Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

QUOTE(Calaquendi @ 2011 04 05, 19:50)
Jeigu nori PvE ir siužeto, tai žaisk kokį nors solo žaidimą, ne MMORPG smile.gif

Solo su chebra nepasišnekėsi ir žvėrių papjaut kartu nenueisi wink.gif

Aš labai tvarkingai MMuškes žaidžiu ir siužeto tikrai netrūksta, tik Aion'as užkliuvo, nes tiek metų laukėm su draugais, o žaidimas sukakotas sad.gif

Lineage turėjau trial'ą - nepatiko, visa sistema pasenus, tai neužsikabliavau. O va Guild Wars sėdėjau metus kokius penkis visai tvarkingai.
Atsakyti
Na, jei iš MMORPG, tai gali pabandyti Perfect World smile.gif PvE serve. Nežinau, kaip yra PvP serve, gal žiauriau, bet PvE ramiai sau kėliau lvl, craftinau ir dariau questus smile.gif Jeigu nori, užsidedi PK Mode ir, kaip suprantu, tave gali kas nors užpult iš kitų žaidėjų smile.gif Kažkas panašaus yra ir Runes of Magic, bet aš pati to žaidimo nebandžiau, tik pasakojo.. smile.gif
Papildyta:
Beje, Aione nėra taip, jog visai negalėtum lvl pakelt, kad pastoviai tave muštų kiti. Ten gali pasimušti tik su priešinga rase. O Lineage II tave gali užmušti bet kas, kam tu nepatikai smile.gif Šito dalyko Aione dauguma prisiekusių L2 žaidėjų pasigenda ir sako, kad nieko gero iš to Aiono biggrin.gif O tau, žiūriu, atvirkščiai smile.gif (Aš nesu tarp tų, kuriem patiktų karmint smile.gif ) Aione yra miestų, į kuriuos neateina asmosai. Tad ten galima keltis lvl ir questus daryt. Arba lįst į instancą, kur priešai taip pat nepatenka. Ginsiu Aioną visom keturiom tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2011 04 05, 17:45)
Aš tai stebiuosi, kad tamstos turit kantrybės Aion'e kankintis. Aš pasiautėjau kokius keturis mėnesius po išleidimo ir mečiau lauk (kaip ir krūva draugų), nes nieko apart grindinimo nėr, o dar bambukų 50 atbėga ir vidury quest'o nuakala, baisiai neskanu schmoll.gif Grafika, aišku, stebuklinga, bet kankintis pusę metų, kad maksimalų levelį pasiekt - totalus beryšizmas. Beje, gal kad expansion'ą nusipirkot, ar pagerėjo nors kiek? g.gif

Aš Aion'e nesikankinu. Man malonumas biggrin.gif Kitaip nežaiščiau. Logiška, ar ne?smile.gif Gindinti negrindinu, iš vis mobų nemušu, questų visą amžinybę nedariau, iš instansų einu tik į Dredgion (40 min instansas, kuriame sustinka asmosai ir elyosai, be PVP ten neapsieisi). Na, ir kad lvl pakiltų nesikankinau. Tiesa pasakius, aš žudausi angel.gif , kad lvl aukštesnis nei 50 nepakiltų. Kad galėčiau į rift'us eiti ir nabagėlius, darančius questus, nukalti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kamputyje @ 2011 04 06, 20:21)
Kad galėčiau į rift'us eiti ir nabagėlius, darančius questus, nukalti  blush2.gif

Dėl tokių poelgių aš ir padariau dingau iš Aion, nes darai quest'ą išsišiepus ir bac atbėga gauja balvonų, nei bėgt, nei papjausi 10 snukių viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(atsimerk @ 2011 04 05, 16:22)
sveikos  4u.gif  gal man kuri galetu atsiusti per skype sims'us? bandem per visokias programas atsisiusti bet vis nesigaudavo. labai patinka man sitas zaidimas blush2.gif

ir kiek čia metų sius per skype... blink.gif man kompas juodas miškas, bet vistiek įsivaizduoju kad tai nelabai įmanoma...taigi keli gigai g.gif

QUOTE(Sorceress @ 2011 04 05, 18:45)
Grafika, aišku, stebuklinga

Vat man pavyzdžiui yra tris pagrindiniai rodykliai renkantys žaidimą : 1.grafika 2.galimybė susikurti personažą 3.valdymas
ir dar svarbu kad tai nebūtu strateginis žaidimas ( nu kur iš viršaus žiuri į kažkokius taškelius kurie vaikšto po bičių korius....brrrr... blink.gif ) ir būtu bent minimali galimybė pasirinkti ką veikti....
Todėl aionas man tobulas thumbup.gif atitinka visus mano nustatytus kriterijus thumbup.gif

