Sveiki,ziuriu apmirus temyte-nutariau pazadint Esu facebok zaidimu- Frontier Ville,Happy Pets ir Pet Ville fane.Na dar ir Happy Island patinka.Gal kas noretu jungtis su manimi kartu zaisti?Kvieskite-laukiu prisijungiant siu zaidimu zaideju,kartu linksmiau bus
Sveiki,ziuriu apmirus temyte-nutariau pazadint Esu facebok zaidimu- Frontier Ville,Happy Pets ir Pet Ville fane.Na dar ir Happy Island patinka.Gal kas noretu jungtis su manimi kartu zaisti?Kvieskite-laukiu prisijungiant siu zaidimu zaideju,kartu linksmiau bus
Ant kiekvienų sėklų rašo laiką, per kiek užauga. Jeigu prisijungi dvigubai vėliau, tuomet ir randi nuvytusius augalus. Pvz ryžiai vynuogės auga 12 val. Jeigu paliksi dviem dienom, rasi nuvytusias. Žemuogės - 2 val. Vėliausiai po 4 val gali jas skinti. Aš visada pasirenku pagal tai, ar galėsiu nurinkti derlių po tiek laiko, kiek auga.
Tas Frontier Ville labai uzkabinantis Reikia misko kemsyna susitvarkyt,apsodint,galvijus augint ir kuo daugiau draugu tuo geriau-visokio gerio daugiau gauni
Ant kiekvienų sėklų rašo laiką, per kiek užauga. Jeigu prisijungi dvigubai vėliau, tuomet ir randi nuvytusius augalus. Pvz ryžiai vynuogės auga 12 val. Jeigu paliksi dviem dienom, rasi nuvytusias. Žemuogės - 2 val. Vėliausiai po 4 val gali jas skinti. Aš visada pasirenku pagal tai, ar galėsiu nurinkti derlių po tiek laiko, kiek auga.
o as pradejau seklom nebesodint, nes kartais nespeju derliaus nurinkt. pas mane sodas didelis kiek pastebejau, tai ten nera skirtumo, kada nuskinsiu, nes neteko rast supuvusio derliaus
Pas mane sodas irgi labai didelis. Bet visada spėju nurinkt Jeigu žinau, kad savaitgaliui ar ilgesniam laikui nepasijungsiu, užsodinu ką nors, kas auga 4 val, ir viskas ok Geriausia viską daryti su kombainu. Greitai suspaudau ir ok
anksciau irgi taip darydavau, mazdaug apskaiciuodavau, kada vel prisesiu. dabar nebesodinu jokiu sekliniu augalu visiskai tik medziai ir gyvuliai. nes nervindavo, jei nespeju nuimt derliaus ir randu visa supuvusi. o siaip neblogas zaidimas yra uno kortomis. pameginkit, ten zaidziama su kitais zmonem online