Tęsiam......
Gal kuri nors žinote, kada gi bus ta mūsų Kengūra.........
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 01 13, 17:09)
Pernai buvo skelbta, kad šiemet organizuos anksčiau, kad dar šiais metais būtų paskelbti rezultatai. Kažin, ar mes šiemet bedalyvausim - sunkios užduotys.
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 01 13, 16:09)
Labas

Iš jų tinklapio:
"Kalbų Kengūra vyks vasario viduryje, o jos registracijos pradžią skelbsime po žiemos atostogų."
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2012 01 13, 17:21)
Kažin, ar mes šiemet bedalyvausim - sunkios užduotys.
Aha... Užduotys tikrai sunkokos...
o mes jau pernai nebedalyvavom... Nei šis nei tas... Kažkur buvau aptikusi forumą apie tai kaip tojekengūroj mokiniai dalyvauja... Kad jie laisvai naudojasi interneto pagalba atsakymams rasti... Tai neliko ūpo. Kažkaip nei šis nei tas užsimerkti ir nematyti sukčiavimo....
Mes irgi nebedalyvaujam Kengūroje. Nusivylėm kažkaip. Užsiregistravom į Amberstar ir į vertimų konkursą.
QUOTE(jugeta @ 2012 01 13, 20:23)
Labas
Iš jų tinklapio:
"Kalbų Kengūra vyks vasario viduryje, o jos registracijos pradžią skelbsime po žiemos atostogų."
Papildyta:
o mes jau pernai nebedalyvavom... Nei šis nei tas... Kažkur buvau aptikusi forumą apie tai kaip tojekengūroj mokiniai dalyvauja... Kad jie laisvai naudojasi interneto pagalba atsakymams rasti... Tai neliko ūpo. Kažkaip nei šis nei tas užsimerkti ir nematyti sukčiavimo....

Iš jų tinklapio:
Papildyta:
o mano niekas nenori dalyvauti ,,, nesuprantu nei kengyroje nei amberstar
QUOTE(tiktak @ 2012 01 13, 20:59)
o mano niekas nenori dalyvauti ,,, nesuprantu nei kengyroje nei amberstar
O mano kaip tik labai nori

O kaip Amberstar konkursas? Atsiunčia dalyvių, laimėtojų dokumentus ar reikia patiems ieškoti?
QUOTE(Gule @ 2012 01 14, 16:40)
O kaip Amberstar konkursas? Atsiunčia dalyvių, laimėtojų dokumentus ar reikia patiems ieškoti?
Is psl atsispausdinam

QUOTE(Dinariuke @ 2012 01 14, 17:52)
Vadinasi, su dokumentais dar prasčiau. Kengūra pernai bent jau atsiuntė mums (paprašius), tik knygos-dovanos nebegavom (užpernai, kai Vilniuje atsimėmiau pati, davė knygą).
QUOTE(Gule @ 2012 01 14, 20:45)
Vadinasi, su dokumentais dar prasčiau. Kengūra pernai bent jau atsiuntė mums (paprašius), tik knygos-dovanos nebegavom (užpernai, kai Vilniuje atsimėmiau pati, davė knygą).
O kokia knyga gavai?

As tai nors prasiau, bet nieko neatsiunte, net padeku. Siemet nedalyvausiu. Gal amberstar pabandyti.

QUOTE(alicija.ali @ 2012 01 15, 11:17)
O kokia knyga gavai?
As tai nors prasiau, bet nieko neatsiunte, net padeku. Siemet nedalyvausiu. Gal amberstar pabandyti.
jei dar ne per velu.

Pratesta registracija iki sausio 27d