona biggrin.gif Ir ant jos užvedus, matai levelį. Jeigu dar neaišku, ryt pailiustruosiu su tikru assassinu smile.gif

dėl where... o klausyk, nesimato radare kaipnors kiek liko laiko iki atsiradimo to mobo?

Gaila, bet nerodo. Būtų labai gerai, jei matytųsi lotuliukas.gif Dažniausiai paprastų named mobų respawnas - 20 min.

o sparnai tai be abejo labai įdomu..aš tai vis dar skraidau su tais, kur patys atsiranda ir net nesideda ant profilio.. nu tie pirmieji... reikės nuspirkt sanctume, bet vis pamirštu...

Maniškė sorka iki 40 lvl buvo su tais pradiniais sparnais lotuliukas.gif Assassinas turi pirmus shopinius. Nors oficialiam serve visus sparnus galima pirkt (atrodo). O čia 30 ir 50 lvl galima gaut tik padoneitinus.. doh.gif

Na,aš jau lekiu į lovikę smile.gif Jei ką nors parašysi, tai iš pat ryto atsakysiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
dėkui už informaciją..
kaip ir viską nupasakojai taip tiksliai.. smile.gif
bandysiu ieškoti..
o tai ten po ta gyvybės linija ir man rodo viską...ikonėles.. stunus tuos..
tai va kodėl man nerodo tų ženklų ore.. ot nervina kai nepilna versija..

o tau beje nelūžta aionas? man tai kas kokias 3-4val užlūžta, ir persikrauna...
Atsakyti