Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Jį gali nusipirkti General Goods shope. Kiekvienam mieste ar kaimuke būna wink.gif Jei statysi viena, tai pirk Group kiską. Ant jo galėsi užsižymėti tu ir tavo grupės nariai. Jei tokių nėra, tai tik tu būsi užsižymėjus ir viskas smile.gif Jeigu jį užmuš, tai atsirasi prie obelisko, ant kurio užsižymėjai. Nieko neatims wink.gif Beje, prieš pora dienų sužinojau, kad kai muša mano kiską, rašo info. Ir kai užmuša parašo. Iki tol nebuvo užmušę mano kisko smile.gif O mes buvom jau kelis asmosų kiskus nunešę biggrin.gif
Atsakyti
Žadėjau papasakoti apie savo nuotykius pas asmodianus smile.gif
Persikėlę per riftą, atsidūrėme apsnigtam miške. Mobai nepikti, šiek tiek mažesni, nei mes (tada buvau apie 43 lvl). Aišku, iškart iškilo klausimas „Kur statyti kiską?“. Kadangi pirmą kartą nuėjom į Beluslaną, tai teritorijos nepažįstamos.. Nuėjom į kažkurią pusę ir pamatėm užlipimą. Kadangi geriausia statyti ant kalnų, kad nepamatytų priešai, ieškojom kokio nors užlipimo. Šiek tiek palipę, radom named mobą. Išmetė žalią auskarą wub.gif Pasiėmiau sau biggrin.gif Netoliese pamačiau nuožulnesnį kalno šlaitą. Va screen:
user posted image
Mano kompe vaizdo plokštė prastoka, tai atrodo kitaip, nei pas MB kompe biggrin.gif
Tai va, už aukštesnės eglės, kairėj pusėj yra tokia bala „dėmė“ biggrin.gif Tai mes ten norėjom pastatyt kiską. Reikėjo nušokti nuo kalno, ant kurio stovėjom, ir nusklandyti ant to šlaito. Aišku, MB pavyko iš pirmo karto. Aš nepriskridau finišo biggrin.gif Teko lipti ant to pačio kalno ir bandyti iš naujo. Po kažkurio tokio bandymo prie raido pamačiau asmo. MB ruošėsi ateit pas mane ir padėt užmušt jį. Sakau kiską pastatyk. Pamąsčiau, kad jeigu mus užmuštų tie asmo, tai, jeigu būtų kiskas, bent vienas iš mūsų galėtų po mirties atsirasti asmo žemėj. O mane tada prikeltų. O jei kisko nebūtų ir abu mirtume, tektų grįžti į savo žemes. Na, mums pasisekė, ir tą asmo užmušom. Tada man reikėjo kažkaip užskristi ant to šlaito, nes ten jau kiską pastatė. Kad galėčiau ant jo užsibindinti. Vargom ilgiausiai.. Ir MB ėmė mano charą, bandė užskrist, ir aš pati bandžiau.. Niekaip.. Tada pajungė mano charą ant savo kompo ir tik tada po keliolikos bandymų pavyko. Tik jau tada iškilo kita problema - neleidžia užsibindint lotuliukas.gif Net restartas nepadėjo. Teko statyti antrą kiską lotuliukas.gif Pažiūrėjau į laikrodį - vien bandydami užskristant šlaito, praleidom 40 min doh.gif Na, bet per tą laiką užmušom kelis asmo, atėjusius mušti raido, ir patį raidą dar 2 kartus. Bet daugiau nieko jis neišmetė..
Kai jau pastatėm kiską, ėjom apžiūrinėt teritorijų. Atidarėm dalį mapo, užmušom dar nemažai asmosų ir raidų. Nėjom tik prie pagrindinio miesto. Net nežinau, kodėl smile.gif Mus užmušo gal 50 lvl gladas, bet tai nutiko jau visai toli nuo mūsų kisko. Antrą kiską vėl ten pat pastatėm, o trečią jau toliau. Galiausiai pavyko nueiti į norimą vietą. Iki tol vis kas nors užmušdavo, nepasiekus tos vietos biggrin.gif Ir ten, pasirodė, yra 43+ mobai. Stengėmės jų neužkabint, kad nereikėtų mušti. Dar toks sorka 50 lvl prisikabino prie mūsų biggrin.gif Elyosas. Paskui mus lakstė. Bet nei mobų mušo, nei ką.. Tik valkiojosi ir mus nervino. Kiską pardaviau, bet ir tada neatstojo. Kažkaip buvo, kad jis ir MB užkabino po guardą. Jis iškart užsilenkė, nespėjęs pastatyt kisko biggrin.gif O MB šoko į tarpeklį ir nusklandė, kad guardas atsikabintų. Nu teko šokt ir man ten.. Ir paaiškėjo, kad ten nėra išėjimo biggrin.gif Dar bandėm nusižudyt, kad galėtume grįžti prie kisko, bet nepavyko. Tada padarėm return į Heironą ir ėjom toliau mušt mobų biggrin.gif

