Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

Žaidžiau ir uno. Bet ten ne tas pats smile.gif
Atsakyti
dar yra neblogas psl mail.ru ten uzsiregistravus galima zaisti ivairius zaidimus, pvz kortom "durniu" irgi online thumbup.gif
Atsakyti
Aha. Ten biliardą žaisdavau.
Atsakyti
As pazaidziu aiona, anksciau zaisdavau L2, dbr ilindui i facebooka ir ferma vis apsodinu.
Atsakyti
L2 jau istorija smile.gif Kaip aš sakau, jį žaidžia tie, kuriems kompas nepaveža Aiono ax.gif

Kviečiu užsukt į savo serverį. Startavom penktadienį x) Hellion
Atsakyti
L2 geresnis pvpatzvilgiu ir pan. O uz ka zaidi?
Atsakyti
O kuo tau nepatinka pvp tarp asmo ir elyosų? smile.gif

Esu už visus žaidus, o dabar turiu chanterį smile.gif O tu?
Atsakyti
Nenoriu issiplesti, bet man asmeniskai geriau pvp L2, o ir cast speed geresnis l2 pasaulyje. Aione bandziau chanteri, clerika, dbr zaidziau uz glada.
Atsakyti
Nu ką galiu pasakyt apie cast speed biggrin.gif Jei tau labiau patinka spamminti magiją, tai jooo - L2 tai gali daryt biggrin.gif Susikeli cast speed ir gali laikyt F1 - non stop varysi.
O man jokio įdomumo, kai viską gali daryti su vienu skillu. Na, kartais kokį vortexą paleist. O pagrinde naudojamas tik vienas skillas.
Aione žymiai didesnė skillų įvairovė. Su magu, assassinu dar reikia mokėti žaisti. Žinoti, ką koks skillas daro, kokius skillus pirmiau naudoti, kad dmg būtų didesnis.
O gal tu turėjai omeny, kad L2 geresnis karminimo atžvilgiu? smile.gif Kad gali užmušti bet kokį, tau nepatinkantį charą? Išverti visus ir spotas tavo. Aione to nėra, bet jeigu atlėks priešas, tai tikrai nepasigailės tongue.gif L2 gali ramiai mušti, nebent atbėgs cw arba koks maniakas, žudantis visus iš eilės. O Aione visą laiką reikia dairytis, ar iš kur nors neišlenda priešas. Va tai ir yra įdomu. Bent nėra taip nuobodu, kaip mušti mobus iš eilės ir, jei neturi cw, nieko nebijoti.
Atsakyti
Farm Ville nepasotinamai žaidžiamas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 12 06, 18:14)
L2 jau istorija smile.gif Kaip aš sakau, jį žaidžia tie, kuriems kompas nepaveža Aiono ax.gif

Kviečiu užsukt į savo serverį. Startavom penktadienį x) Hellion

prašyčiau nenuvertint. Mano kompas patemps bet kurį naujesnių žaidimų, tačiau aš žaidžiu L2, nes man patinka ir tiek.

Tiesiog žaidimai yra skonio reikalas, o dėl skonio nesiginčyjama biggrin.gif
Atsakyti
o jei jau atvirai, tai del sims einu is proto lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti