Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(MIKIENĖ @ 2010 07 31, 12:21)
Sveikos gal kuri iš jūsų turi nukrekintą GTA San andreas?Vyras nori žaisti,bet niekur negaunam ir nerandam iš kur parsisiųsti 4u.gif

Aš turiu, tik jau turbut po laiko parašiau. doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,ziuriu apmirus temyte-nutariau pazadint 4u.gif Esu facebok zaidimu- Frontier Ville,Happy Pets ir Pet Ville fane.Na dar ir Happy Island patinka.Gal kas noretu jungtis su manimi kartu zaisti?Kvieskite-laukiu prisijungiant siu zaidimu zaideju,kartu linksmiau bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2010 10 11, 23:01)
Sveiki,ziuriu apmirus temyte-nutariau pazadint 4u.gif Esu facebok zaidimu- Frontier Ville,Happy Pets ir Pet Ville fane.Na dar ir Happy Island patinka.Gal kas noretu jungtis su manimi kartu zaisti?Kvieskite-laukiu prisijungiant siu zaidimu zaideju,kartu linksmiau bus  mirksiukas.gif

O Farmville nežaidi? x)
Atsakyti
Turiu ir Farm Ville,bet nemoku kaip ten zaist gerai reikia..Darzas supuves kai atejau kita diena lotuliukas.gif Etc,ir stovi taip pradzia...
Atsakyti
Ant kiekvienų sėklų rašo laiką, per kiek užauga. Jeigu prisijungi dvigubai vėliau, tuomet ir randi nuvytusius augalus. Pvz ryžiai vynuogės auga 12 val. Jeigu paliksi dviem dienom, rasi nuvytusias. Žemuogės - 2 val. Vėliausiai po 4 val gali jas skinti. smile.gif Aš visada pasirenku pagal tai, ar galėsiu nurinkti derlių po tiek laiko, kiek auga.
Atsakyti
Aciu,as taip ir pamaniau kad per velai ateinu ax.gif Kazko neuzsikabinau ant to zaidimo...Visu nesuspeciau suzaist. smile.gif
Atsakyti
Anksčiau žaidžiau žymiai daugiau Facebook žaidimukų, tačiau pasilikau prie Farmville. Būna, kad palieku nieko neužsodinus, nes tingiu skint ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Tas Frontier Ville labai uzkabinantis smile.gif Reikia misko kemsyna susitvarkyt,apsodint,galvijus augint ir kuo daugiau draugu tuo geriau-visokio gerio daugiau gauni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(faustina @ 2010 10 14, 15:48)
ir kuo daugiau draugu tuo geriau-visokio gerio daugiau gauni smile.gif

Visuose žaidimuose tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 10 13, 09:11)
Ant kiekvienų sėklų rašo laiką, per kiek užauga. Jeigu prisijungi dvigubai vėliau, tuomet ir randi nuvytusius augalus. Pvz ryžiai vynuogės auga 12 val. Jeigu paliksi dviem dienom, rasi nuvytusias. Žemuogės - 2 val. Vėliausiai po 4 val gali jas skinti. smile.gif Aš visada pasirenku pagal tai, ar galėsiu nurinkti derlių po tiek laiko, kiek auga.

o as pradejau seklom nebesodint, nes kartais nespeju derliaus nurinkt. pas mane sodas didelis ax.gif lotuliukas.gif kiek pastebejau, tai ten nera skirtumo, kada nuskinsiu, nes neteko rast supuvusio derliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
O tai kaip sodini, jei ne sėklom?

Pas mane sodas irgi labai didelis. Bet visada spėju nurinkt wink.gif Jeigu žinau, kad savaitgaliui ar ilgesniam laikui nepasijungsiu, užsodinu ką nors, kas auga 4 val, ir viskas ok smile.gif Geriausia viską daryti su kombainu. Greitai suspaudau ir ok smile.gif

Beje, kas nors dar Aioną žaidžia? smile.gif
Atsakyti
anksciau irgi taip darydavau, mazdaug apskaiciuodavau, kada vel prisesiu. dabar nebesodinu jokiu sekliniu augalu visiskai schmoll.gif tik medziai ir gyvuliai. nes nervindavo, jei nespeju nuimt derliaus ir randu visa supuvusi. o siaip neblogas zaidimas yra uno kortomis. pameginkit, ten zaidziama su kitais zmonem online thumbup.gif
Atsakyti