Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

Tęsiam......
Gal kuri nors žinote, kada gi bus ta mūsų Kengūra.........
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dykuma5: 13 sausio 2012 - 16:10
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 01 13, 17:09)
Tęsiam......

Pernai buvo skelbta, kad šiemet organizuos anksčiau, kad dar šiais metais būtų paskelbti rezultatai. Kažin, ar mes šiemet bedalyvausim - sunkios užduotys.
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 01 13, 16:09)
Tęsiam......

Labas 4u.gif

Iš jų tinklapio:

"Kalbų Kengūra“ vyks vasario viduryje, o jos registracijos pradžią skelbsime po žiemos atostogų."
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2012 01 13, 17:21)
Kažin, ar mes šiemet bedalyvausim - sunkios užduotys.

Aha... Užduotys tikrai sunkokos...

o mes jau pernai nebedalyvavom... Nei šis nei tas... Kažkur buvau aptikusi forumą apie tai kaip tojekengūroj mokiniai dalyvauja... Kad jie laisvai naudojasi interneto pagalba atsakymams rasti... Tai neliko ūpo. Kažkaip nei šis nei tas užsimerkti ir nematyti sukčiavimo....

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jugeta: 13 sausio 2012 - 18:21
Mes irgi nebedalyvaujam Kengūroje. Nusivylėm kažkaip. Užsiregistravom į Amberstar ir į vertimų konkursą.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kuri galetumet i musu pasta ar i dinariuke@gmail.com atsiusti 2011 Tavo Žvilgsnio tekstus kažkur buvau išsisaugojus bet neberandu...
Šiemet maniau nedalyvausim, bet 4 11kl pareiškė nora paskutinę akimirką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jugeta @ 2012 01 13, 20:23)
Labas  4u.gif
Iš jų tinklapio:
"Kalbų Kengūra“ vyks vasario viduryje, o jos registracijos pradžią skelbsime po žiemos atostogų."
Papildyta:
Aha... Užduotys tikrai sunkokos...

o mes jau pernai nebedalyvavom... Nei šis nei tas... Kažkur buvau aptikusi forumą apie tai kaip tojekengūroj mokiniai dalyvauja... Kad jie laisvai naudojasi interneto pagalba atsakymams rasti... Tai neliko ūpo. Kažkaip nei šis nei tas užsimerkti ir nematyti sukčiavimo....

o mano niekas nenori dalyvauti ,,, nesuprantu nei kengyroje nei amberstar
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2012 01 13, 20:59)
o mano  niekas nenori dalyvauti ,,, nesuprantu nei kengyroje nei amberstar

O mano kaip tik labai nori blink.gif Net apsalus buvau... Kadangi pas mus mokykla apmoka dalyvavima, tai sake net per daug mokiniu. ax.gif
Atsakyti
O kaip Amberstar konkursas? Atsiunčia dalyvių, laimėtojų dokumentus ar reikia patiems ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 14, 16:40)
O kaip Amberstar konkursas? Atsiunčia dalyvių, laimėtojų dokumentus ar reikia patiems ieškoti?

Is psl atsispausdinam mirksiukas.gif Bent pernai taip buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dinariuke: 14 sausio 2012 - 16:52
QUOTE(Dinariuke @ 2012 01 14, 17:52)
Is psl atsispausdinam  mirksiukas.gif Bent pernai taip buvo  mirksiukas.gif

Vadinasi, su dokumentais dar prasčiau. Kengūra pernai bent jau atsiuntė mums (paprašius), tik knygos-dovanos nebegavom (užpernai, kai Vilniuje atsimėmiau pati, davė knygą).
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 14, 20:45)
Vadinasi, su dokumentais dar prasčiau. Kengūra pernai bent jau atsiuntė mums (paprašius), tik knygos-dovanos nebegavom (užpernai, kai Vilniuje atsimėmiau pati, davė knygą).

O kokia knyga gavai? smile.gif
As tai nors prasiau, bet nieko neatsiunte, net padeku. Siemet nedalyvausiu. Gal amberstar pabandyti. schmoll.gif jei dar ne per velu.
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 01 15, 11:17)
O kokia knyga gavai? smile.gif
As tai nors prasiau, bet nieko neatsiunte, net padeku. Siemet nedalyvausiu. Gal amberstar pabandyti.  schmoll.gif jei dar ne per velu.

Pratesta registracija iki sausio 27d mirksiukas.gif
Atsakyti