Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Rodnega @ 2012 06 16, 11:26)
Žaidžiu Line age 2 thumbup.gif . Įdomus, dinamiškas ir įtraukiantis žaidimas . Gal yra bendraminčių?  bigsmile.gif

L2 mano pirmas mmorpg. Žaidžiau, kol neišėjo Aion. Nuo gruodžio, kai L2 padarė free to play, mečiau Aion privatų serverį ir pradėjau žaist L2. Bet ir jį mečiau, kai Aion padarė free to play smile.gif L2 labai įdomus žaidimas, bet man Aion įdomesnis - daugiau veiklos ir galimybių smile.gif jeigu nežaisčiau Aiono, žaisčiau L2. Jei nežaisčiau L2, žaisčiau Forsaken World smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 06 16, 14:15)
L2 mano pirmas mmorpg. Žaidžiau, kol neišėjo Aion. Nuo gruodžio, kai L2 padarė free to play, mečiau Aion privatų serverį ir pradėjau žaist L2. Bet ir jį mečiau, kai Aion padarė free to play smile.gif L2 labai įdomus žaidimas, bet man Aion įdomesnis - daugiau veiklos ir galimybių smile.gif jeigu nežaisčiau Aiono, žaisčiau L2. Jei nežaisčiau L2, žaisčiau Forsaken World smile.gif

Cia skaitosi free paziureti
Tai tiesiok pinigu viliojimo masima lotuliukas.gif
Kaip ir visi nemokami aisku yra tokiu kur tikrai nemoki nieko gauni viska bet zaidimo metu tau meta reklamas Tai vistiek moki tik mokestis reklamu isjunginejimas mirksiukas.gif
Bet cia kiek vieno reikalas kur zaisti, ka ir kaip moketi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vykas: 18 birželio 2012 - 07:53
Mėgstu ir aš kompiuterinius žaidimus, bet tik tokius paprastus, kokiu ilgai besitęsiančių, kaip linage ar panašiai nežaidžiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vykas @ 2012 06 18, 08:52)
Cia  skaitosi free paziureti

Apie gameforge lamakišką "free to play" (kuris realiai toks nėra) nekalbu. Žaidžiu normaliame ncsoft'o serveryje. Europiniuose serveriuose, kuriuos valdo gameforge, viskas ribota, o jei nori žaisti normalų žaidimą be apribojimų, koks jis yra amerikietiškuose NcSoft serveriuose, turi pirkti Gold pack'ą. O tai jau nebe nemokamas žaidimas smile.gif amerikietiškame viskas nemokama ir neribota. Abiejuose yra parduotuvės, kuriose galima nusipirkti kažką už tikrus pinigus, bet tai žaidimui netrukdo. Taip yra visuose free to play žaidimuose ir daug geriau, negu mokėti mėnesinį mokestį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2012 06 18, 09:49)
Apie gameforge lamakišką "free to play" (kuris realiai toks nėra) nekalbu. Žaidžiu normaliame ncsoft'o serveryje. Europiniuose serveriuose, kuriuos valdo gameforge, viskas ribota, o jei nori žaisti normalų žaidimą be apribojimų, koks jis yra amerikietiškuose NcSoft serveriuose, turi pirkti Gold pack'ą. O tai jau nebe nemokamas žaidimas smile.gif amerikietiškame viskas nemokama ir neribota. Abiejuose yra parduotuvės, kuriose galima nusipirkti kažką už tikrus pinigus, bet tai žaidimui netrukdo. Taip yra visuose free to play žaidimuose ir daug geriau, negu mokėti mėnesinį mokestį smile.gif

Mezinau kas geriau ar moketi i menesi ar moketi uzkaska kad gautum papildomo nes tie papildomi dalikiukai atima daugiau pinigu nei menesinis mokestis wink.gif
Cia nekalbu tik apie aion
Kas liecia Aion NA paskaitinejus forumus neatrodo jau taip nekaltai kaip cia parasiai bet as nelosiau ten tai nesigincysiu smile.gif
Atsakyti
Čia ne skelbimų puslapis smile.gif pardavinėk tam skirtoje temoje smile.gif

