Tai gali papasakoti, kaip sekasi žaist

Ką nuveiki, ką pamatai ir pan.
Apie raštus kažkada rašiau. Juos gali išgraviruoti su skillais, ant kurių parašyta
has a chance to carve a rune...,
engrave a signet,
pattern.. ir pan. Pvz

Rune Carve,

Fang Strike. Yra ne vienas tokio pobūdžio skillas. Tai va, pirmiausia reikia su jais išgraviruoti tuos raštus (ant priešininko matosi žalia ikona, o užvedus matosi rašto levelis), o tada panaudoti skillą, ant kurio parašyta
detonates a runear pan. Pvz

Pain rune. Kuo didesnis rašto levelis, įkabintas į priešą, tuo daugiau dmg padarai su skillu, tuos raštus kuris naikina (naudoja). Jeigu eini pvp, tai, kaip skaičiau vienam forume, įkabini 3 lvl raštą ir tada naudoji

Binding Rune. Kol charas ore, gali suvaryt į jį skillus, kurių dmg didesnis, kai muši į nugarą (aišku, reikia nueit taip, kad būtum jamž nugaros), o po to vėl raštus įkabint.
Jei kas neaišku su šitais, tai klausk
Dėl /where. Kai ateini į vietą, kurioje turėtų būti pvz Speedy, ir radare rodo blyksintį taškiuką, vadinasi, jis toj vietoj atsiranda, bet tuo metu jo nėra. Gali sėdėti ir laukti jo. Kai jis atsiras, radare taškiukas pasikeis į kryžiuką. Žodžiu, jeigu blyksi, tai jo nėra, o jei kryžiukas - yra
Man iki41 lvl dar biški trūksta, bet šiandienai jau viskas. Einam miegot
Beje, nusipirkau 40 lvl sparnus už 10kk. Galėsiu parodyt, jei įdomu
Papildyta:
QUOTE(mylima2007 @ 2010 05 04, 23:41)
Papildyta:
geras bajeris kątik buvo..
Būna ir man taip. Žiauriai užknisa... Vakar, kai laksčiau pas asmodianus, radau asmo rangerį ant kalno. Aš apačioj buvau, užtargetinau jį ir pradėjau mušt. Jis nušoko nuo kalno ir užmetė man skillą, kuris nustūmė mane atgal (magas irgi tokį turi). O aš buvau įlindus į kalną, kad galėčiau į jį pataikyt. Tai kai nustūmė, taip ir įkritau į bedugnę

Galėtų pagaliau geodatą sutvarkyt... Jei principas kaip Lineage II, tai juokų darbas ta geodata...