QUOTE(Sorceress @ 2011 04 05, 19:48)

Dėl žaidimo privatuose - nelegalai jūs, nelegalai, argi negėda? tongue.gif

labai lengvai įprantama 4u.gif be to jeigu mokėčiau tai graužtu sąžinę kiekvieną dieną kuria neturėčiau galimybės dėl kokios nors priežasties prisijungti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 04 06, 23:38)
ir kiek čia metų sius per skype...  blink.gif man kompas juodas miškas, bet vistiek įsivaizduoju kad tai nelabai įmanoma...taigi keli gigai g.gif

Jeigu geras internetas, tikrai neilgai siųstų. Jeigu turėčiau kompe simsų installą, būtinai atsiųsčiau. Bet kad neturiu, tai.. smile.gif

Vat man pavyzdžiui yra tris pagrindiniai rodykliai renkantys žaidimą :  1.grafika  2.galimybė susikurti personažą  3.valdymas

Man valdymas irgi labai svarbus. Su pora užsieniečių per xfire bendravau ir nusprendėm pabandyti RF Online. To žaidimo mintis labai gera, toks savotiškas sumanymas pas juos.. Bet kai pabandžiau, tai košmaras biggrin.gif Iškart ištryniau biggrin.gif Valdymas baisus.. Nors viskas kitkas kaip ir normalu. Questai pakenčiami, grafika irgi, personažas gražus. Jei įdomu, tai čia mano 1 lvl lankininkė smile.gif Šone dar 2 screenai iš arčiau.
ir dar svarbu kad tai nebūtu strateginis žaidimas ( nu kur iš viršaus žiuri į kažkokius taškelius kurie vaikšto po bičių korius....brrrr... blink.gif )

Diablo stilius ir man žiauriai nepatinka. Nors ir siužetas būtų normalus, bet vien dėl šito jo nežaisčiau.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 04 07, 11:29)
Jeigu geras internetas, tikrai neilgai siųstų. Jeigu turėčiau kompe simsų installą, būtinai atsiųsčiau. Bet kad neturiu, tai.. smile.gif

A...nu pas mane šviesolaidinis, tai gal nieko...

atsimerk jei nori galiu pabandyti Sims medieval tau nusiust per skype.... 4u.gif sims3 ištriniau pasirodo g.gif nesuejo man visiškai... o antrus su visais įmanomais priedais kompe virusas suėdė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamsioji ugnis @ 2011 04 07, 14:07)
A...nu pas mane šviesolaidinis, tai gal nieko...

atsimerk jei nori galiu pabandyti Sims medieval tau nusiust per skype.... 4u.gif sims3 ištriniau pasirodo  g.gif nesuejo man visiškai... o antrus su visais įmanomais priedais kompe virusas suėdė  doh.gif

Aš Už senus gerus WORMS kirminukus smile.gif beje, dar pastaruoju metu šitą internetį žaidžiu. http://www.powerplay...ger.com/r108389
Čia ale sporto komandai reikia vadovauti.
Atsakyti
Žaidžiu internete biggrin.gif . Ah gal jokios didelės naudos ir neduoda, bet smagus žaidimas ir pamąstyti verčia biggrin.gif .

Erepublik.com

http://www.erepublik...referrer/Amilah (jeigu kas susidomėjo ir nori registruoti galite per mano nuorodą, padėsiu žaidime cool.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nox: 12 liepos 2011 - 15:27
Erepublik pradžioje buvo viliojantis žaidimas, bet dabar jis turi daug minusų.

Jei kas norėtų pabandyti kažką naujio, kur visi yra lygus ir nėra jokių papildomų žaidimo funkcijių kurias reikėtų pirkti. Pats didžiausias minusas visose naujose žaidimose kurį aš matau tai visokie extra pasiūlymai už realius pinigus. Nešvaistykit pinigų internetinėms pramogoms pabandykite http://e-sim.org/lan.5037/ už dyką smile.gif
Atsakyti
Kai laiko ir noro būna, prisėdame su draugu prie MMORPG "Runescape". Neatsižaidžiame jau penkeri metai, labai smagus žaidimukas.
Atsakyti
Kompiuterinius žaidimus žaidžiu retai. Buvau "užsivilkus" žaisti GTA visas dalis... thumbup.gif Dar kokį pusmetį neatsitraukiau nuo facebook'o žaidimukų. Bet tokios aistros greitai praeina biggrin.gif
Atsakyti