O dėl mėnesinio mokesčio ir in-game shop, tai niekas neliepia pirkti tų papildymu už tikrus pinigus. Kas nori, tas perka. Kas nenori - žaidžia tą patį žaidimą, bet gerus itemus susirenka iš žaidimo (pasigamina, išmuša iš bosų ar nusiperka iš kitų žaidėjų ar už žaidimo valiutą). O kai reikia mokėti už žaidimą, tuomet jau nori nenori turi mokėti realius pinigus, kad galėtum žaisti. Todėl, bent man, daug geriau žaisti žaidimą ir už jį nemokėti, ir nepirkti nieko už realius pinigus. Ir man nesvarbu, ar kiti perka kažkokius papildymus, ar ne. Jei jie nemoka gerų itemų susirinkti žaidime, tai čia jau jų problema. Aš galiu viską gauti ir nepirkdama nieko, o realius pinigus išleisti realiam gyvenime smile.gif
Atsakyti
Va cia tai bent zaidimas thumbup.gif
Adresas
Video
Atsakyti
QUOTE(Vykas @ 2012 06 20, 14:46)
Va cia tai bent zaidimas  thumbup.gif
Adresas
Video

Vejai tavo galvoje, sh cia o ne zaidimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Atsižaidžiau aš Aiono. Erzina, kad su kiekvienu atnaujinimu viskas tik lengvyn ir lengvyn ir kad žaidimas virsta sims'ais... Užeinu kartą per mėnesį, palaistau kaktusus (nors anksčiau mano visas žaidimas buvo orientuotas tik į PVP) ir neturiu ką veikti. Žaidžiau rusiškame serveryje, labai dėl to džiaugiuosi. Pakėliau savo kalbos žinias iš 0 lygio į visai neblogą. Plius Rusijoje šis žaidimas itin populiarus, kaip ir Korėjoje. O EU gana greitai prarado vartotojų susidomėjimą. Bet skaičiau, kad EU po Free to play beveik milijonas naujų accountų atsirado (aišku naujų vartotojų tikrai ne tiek, kiek accountų). Rusijoje Free to play nepadarė ir neplanuoja to daryti. Aš tame matau tik privalumus.
Dabar žaidžiu Diablo III. Kokia valandėlę ar dvi per savaitę.
Atsakyti
Nesutinku, kad su kiekvienu atnaujinimu vis lengvyn. Su kiekvienu atnaujinimu atsiranda didesnių levelių, naujų zonų, instancų ir pan. Lengviau būna tik low lvl, taip greičiau galima pasikelti lvl ir išnaudoti naujas galimybes. Nuo 55 lvl atsiveria daug daugiau galimybių nei anksčiau. Žaidimas labai pasikeičia. Neverta švaistyti laiko prie low lvl smile.gif
o EU Aion servai ne rodiklis. Ten net 3.0 nėra, kai korėjiečiai testiniame serveryje turi jau 3.5 smile.gif džiaugiuosi, kad nežaidžiu EU, kad laukiau kol NcSoft paleis naują serverį.
Atsakyti
Dėl lengvumo - pasiekti 60 lvl užtrunka daug greičiau nei anksčiau užtrukdavo pasiekti 40 lvl. Anksčiau, t.y. prieš pora metų, eiliniam žaidėjui apsirengti žaliais rūbai buvo norma, žydri - labai gerai, kai dabar visi be pastangų nuo galvos iki kojų apsirengę gold'ais biggrin.gif Anksčiau reikėdavo arti, kad gal galėtum nusipirkti Scroll'ų ir valandėlę komfortiškai užsiimtum gank'u. 3.0.3 žemesnių lvl AP rūbų kainos sumažintos 2 -3 kartus, ir dar AP rūbai krenta iš skrynelių (o jie aktualūs ne tik žemesnių lvl žaidėjams). Be to, užtenka tik užeiti ir išeiti iš arenos ir su 0 pastangų kaupiasi ženkliukai aprangai, kuri savo duomenimis tolygi AP rūbams. Galų gale, 60 lvl AP rūbus daug paprasčiau susirinkti negu 55 lvl rūbus (dėl medalių). Jau nekalbant apie serverius be PVP mažyliams (iki 50 lvl), safe zonas. Tikrai palengvintas žaidimas.
Atsakyti
As online geimeris. Nuo Starwars: Old Republic ir EVE siuo momentu mane atitrauke Diablo3
Atsakyti