Žaidžiu tik vieną žaidimą-The Sims2

o man ivairus zaidimai patinka. Tik, kai pagaunu azarta, tai net valgyt nebereikia

Žaidimus dažniausiai atsimenu tik per sesiją. Tada renkuosi kokius puzzle tipo, mechaniškai viską darau, smsgenys aprimsta
praeitą savaitę kažkas užėjo, tai siunčiaus vieną žaidimą po kito, bet kai pastebėjau, kad prisėdus pražaidžiu didžiają dienos dalį, tai laiko pasidarė gaila ir mečiau

O mes va kartu su sužadėtiniu žaidžiam Maple Story, na ten internetinis žaidimas, bet labai idomus, jau beveik du metai. Net mano mama itraukem
ji dabar daugiau nei mudu žaidžia.

Labai mėgstu žaist. Karinius , strateginius. Arba paprasčiausią - linijos.
Vakarais po darbo mėgstu pažaist. šiuo metu Lineage2, prieš tai buvo Secret Files Tunguska ir jau kažkieno minėtas Syberia, dar Neverend, kurį teko žaist italų kalba, nes kitokio neradau
. Labai patiko ir visos CSI dalys, matyt dėl to, kad serialą pažiūrėdavau kartais

O man labiau patinka tie "simple" zaidimukai - Dinner Dash, Insaniquarium, Virtuall Villagers ir kt.
Kazkaip daug smagiau, kai nereikia valandu valandas akis varvint pries kompa, kaip su tais didziaisiais zaidimais (nuo kuriu ir priklausomybe gali issivystyt)
Kazkaip daug smagiau, kai nereikia valandu valandas akis varvint pries kompa, kaip su tais didziaisiais zaidimais (nuo kuriu ir priklausomybe gali issivystyt)

As zaidziu Counter-Strike, vyras uzvede
Jau keli metai, ir patenkinta esu, kad zaidziu geriau nei kai kurie vyriokai

Labai patiko Shrek2, bet jau pabaigiau (na, ne visai pabaigiau... paskutinio lygio bebežaidžiau, nes neužteko kantrybės...), o va Shrek3 nepatiko... pirmiausia valdymas, poto grafika
Poto biški žaidžiau "Bitės filmas", bet ten irgi valdymas keistas, nepatiko
Vienžo, man labiau patinka vaikiški žaidimukai

Poto biški žaidžiau "Bitės filmas", bet ten irgi valdymas keistas, nepatiko

Vienžo, man labiau patinka vaikiški žaidimukai

Sveikos, kažkaip gėdinga klaust, bet bėda užpuolė...
Mama paprašė surast jai Burger Shop crack'ą, nes matot, aš gi sūnus kompiuteristas. Bet niekaip nerandu...
padėkit...
Mama paprašė surast jai Burger Shop crack'ą, nes matot, aš gi sūnus kompiuteristas. Bet niekaip nerandu...

QUOTE(oaze @ 2008 01 27, 22:17)
Sveikos, kažkaip gėdinga klaust, bet bėda užpuolė...
padėkit... 

http://www.2baksa.net/news/20147/
siųskis iš čia
QUOTE(Ramuniukss @ 2008 02 02, 01:43)
Dėkui, mama bus laiminga