O čia mano naujieji sparnai smile.gif Screeną dariau ant MB kompo, nes pas mane taip gražiai nerodo smile.gif Ant mano kompo tie papuošimai ne spindintys, kaip turėtų būti, o žalsvai pilki biggrin.gif
user posted image

Buvau šiandien nuėjus į Test serverį pabandyt summonų. Susikūriau asmo charą biggrin.gif Pakėliau iki 20 lvl ir išjungiau.
Atsakyti
o aš komandiruotėj.. savaitė Palangoj.
Turiu tik mobilųjį internetą kompiuteryje, kur 1GB/mėn. Tai nelabai pažaisi...
savaitė pertraukos.
Atsakyti
Wow, kaip faina smile.gif Ir aš padaryčiau pertrauką dėl savaitės Palangoj lotuliukas.gif

Labai laukiu naujausio updeito smile.gif Turėtų įdėti Trade Brokerį. Nebereikės palikinėti shopų Sanctume, kad ką nors parduočiau. Išbandžiau šitą funkciją test serveryje. Labai fainas dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 10, 18:58)
Wow, kaip faina smile.gif Ir aš padaryčiau pertrauką dėl savaitės Palangoj  lotuliukas.gif

Labai laukiu naujausio updeito smile.gif Turėtų įdėti Trade Brokerį. Nebereikės palikinėti shopų Sanctume, kad ką nors parduočiau. Išbandžiau šitą funkciją test serveryje. Labai fainas dalykas smile.gif

bet tada gal kris kainos rinkoje?

Atsakyti
Nemanau. Už šitą paslaugą Shugo ima mokestį. Manau, apie 2% nuo daikto autoprice. Tad žmonės, norėdami gauti pelno, uždės antkainį, kad atsipirktų ta paslauga.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 10, 22:35)
Nemanau. Už šitą paslaugą Shugo ima mokestį. Manau, apie 2% nuo daikto autoprice. Tad žmonės, norėdami gauti pelno, uždės antkainį, kad atsipirktų ta paslauga.

bet žinai.. jei aš priduosiu daiktą tarkim už 1k, o kitas tokį patį daiktą bus padėjęs už 500, tai iš manęs niekas nepirks.. nes iškart vietoj galės palygint kainas.. Todėl kas norės greičiau parduot, tai dės daug mažesnėm kainom. Tad air aš dėsiu mažesnėm.. ir taip visi mažins kainas.. nea?
Atsakyti
Iš L2 patirties galiu pasakyti, kad būna visaip. Kas nori greičiau parduoti, tas mažina kainas. O kas nori pinigų, sėdi su shopu ilgai ir vis tiek kada nors iš jo tą daiktą paima. Kai nėra pasirinkimo, o jam jo labai reikia. Aišku, jeigu nustatai 10 kartų brangiau, tai ir neims smile.gif Bet jeigu logiška, normali kaina, ir jei nėra kito pasirinkimo, kada nors nupirks.
Atsakyti
Įdėjo Trade Brokerius thumbup.gif Sumonų dar nebandžiau smile.gif
Atsakyti
Na va, aš jau 50 lvl smile.gif Ir vakar visą Daevanion setą +10 padariau. Dabar belieka tik asmo medžiot ir itemus gerus susirinkt biggrin.gif
Labai gerai, kad Trade brokeris yra. Papigiai juvę susipirkom biggrin.gif Na, aš žiedų dar nepirkau. Maniškių bonusai man labiau patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 16, 08:09)
Na va, aš jau 50 lvl smile.gif Ir vakar visą Daevanion setą +10 padariau. Dabar belieka tik asmo medžiot ir itemus gerus susirinkt biggrin.gif
Labai gerai, kad Trade brokeris yra. Papigiai juvę susipirkom biggrin.gif Na, aš žiedų dar nepirkau. Maniškių bonusai man labiau patinka biggrin.gif

