Įkraunama...
Įkraunama...

Anglistės

QUOTE(alicija.ali @ 2012 01 15, 12:17)
O kokia knyga gavai? smile.gif
As tai nors prasiau, bet nieko neatsiunte, net padeku. Siemet nedalyvausiu. Gal amberstar pabandyti.  schmoll.gif jei dar ne per velu.

Aš jiems parašiau ir paklausiau, ar galėtų atsiųsti padėkas. Atsiuntė.
O knygos pavadinimo neatsimenu. Lietuviška, grožinės literatūros.
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 15, 16:37)
Aš jiems parašiau ir paklausiau, ar galėtų atsiųsti padėkas. Atsiuntė.
O knygos pavadinimo neatsimenu. Lietuviška, grožinės literatūros.

tai gal prizines vietas uzeme kad knyga sugebejo duot
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2012 01 13, 16:09)
Tęsiam......
Gal kuri nors žinote, kada gi bus ta mūsų Kengūra.........

Gavau laišką :

Gerbiami "Kalbų Kengūros-2011" diplomantai, jau rengiamas Lyderių turas !!!

abiejų programų (lietuvių ir užsienio kalbų) Auksinės Kengūros laimėtojai, surinkę 197-200 balų, kviečiami dalyvauti LYDERIŲ TURE.
Prašome nesuklysti ! Lyderių turas - "KALBŲ KENGŪROS - 2011" tęsinys. Primename, jog papildomai mokėti nereikia. Naujasis "KALBŲ KENGŪROS - 2012" etapas numatomas skelbti 2012 m. sausio pabaigoje.
Lyderių turą siūlome surengti mokyklose, atliktus darbus atsiunčiant elektroniniu arba Lietuvos paštu.
Lyderių turą numatoma vykdyti sausio 17 ir 18 dienomis.
Sausio 17 d. 9.00 val. tinklapyje www.vkif.lt bus skelbiamos visų lygių lietuvių kalbos Lyderių turo užduotys - rašinių temos.
Sausio 18 d. 9.00 val. bus skelbiamos užsienio kalbų programos Lyderių turo užduotys.

daugiau informacijos rasite jų tinklapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2012 01 15, 22:34)
tai gal prizines vietas uzeme kad knyga sugebejo duot

Gavom tik padėkas mokiniams ir mums, mokytojams-organizatoriams, pažymėjimus. Knygą atidaviau bibliotekai. Nustebino, kad knyga lietuviška. Galėjo kažką angliško: knygą, žodyną ...
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 16, 13:40)
Gavom tik padėkas mokiniams ir mums, mokytojams-organizatoriams, pažymėjimus. Knygą atidaviau bibliotekai. Nustebino, kad knyga lietuviška. Galėjo kažką angliško: knygą, žodyną ...

na ir mes pagaliau i amberstar uzsiregistravom
ai noriu paklaust ar visos issiuntent i tuos kursus kur rasete (kvalifikacijos)
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2012 01 15, 12:20)
Pratesta registracija iki sausio 27d  mirksiukas.gif

Aha, 4u.gif Paziurejau as ju puslapi. Oi, kaip ten viskas sugrieztinta atrodo.As niekad nedalyvavau 'amberstar'
Tai koks yra mokestis, turbut reikia pavedima daryti?
Atsakyti
QUOTE(alicija.ali @ 2012 01 16, 16:12)
Aha,  4u.gif Paziurejau as ju puslapi. Oi, kaip ten viskas sugrieztinta atrodo.As niekad nedalyvavau 'amberstar'
Tai koks yra mokestis,  turbut reikia pavedima daryti?

Aš ir turbūt pasiūlysiu vaikams sudalyvauti AMBERSTAR'e. Kažin ar jis labiau įkandamas vaikams nei Kengūra?
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2012 01 16, 17:36)
Aš ir turbūt pasiūlysiu vaikams sudalyvauti AMBERSTAR'e. Kažin ar jis labiau įkandamas vaikams nei Kengūra?

As manau, kad taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turit užduotėlių tema "Parts of the House" (rooms) ? Ypač reiktų kokio nors lengvo tekstuko teksto suvokimui. Ilgai ieškojau, bet tinkamo nerandu.
Atsakyti
Kiek jūs pateikiat naujų žodžių 5 klasėje per vieną pamoką?
Atsakyti
Sveikos gyvos. Labai nuo jusu atsilikau, dukart gulejau su mazium ligoninej, ir dabar dar esu :ant biletenio". Darbas irgi labai nukencia unsure.gif
Atsakyti
Nusivyle ir mes del kenguros, turiu du vaikus su auksiniais diplomais-galejo but kazkokie rimtesni apdovanojimai, ne tik diplomas ar tusinukas...gaila, kazkaip, matant, kaip vaikai stengias, o ju motyvacija krinta gavus tokius nereiksmingus popierelius. doh.gif gal labiau patiks amberstar, vadinas siemet "tarptautiniu", nemazai savo uzregistravau cia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 17 sausio 2012 - 18:32