Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuteriniai žaidimai

O gal kas žaidžiat ar žaidėte anksčiau 9Dragons ? bigsmile.gif Jei ne tai pabandykite. Www.9dragons.acclaim.com. Pradžioje nėra labai įdomus, bet paskui tikrai labai fainas blush2.gif mirksiukas.gif..
Atsakyti
QUOTE(šokėjėlė @ 2008 08 13, 08:20)
Ir aš mėgstu pažaisti. bigsmile.gif  Mėgstamiausi mano žaidimai LinesGame ir MYST, kurį žaidžiu jau kelis metus. Šis žaidimas mane tiesiog praryja. Gal kas esate žaidę MYST?

Su MB vis parduotuvej praeit negalim, kaskart vis paziurim, pavepsom ir einam namo, nes dar turim kruva zaidimu, kurios reik pabaigt, o laiko nelabai yr doh.gif

O siaip tai zaidziam, o kodel ne? Cia mazdaug, kad jau bobos, tai prie kompo ne per kur? Nesamone tongue.gif Vaikystej Doom'a ir Heretic'a "kaldavau", nostalgija baisi ax.gif Paskui Heroes of Might and Magic patapo pagrindiniu zaidimu, tik V kazkaip nezaidziau, nepatiko man kaip ten ji pakeite, o dabar jau trecius metus su Guild Wars duoduosi ir Aion'o isleidimo laukiu nesulaukiu biggrin.gif
Atsakyti
GERAS ŽAIDIMAS BUVO FEAR PERSUS MANDATE TOKS SIAUBO NAKTIMIS KOSMARAI SAPNUODAVOS NUO JO
Atsakyti
Heroes III pirmoji meilė wub.gif

Diablo II praeitas skersai ir išilgai beveik visais personažais cool.gif

Legacy of Kain - Blood Omen II laaaabai patiko

šiuos tris žaidžiau, žaidžiu ir žaisiu, niekaip neatsibosta smile.gif
Atsakyti
Dabar atradau naują reflexive `Dress Up Rush` smile.gif
Atsakyti
as tai zaidziu ir gana nemazai, nors per dienas naktis nesedziu bigsmile.gif
man labiausiai patinka role play ir strategy zaidimukai ax.gif
kas linxmiausia, kad maniskis zaisti uzsikabino irgi per mane rolleyes.gif tai daba buna, kad kartu vakarus prleidziam 'turiningai' zaidziant blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yume: 12 spalio 2008 - 11:17
O kokius žaidi? smile.gif

Aš žaidžiau Lineage II iki Avalono wipe. Dabar nežaidžiu, nes high rate serveriai nevilioja, o esu ištikima Avalonui.
Kai ką nors noriu pažaisti, įsijungiu Kongregate tinklapį ir ten ką nors randu. Prasidėjo viskas nuo to, kai pasiūlė pažaist Desktop Tower Defence. MB pamatė, ką žaidžiu, ir paprašė nuorodos. Užsikabino ir jis thumbup.gif Užsiregistravau tame tinklapyje ir dabar žaidžiu visokius žaidimukus, kad pakelčiau savo levelį biggrin.gif Light-Bot žiauriai geras thumbup.gif thumbup.gif Sėdėjom abu su MB ir „programinom“ robotuką smile.gif
Atsakyti
[quote=Calaquendi,2008 10 12, 13:25]
O kokius žaidi? smile.gif

as irgi zaidziu lineageII bigsmile.gif thumbup.gif
zaidziau anxciau low rate serveriuose, bet del visu wipe kazkaip gaila laiko paliko, tai dabar bfdr high rate zaidziam, nes ne tiek laiko uzima ir ne taip gaila, jei wipe istix smile.gif
siaip is neonline rpg dar zaidziau fallout (visas dalis), final fantasy 7,8, baldur gates, never winter night, diablo.....
dabar dar kartis prisedu prie senuju geruju war craft smile.gif
Atsakyti
Neverwinter bandžiau žaisti, bet nepatiko. Grafika ir neaiškios užduotys nesuviliojo smile.gif Šiaip tokius žaidimus lyginu su L2. WoW nepatiko, nes valdymas kitoks. Pripratus esu prie L2 valdymo...
Final Fantazy norėjau pabandyt, kažkokį parsisiunčiau, bet neveikė verysad.gif Taip ir likau be FF.
Prieš pora dienų buvau pasijungus į kažkokį High rates L2 servą, užsikėliau greit TH ir nebeįdomu. Man įdomiau, kai reikia pačiai galvoti, kaip gauti itemus, kaip užsikelti lvl, o ne viską gauti iš GM shopo. Tokiuose serveriuose netenka prasmės buferiai, dwarfai.. Vien pvp neįdomu. Kai bet kas gali nusipirkti viską shope ir tada pasirodyt prieš kitus.
Atsakyti
na is dalies sutinku, bet itemu rinkimas ir lvl kelimas labai zudo laika, tai del to mes ir nutarem, kad geriau sito nedaryti.. smile.gif o siaip yra ir taip ka veikti, nes a,s grade itemus tenka rinktis, be to ir veikla idomesne - raid boss musimas, questu sudetingu darymas, iki kuriu ant low rate retai kada pavykdavo dasikelti smile.gif
as tikrai sutinku, kad low rate zaidimas idomesnis, bet, kaip jau minejau, po keleto wipe pasidare gaila labai unsure.gif
never winter night is tiesu grafika idomi ir siaip painoka, na bet pazaidziau ji truputi, juolab, kad jis senas baisiai rolleyes.gif
FF - tixliai nepamenu, bet man rodos kazkuri dalis reikalauja windows 98, tai galbut del to neveike..?
WOW manes kazkaip irgi nekabina, nors daug draugu labai bando ikalbeti mesti l2 ir eiti zaisti WOW..tik man kazkaip nepriimtina moketi uz zaidima, o kaip zinia idomiausia zaisti global serveriuose, kurie butent ir yra mokami..
Atsakyti
Aš ant low rates pasikėliau tą levelį, pasidariau subus, nors ne taip daug žaidžiau, kaip kiti. Per 1.5m nesunku smile.gif Ir pareidinau (su magais ir su destrais), ir saloj buvau smile.gif Na, viską pamačiau. Bet čia jau kiekvienam kitaip.
Gali būti, kad FF dėl win98 neveikė. Bet nebebuvo kantrybės man ieškot kažko kito biggrin.gif
Dar žaidžiau Spore. Pirmi lygiai įdomiausi, o du paskutiniai šiaip sau.. Pirmi primena simsus (gal dėl to, kad simsų kūrėjų darbas), o trečias ir kiti - warcraftą. Nebaigiau paskutinio lygio, bet perinstaliuodama windowsus nebesaugojau to, ką jau buvau išėjusi. Jei dar kada žaisčiau, tai tik pirmus lygius, kai galima gyvūną visaip keisti. O strategija neįdomu.
Atsakyti
kažkada buvau žaidimų mėgėja. Juokingiausia, kad būtent aš ir užrodžiau vyrui Heroes'us doh.gif tai dabar jau, kai turim lelių, tai baisiai nervina, kai laiką, kurį galėtų skirti man, ar namams, MB pražaidžia gun_bandana.gif

kažkodėl man nelieka laiko žaidimams....bet jei jau liktų, mielai pažaisčiau kokį questą, gal kas patars, "11 hour" stiliuje? šitą kažkada labai jau smagiai su draugu "praėjom" thumbup.gif
Atsakyti