wow.. pavydžiu.. 50lvl.. ech.. ir dar itemai geri...
o tam aione būna kada restartas? Kada turi nuo nulio viską pradėt?

Klausyk, o kai visą visą setą susirinksi.. tai ką tada darysi? Kaip toliau tobulėsi?
Atsakyti
Sveiki, noriu pristatyti nauja atsipalaidavimo buda t.y. internetinis zaidimas eRepublik.
eRepublik – naujas ir greitai populiarėjantis naršyklinis žaidimas išleistas 2008 m. spalio mėnesį ir turintis jau virš 400 tūkstančių užsiregistravusių žaidėjų. „eRepublik“ – tai tarsi gyvenimo simuliatorius, kur žaidėjas gali dirbti, užsiimti verslu, rašyti laikraščius, keliauti, kariauti, įstoti i politinę partiją ir net tapti šalies prezidentu. Viskas priklauso nuo paties žaidėjo gabumų ir strategijos planavimo. Laiko minimaliai užtenka vos keleto minučių per dieną atlikti svarbiausius veiksmus. Visas kitas laikas planuojamas individualiai kiekvieno žaidėjo.
Šiame žaidime nerasite dirbtinai sukurtų, programos valdomų veikėjų (npc), tad visą žaidimo eigą lemia vien tik žaidėjai vadinami piliečiais.
Piliečiai yra pasiskirstę į dideles grupes - valstybes. Kiekviena valstybė stengiasi tapti saugi ir stabili, turtinga ir galinga. Tai tiesiogiai priklauso nuo pačių valstybės piliečių - jų skaičiaus ir aktyvumo, sugebėjimo organizuotai veikti. Valstybės stiprumas čia nepriklauso nuo valstybės stiprumo realiame gyvenime (pvz. Vengrija ar Serbija yra galingesnės už JAV). Svarbiausias tikslas, kurio siekia piliečiai susibūrę po savos valstybės vėliava, yra padaryti savo valstybę kuo stipresne, užkariauti kuo daugiau ir kuo svarbesnių regionų, kurie turi naudingųjų išteklių (geležies, naftos, medienos, deimantų). Kiekvienas žaidėjas gali iškelti ir individualius tikslus pvz. įkurti įmone, tapti prezidentu ar Seimo nariu.
Svarbiausias viso žaidimo varikliukai yra karai, politika ir patriotizmas. Karų žaidime gausybė (netgi nedidelė esanti Lietuva dalyvauja keliuose karuose), taip pat vyksta įvairūs valdžios perėmimai, kai šalies kongresą ar prezidento kėdę užima užsieniečiai, vedami blogų kėslų.
Beto, šiame žaidime galima būti laikraščio redaktoriumi, verslininku, politiku , prezidentu ar netgi tarnauti armijoje. Daugiau apie viska galėsit sužinoti užsiregistrave.

Keli straipsniai, kurie jums padetu apsiprasti žaidime:
Pirmosios savaitės gidas: http://tinyurl.com/pirma
Pirmoji diena erepublik : http://www.erepublik...as-1256613/1/20
D.U.K (dažniausiai užduodami klausimai):http://docs.google.com/View?id=dfzjvtdw_37k6f3fgj
Naujokų mokyklėlė: www.tinyurl.com/nmanketa
Žaidimo puslapis: www.erepublik.com
Žaidimo fanų puslapis: www.erepublik.lt
Susikurti pilieti: http://www.erepublik...ferrer/eFliopas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo efliopas: 16 gegužės 2010 - 20:18